Бебеправене - тема 7!

• 23 724
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
p4eli4ke, кратичък е - варира от 24 до 27 дни, та затова не знам точно кога е О. Пък много искам още едно Овненце вкъщи  baby_neutral Този месец трябва да разбера кога е О!!!  Mr. Green Каква цел съм си поставила обаче, но стъпало по стъпало, ще стигна целта!!!  Naughty

# 106
Здравейте момичета от доста време следя темата с интерес и най-накрая се реших и аз да пиша. С приятеля ми правим опити да си имаме бебче от два месеца. Това чакане ме побърква и си помислих , че ако се присъединя към вас ще се разсея малко Simple Smile

# 107
  • Варна

yara адреса за иконката се копира от зачатие.  То ти дава инструкции.

Много благодаря  Hug, то не е сложно... ама кой да се порови

# 108
dessie_n,започни ги по-рано,заради целта  Hug то на опаковката пише при цикъл от 22дена на 7-8 ден да се започне...мисля че от тогава е добре,няма нужда още веднага след М,зависи колко време е М де! Hug
И моят цикъл е като твоя 25-27 дена най-дългият ми!
Yara,графиката е доста добре...а кога не чакаш?
d.petrova  ,добре дошла при нас!Определено ще се чустваш по добре като споделяш с нас...разсеиваш се ако не друго!

# 109
  • до най-прекрасния мъж
Добро утро Simple Smile
Снощи имаше  luvbed newsm44. Този месец, без да сме си поставяли някакви конкретни цели, май така се случи, че правим честичко във фертилните дни, а преди тях не. Дано да имаме качествен материал и да станат нещата. То може и това да ни е грешката, че бяхме толкова редовни преди това. Аз вече няма да следя зодии, каквото му е писано на хлапето, такова ще е. Никога не се знае дали няма да се роди преди или след термин и да е друга, нежелана зодия. Така че тези неща ги оставям в ръцете на съдбата. Аз се разбирам добре с овни, телци, раци, лъвове, везни, козирози, водолеи и разбира се, риби. Само дева не искам да е - прекалено педантични, а мъжете са нерваци. Близнаците и Стрелците също са ми непонятни. Скорпионите пък много хапят - мама е такава. Не че е лоша, ама като захапе, боли  Simple Smile.
Д.Петрова, добре дошла сред нас и успех.
Деси, можеш да ги започнеш тия дни, никога нищо не се знае. Някои забременяват на 7-8-9 ден, така че е напълно възможно и да е ранна О.
Росалинда, стискам палци за следващия месец, ще стане.
Шайни, знаеш моето мнение за диетата. Аз похвалих ли се тук, че за 50 дни съм вече 7,4 кг минус и то без глад? Имам още 7 кг. и ще си върна супер формата  newsm68. Много съм щастлива! Вече мъжът ми не ме нарича дунда. Той добре, че започна, та да се кача на кантара и да видя какви съм ги сътворила  докато се опитвах да му се харесам с вкусните манджи Embarassed

# 110
  • Варна
Yara,графиката е доста добре...а кога не чакаш?

В понеделник на 16ти, до днес ми е Утрогестана и последните 2 месеца от както го пия, като го спра ми идва след 3 до 4 дни.
Та има още няколко дни надежда  Simple Smile

ivka03Браво за килограмите! И аз свалих преди година и половина и си ги поддържам, така че смело напред!Имам още 4-5 кг, които искам да смъкна и да повлияят на качеството на яйцеклетките и мисля от понеделник да я почна пак:)

# 111
Добро утрооо Simple Smile Аз тръгвам за морето довечера след работа Simple Smile Тъкмо по-лесно ще изчакам датата на М., която е 15-16 Simple Smile Знам, че много от нас (не)чакат в края на седмицата, затова ни пожелавам много положителни тестчета иии очаквам събота и неделя да изпишем тема 7 с добри новини. Някак ми се струва, че числото 7 е щастливо Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 112
Момичета,искам да ви пожелая успех на всички.Аз ще ви следя,но по рядко ще пиша.
Сега се залавям с 90 дневната диета.Пожелайте ми успех.Всички момичета в темата за 90ДД ме убеждават,че отслабна ли ще забременея веднага.Много от тях са били с моят проблем,и след диетата са успяли да заченат.Всичко е свързано с килограмите и хормоните.Октомври живот и здраве като приключа успешно диетата,ще се похваля надявам се с по-малко килограми. Hug Hug Hug Hug Мисля,че това е първата стъпка,която трябва да направя.Всичко друго ще си дойде само.

# 113
  • София
fosha блазе ти... искам и аз на мореееее   grinning039
pretty_shineee стискам палци и съм сигурна, че ще успееш, защото когато човек силно иска нещо и се бори за него, то няма как да не се случи  Kissing Heart

# 114
http://www.sefapane.co.za/special-packages-experience-sefapane-lodge.html

Да споделя с вас къде отивам другия месец.  Дано малко се постопли.

# 115
  • Тук
Добър ден   food010
Изпихте ли си кафенцето  Simple Smile
И днес продължава да ми цапа стабилно. Този месец за мой ужас цикълът е решил да ми е по-нормален. Аз да кажа за зодиите- не обичам никак мъже дева- ужасни манипулатори, могат да накарат човек от невинен да се почувства супер виновен и... за последното ще си замълча  Mr. Green И скорпионите не ги долюбвам особено, при тях малко трудно се получава да са само с един партньор (нагонът просто не им го позволява), да подчертая ноемврийските. Сега не искам да обиждам никой де, само споделям наблюденията си от тези два типа зодии. Имам изключително много познати,особено скорпита и предимно за ноемврийските говоря смело  Mr. Green Но...това не значи ,че всички на 100% са такива. Аз говоря от моите впечатления  Mr. Green И тъй за зодиите. Всички си имат своя чар   Flutter
Добре дошла, петрова   bouquet Успех ти желая!
Шайн,успех,ще се справиш!   bouquet

# 116
Имам едно въпросче... скоро си правих изследване на хормоните и се оказа , че тестостерона ми е малко по-висок от нормалното 2.77 , та въпроса ми е може ли това да ми попречи да забременея

# 117
И моя е по-висок ...

# 118
  • Варна
По принцип да, може да пречи.

Погледни тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187770.0;all

# 119
pretty_shinee твоят колко е висок

Общи условия

Активация на акаунт