Бебеправене - тема 7!

• 23 747
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,искам да ви пожелая успех на всички.Аз ще ви следя,но по рядко ще пиша.
Сега се залавям с 90 дневната диета.Пожелайте ми успех.Всички момичета в темата за 90ДД ме убеждават,че отслабна ли ще забременея веднага.Много от тях са били с моят проблем,и след диетата са успяли да заченат.Всичко е свързано с килограмите и хормоните.Октомври живот и здраве като приключа успешно диетата,ще се похваля надявам се с по-малко килограми. Hug Hug Hug Hug Мисля,че това е първата стъпка,която трябва да направя.Всичко друго ще си дойде само.

Успех! Сигурна съм, че диетата ще има положителен резултат Simple Smile

# 121
  • София
Понеже се заговорихте за 90 дневната диета... какъв е принципа? че гледам има обяснения за ден 1,2,3,4 и ден 29... и не доразбрах? тоест ден 1,2,3,4 се повратят и когато дойде ден 29 се пие само вода ли? ако може малко пояснения  newsm78

# 122
Здравейте момичета! Аз бях от не чакащите за 14-ти обаче вече надеждите ми рухнаха окончателно  newsm45 . И този 6-ти месец в очакване мина без резултат. От 5 дни имам ПМС който при мен обикновено е съпроводен с подуване на корема, днес сутринта обаче вече имам съвсем леко слузесто  зацапване, което сега спря но предполагам че до утре цикълът ще ми дойде в пълната си сила. Разбира се направих си тест SURE CHECK  защото надеждата умира последна, но той е 100% отрицателен. Адски се отчаях , всеки месец надежди  ....  newsm45 newsm45 newsm45 . Вчера ужасно много се зарадвах на Биби за хубавата вест и нали знаете всеки таи надеждичка и на него да му се случи. Уви моите надежди вече умират  newsm45

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 12:28 от passion1

# 123
Passion1, не лей сълзи, мила. И нашият ден ще дойде скоро. Я си помисли колко ще е хубаво да имаш едно априлско бебе  Grinning

Биби, каква марка бяха тестовете, които прави? Разична или една и съща?

# 124
  • до най-прекрасния мъж
Понеже се заговорихте за 90 дневната диета... какъв е принципа? че гледам има обяснения за ден 1,2,3,4 и ден 29... и не доразбрах? тоест ден 1,2,3,4 се повратят и когато дойде ден 29 се пие само вода ли? ако може малко пояснения  newsm78
Да, принципът е въртиш 7 четворки /ден 1, 2, 3 и 4/, после правиш един само на вода. След това още 7 четворки и пак 1 ден на вода и накрая последни 7 четворки и 1 ден вода. След третия воден се прави захранване с още 1 четворка. После спазваш 90 дни принципите на почивката като закусваш сутрин плодове, а през деня не смесваш групите храни на едно ядене, спазваш и часовете между храненията. Това е за да задържиш постигнатото през 90те дни диета. Ако има нужда от второ завъртане, след 90те дни почивка, повтаряш.

# 125
Здравейте момичета! Аз бях от не чакащите за 14-ти обаче вече надеждите ми рухнаха окончателно  newsm45 . И този 6-ти месец в очакване мина без резултат. От 5 дни имам ПМС който при мен обикновено е съпроводен с подуване на корема, днес сутринта обаче вече имам съвсем леко слузесто  зацапване, което сега спря но предполагам че до утре цикълът ще ми дойде в пълната си сила. Разбира се направих си тест SURE CHECK  защото надеждата умира последна, но той е 100% отрицателен. Адски се отчаях , всеки месец надежди  ....  newsm45 newsm45 newsm45 . Вчера ужасно много се зарадвах на Биби за хубавата вест и нали знаете всеки тай надеждичка и на него да му се случи. Уви моите надежди вече умират  newsm45

Разбирам те напълно и аз си поплаквах всеки път като ми идваше. И сега си поплаках малко като си направих Престо, вярно, че е преди закъснение, но пък го дават за ранно диагностициране...

Всички ще имаме шанса да ни се случи чудото, знам го! Simple Smile

# 126
Момичета няма да се разберем с вас Naughty
 Цяла сутрин имах толкова работа и нямах време да влезна да видя и си мислех, че сте извадили положителните тестчета а вие сте кротували Crossing Arms

Хайде чакам добрите новини Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 127
Оф момичета вече не се надявам да изгрее слънцето на моята улица и ще започваме някакви изследвания. Идеми да се гръмна  newsm45.  
Вие не се притеснявайте когато не стане от първият или вторият месец, това е ужасно кратко време, гадното вече става след като минат доста месеци в очакване.

# 128
  • до най-прекрасния мъж
Оф момичета вече не се надявам да изгрее слънцето на моята улица и ще започваме някакви изследвания. Идеми да се гръмна  newsm45.  
Вие не се притеснявайте когато не стане от първият или вторият месец, това е ужасно кратко време, гадното вече става след като минат доста месеци в очакване.
Споко, де, едва на 29 години си. И аз съм на толкова, но докато не мине поне 1 година, нямам намерение да посещавам доктор, защото не съм забременяла. Ако след една година не стане, ще направим изследвания. Аз на щитовидни хормони правих профилактично преди 6-7 месеца по съвет на един приятел фитнес-инструктор. Всичко ми е в норма. Аз се съмнявам за висок пролактин, защото като си стисна гърдите, излизат по 2-3 капчици течност с гъстота и вид на кърма. Но засега няма да предприемам нищо все още. Така съм откакто имам цикъл, тоест 12 годишна, а други отклонения в М нямам.

# 129

Passion1, не се притеснявай. При мен не стана близо година, а всичко си беше наред. И изведнъж когато най-малко очаквам, чудото се случи. Ти мериш ли БТ, правиш ли тестове за О?

# 130
  • Варна
ivka03

Не мисля, че си права  Peace

Понеже си имах едно наум заради предишната хиперинсулинемията реших, че като мине сватбата първо ще направя задължителните пренатални тестове, които са записани в Зачатие даже още преди да сме почнали за бебе.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=20084.0

Всички на щитовидната, всички полови хормони, пролактина, инсулин, глюкоза, цитомазки, микробиология и ПКК.
Ако нещо не е наред, ще трябват месеци лечение преди да влезе определен хормон в норма и да повлияя на Ову, зачеване, а и на износването. А ако всичко е наред, още по-добре, това са просто едни 120-130лв, които сте дали в името на нещо значимо.

Моят пролактин дори ми е в нормата, точно по-средата на реф.стойноти -нямам грам оплаквания, напрегнати гърди или нещо такова. Но моята ендо ми изписа бромокриптин, за да го свалим до долната граница и тогава помага да имаш качествено Ову. отне ми почти месец да спадне малко, а като ходих на контролен миналата седмица каза, че още поне месец за да влезе в желаните стойности. Също месец ми трябваше леко да смъкна ТСХто, за да дойде почти до 2,  но веднага пък съотношението на половите хормони почна да се подобрява.

Не казвам, че е задължително или че ако хормоните влязат в норма бебето ще стане, но поне за себе си знам, че не съм губила време и съм направила нещо, всичко друго е Божа работа Simple Smile

# 131
Биби, каква марка бяха тестовете, които прави? Разична или една и съща?
И трите бяха различни.  Това беше умишлено.

Passion1 не се отчайвай мила.  Ще стане, сигурна съм.   Hug ... нали още не е дошло!!!

# 132
Здравейте, момичета!  Hug Днес не е моят ден .. толкова ми е изнервено, главата ме боли, умаляло ми е, кръста ме боли .. ужасно се чувствам Simple Smile Тази сутрин температурата ми спадна до 36.3  newsm78 дали е възможно О да ми е непосредствено след М newsm78 Този месец МЦ ми беше 30дни и знам, че трябва да е около 14ден, но за 1ви път, откакто меря БТ ми е толкова ниска. Ще видим, ще я следя тези дни и ще си работим по въпроса де  luvbed .. знае ли се

yara - мен ми намирисва на нещо хубаво  EFP стискам палци!

# 133
toito възможно е О след М, но по някога просто има спад на Т след М. 

yara много бременна графика имаш  Praynig  ... на око  Laughing  кога не чакаш?

# 134
  • Варна
toito

Много благодаря Hug, но аз съм доста скептична.
Отпадналостта сигурно е заради жегите и лекарствата, а и ми се появиха 2-3 от онези гадните
.болящи подкожни пъпки, които са само предвестник на цикъл  #Cussing out
Аз съм се въоръжила с търпение поне до януари, после ще мисля....А и туко виж чудото станало

А за Т-то не знам дали е възможно да е толкова рано, може просто естрогените да са ти в голяма количество, а именно те смъкват Т в първата половина на цикъла. НО ако имате настроени, защо да не пробвате и днес   Wink

Биби-джиби на 16ти

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 13:53 от yara

Общи условия

Активация на акаунт