ВТОРОКЛАСНИК съм наесен, Първи клас ми беше лесен!

• 66 101
  • 786
  •   1
Отговори
# 615
  • София
...Личните карти са изискване на училището - като влиза детето може да му я поискат за идентификация. Предполагам, че я искат и при закупуване на преференциална карта за транспорт.

Благодаря! Питам, защото в нашето училище винаги е била по желание и досега никога не ми се е налагало да я ползвам. Та се чудех... Но при положение че няма да имат бележници, явно ще се явява заместител.

# 616
  • София
Бележниците не са ли задължителни за всички второкласници? Нещо обсъждаха да ги махат,но мисля,че не го приеха това.Или аз съм изостанала с инфото.

# 617
Ще има бележници, още не са приети измененията в закона.

# 618
  • Пловдив
Днес говорих и се видях с нашата класна. Каза да снимаме децата, ще имат лични карти и бележници. Напомни и за бележката от джипито.  Ще имаме и родителска среща другата седмица.   И на 17.09 от 9 часа ще започне откриването на новата учебна година.  Laughing

# 619
  • Варна
И аз питах - ще имаме бележници.

Помните ли, че преди месец имаше дискусии за школите по математика и че аз бях обещала да дам информация за сборника, по който ще работят децата. Днес получих смс от школата, започват на 15.09, но вместо сборник ще имат копирани теми за всяко занятие. Ако все още някой проявява интерес, да пише. Съответно аз ще съм благодарна ако получа информация какво учат в школата към СМГ или в Забавна математика.

Леле, като се замисля, ваканцията свърши.  Rolling Eyes

# 620
  • Deutschland/HE

Помните ли, че преди месец имаше дискусии за школите по математика и че аз бях обещала да дам информация за сборника, по който ще работят децата. Днес получих смс от школата, започват на 15.09, но вместо сборник ще имат копирани теми за всяко занятие. Ако все още някой проявява интерес, да пише. Съответно аз ще съм благодарна ако получа информация какво учат в школата към СМГ или в Забавна математика.

Леле, като се замисля, ваканцията свърши.  Rolling Eyes

Здравей,
в коя школа по математика ходи Ники? Аз се чудя за МГ, другата за която знам е до Макдрайв.

# 621
  • Варна

Леле, като се замисля, ваканцията свърши.  Rolling Eyes

Здравей,
в коя школа по математика ходи Ники? Аз се чудя за МГ, другата за която знам е до Макдрайв.

В "Звънче", срещу Окръжна болница - просто аз исках да съм сигурна, че ще се паднем при г-жа Рухова.

# 622
  • у дома

Аз проявявам интерес  Embarassed

# 623
Е, как второкласниците ще имат бележници! Нали уж ги отмениха, много се говореше по едно време по тази тема, какво стана сега ???

# 624
  • Варна

В "Звънче", срещу Окръжна болница - просто аз исках да съм сигурна, че ще се паднем при г-жа Рухова.

Може ли малко инфо за тази школа?И аз мисля моя там да го запиша.Кои дни и от колко са им занятията и колко пъти в седмицата? Нещо друго интересно ако се сетиш като инфо!  bouquet

# 625
  • София

Аз проявявам интерес  Embarassed

И аз проявявам интерес. Ако можеш после да ги пускаш, ще ти бъда благодарна!  Hug
Ние сме на море, учениците изобщо не се вълнуват, че скоро наближава 1я учебен ден. Миналата седмица видях за малко класната. Само разбрах, че на 17 няма да влизаме в стаите, на 18 ще дават учебниците. Нищо особено не ни поискаха.

# 626
Вчера получих смс от класната,пишеше на 17.09 от 9.30ч с униформите,то нашите униформи са само едни пуловерчета без ръкави.
Купих бележник и лична карта,правя го рано защото миналата година имаха проблем с бележниците,просто нямаше.

# 627
  • Варна
Нашата класна е писала в блога,че ги искат в 8.45 на 17ти.Трябват им тетрадки с тесни и широки редове няколко и 2 с малки квадратчета.Другата седмица ще ги снимам за бележници и ЛК и през личната трябва да мина за здравните карти.За у-ще още нищо не съм пазарила,като изключа ,че им поръчах униформите само.Но на 17ти няма да ги обличат де. Naughty

# 628
  • София
Привет ! Ние току що се прибираме от Гърция, та моите вятър ги вее на бяла кобила за у-щето. Едната прочете Антон и Точица и почна басните, а другата мъчи Незнайко вече цяла седмица, ама хайде почивка е все пак - отпуснах повода. Grinning
Аз изпуснах темата - за какви бележки говорите - за контакт ли ? Моите не са били на профилактичен преглед от миналия октомври, когато навършиха 7 г. т.е. сега трябва само бележка за контакт, за профилактичен преглед или и двете ? Мъж ми в края на август ходи за бележка за яслата, ама педиатърката нищо не му е казала за големите, може би щото са родени октомври и още не им е дошло ред за преглед, ако трябва да зависнем сега с тарапаната ще е страааашнооооо. ooooh!
Ние започваме с втора смяна и ми е терсене, ама май по-добре зимата да са втора, а? На нашето у-ще му дръпнаха грандиозен ремонт, та учебната година ще се открива от г-жа Фандъкова  Crazy Flutter Crazy бре, бре, бре.
Моите научиха таблицата до 5 за 1 седмица, ама май сглупих. сега ще има пак да се рачкат в часовете с другите деца. Ако знаете само как смятат с пари - викам една торта струва 10 лв, колко страва половината, четвъртинката, та до 1.25 лв. го докарахме, ама това вече не можаха да го разделят, ама то и аз ще се затрудня  Whistling Whistling Whistling. Това е - похвалих се и се оплаках.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 22:15 от bibi

# 629
Много странно...една учителка пише в блога, друга праща смс-си... само нашата ли чака да се съберем на 17-ти , в незнаен час  и да ни каже какво ще правим newsm78

Общи условия

Активация на акаунт