Бебеправене - тема 7!

• 23 720
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • Тук
Чери, ако на 27-ми ти е била О, значи един уринен тест би отчел вече ( те хващат към 12-ти ден,а ти си 14-ти ден).

# 91
  • Бургас
 Hug

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 13:46 от kzbsn

# 92
Здравейте!  Hug
Искам да задам един въпрос, който може да се стори глупав, но реших да рискувам и да се изложа.  Crazy

Ако една жена ходи на гинеколог и й правят цитонамазка, ехограф и т.н.....
може ли само от рутинните изследвания/прегледи да се установи, че една жена не може да има деца?
Ще съм благодарна, ако някой ми отговори!   bouquet

П.С. Мисля, че в тази тема е правилното място да задам въпроса си, защото все пак се правят опити за бебе, но нещо не се получава.....

Здравей,мисля,че не може само при такъв преглед да се установи някакъв проблем.

# 93
Добро утро! Grinning
kzbsn ,няма как да стане това...за да се установи стерилитет...се минава през 100 изследвания...че тогава да ти кажат можеш ли не можеш ли да имаш деца!От колко време бебеправите?
Аз..съм добре заредена както винаги сутрин с усмивка и щастие...за новия делник Laughing
Чери....ще стискам отново палци днес...крайно време е вече,и резултата ще е достоверен,сигурна съм!
Други нечакащи в периода?
Лек и прохладен ден ви желая!

# 94
Добро утро.
P4eli4kata_86 и аз съм от нечакащите тия дни, но при мен надеждата вече умря. Още вчера имах всички симптоми на М, а днес сутринта и БТ падна, така че ще се борим за априлско бебе  Wink, а така вярвах, че сме уцелили момента.......

# 95
  • Варна
Добро утро момичета:)

Ние почнахме прекрасно деня с една сутрешна порция кеск, днес просто за удоволствие, защото и
аз съм от нечакащите на 16ти.

Но ми стана супер забавно като си нанесох данните днес в графиката - оказа се, че последните три месеца кекса е или в четвъртък или в събота, с малки изключения неделя и много рядко някой друг седмичен ден Joy
Като по часовник сме hahaha

P.S Опитвам се да си сложа графиката от зачатие тук, знам къде се слага, но не знам как да си изкарам url адреса с иконката?

# 96
Добро утро момичета, аз бързам, че тръгвам за работа сега! Усмихнат ден на всички!   bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

# 97
Ако една жена ходи на гинеколог и й правят цитонамазка, ехограф и т.н.....
може ли само от рутинните изследвания/прегледи да се установи, че една жена не може да има деца?
По принцип не се меся в чужди теми, но ще ти отговоря на въпроса. Първо изследвания се правят след 1 година за по млади момичета, и след 6 месеца за хора над 30-35 години.
Основните изследвания са -хормони полови пуснати на 3 ден от цикъла, + прогестерон 7 дни след овулация, хормони на щит.жлеза, цветна снимка да се проверят тръбите + спермограма на мъжа, но правена в клиника по стерилитет. Не се лъжи да пускаш в кварталната лаборатория, защото резултатите нямат нищо общо с истината. Ако от това няма проблеми, тогава лекар си преценява какво ще следва.
Успех и дано не ти се налага да ги правиш. 

# 98
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Добро Утро колежки.

Отново благодаря на всички за прекрасните пожелания.  Много сме щастливи.

Някой питаше дали съм мерела Т.  Да мерех я, даже спадна преди няколко дни.  Реших, че идва М и спрях да меря 2 дни преди датата на М.

yara адреса за иконката се копира от зачатие.  То ти дава инструкции.

Чери, хайде деее.... тестче моля!

Късмет на не-чакащите колежки!!!! Хайде всички на влакчето.

# 99
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Добро Утро колежки.

Отново благодаря на всички за прекрасните пожелания.  Много сме щастливи.

Някой питаше дали съм мерела Т.  Да мерех я, даже спадна преди няколко дни.  Реших, че идва М и спрях да меря 2 дни преди датата на М.

yara адреса за иконката се копира от зачатие.  То ти дава инструкции.

Чери, хайде деее.... тестче моля!

Късмет на не-чакащите колежки!!!! Хайде всички на влакчето.

Биби, вдъхна ми надежда  Hug Praynig И моята Т спадна тази сутрин с 0,2, дано не е онази досадница  Joy

# 100
Добро утро момичета!!! На мен вчера ми свърши и съм се заредила с тестове за О. Виждам таблицата от кой ден се започват, но дали да не започна за всеки случай от днес, или е прекалено ?

Благодаря предварително на всички, отговарящи на всякакви малоумни въпроси!!!  Hug Hug Hug

# 101
Добро утро момичета мен ме посети лелката  smile3518 smile3518 и аз се нареждам в графата за априлско бебе с нови надежди за следващия месец  Wink но мисля да не се вживявам толкова много, че много боли като стане така няма да меря температури, няма да правя тестове преди закъснението ще се опитам да не се вглеждам в симптоми а ще си правим любов  luvbed и ще се наслаждаваме на живота това съм го решила ако е писано да стане то ще стане  Crossing Arms   bouquet

# 102
  • София
Добро утро момичета, хубав и усмихнат ден от мен   bouquet

kzbsn и аз смятам, че трябва да се направят бая изследвания, за да се установи такова нещо... сигурно си попаднала на лекар, подобен на лекаря на моя добра приятелка.... който й каза... "ама какво се опитваш да забременяваш бре... ти не можеш да имаш деца"... еми какво да ти кажа... след като си смени лекаря и се успокои малко... детенцето й вече е към 4-5 годинки живо и здраво... и това не е единичен случай... преди две седмици се видях с приятелка, на която й бяха казали, /цитирам/ че й трябва "сперматозоид изрод" или нещо от рода... в 6 месец е Simple Smile

Смени лекаря и се успокой, това е моя съвет
Успех

rosalinda 86 нов месец, нов късмет bouquet кексувай за удоволствие и тогава нещата ще се получат, само не се ядосвай или угорчавай... bouquet

Биби-джиби да събера малко прашец  newsm75 newsm79 newsm28

# 103
Благодаря ти Алекс да така е нов месец нов късмет а Биби от колко време правите опити? извинявам се ако си го казала по-рано   bouquet

# 104
Росалинда,съжалявам за разозарованието!Нов месец нов късмет!  bouquet
Съществуват какви ли не лекари..нищо не ме учудва!
Ооо и аз малко да събера от прашеца!
Бобка,ще стискам палци!
dessie_n,колко е дълъг цикъла ти..де да знам не е ли твърде рано веднага след М...но все пак ако е кратък е възможно да е доста рано О!

Общи условия

Активация на акаунт