Бебеправене - тема 7!

• 23 761
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Привет, момичета   bouquet
Чери с теб сме мила, давай не му се чуди на този тест! Сигурна съм, че ще бъде положителен  Praynig с това голямо закъснение направо не знам как издържаш да не си го направила вече   bouquet
В тая жега се спасявам по басейните нали съм отпускарче   grinning039
Къде изчезна Нелка и Трой, нещо не съм ги засичала скоро?  newsm78

# 166
Чери , при такова закъснение с каквато и урина да го направиш, ако е бременност ще е две черти

# 167
Чери, можеш да го направиш, при такова закъснение ще отчете със сигурност! Heart Eyes Успех!  newsm10

# 168
  • София

Според вас може ли да е проблем, че няма да е със сутрешна урина? Тук в офиса постоянно се наливам с вода и пишкам през 20 минути.

Черииииииииииииииииии хайде, МОЛЯ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ направи го, че вече тук ние не издържаме от напрежение. Щом ти закъснява с 2 седмици с каквато и урина да е ще ти отчете правилно!!!

# 169
Хайде,момиче..кажи ни!!! Simple Smile

Това е вторият ми пост,чета форума от месеци,просто исках да кажа "Здрасти Simple Smile"

Успех  preggo

# 170
  • София
Хайде момичеее нямам търпение вечеееее

# 171
  • София
Момичета,

Да ви попитам според вас това положителен тест за Ову ли е или ..... до вчера тази втора чера почти беше незабележима

# 172
Момичета как стеее???  Hug Hug Hug

# 173
  • София
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® Втората черта трябва да е или толкова плътна колкото контролната или по-плътна, за да е положителен теста... аз използвах 2 кутии, за да ми покаже +  Joy даже отворих 3-та, но ову-то беше минала /хванах я кога е била де/.. та продължавай да правиш всеки ден и отбелязвай в календара.. а забравих да ти кажа аз имах 6-7 теста, които бяха с бледа втора линия преди да стане по-плътна Simple Smile

merian_bg чакаме cherry_dream да се похвали с положителен тест, но тя все още ни държи под напрежение Simple Smile

# 174
Лелее Чери не мога да си обесна от каде е това търпение  #Crazy аз с чакам с нетарпение другата сряда или четвъртък да НЕ ми дойде и вече нямам търпение...а ти ...направо шапка ти свалям за търпението  Hands Clap

# 175
  • София
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® Втората черта трябва да е или толкова плътна колкото контролната или по-плътна, за да е положителен теста... аз използвах 2 кутии, за да ми покаже +  Joy даже отворих 3-та, но ову-то беше минала /хванах я кога е била де/.. та продължавай да правиш всеки ден и отбелязвай в календара.. а забравих да ти кажа аз имах 6-7 теста, които бяха с бледа втора линия преди да стане по-плътна Simple Smile

merian_bg чакаме cherry_dream да се похвали с положителен тест, но тя все още ни държи под напрежение Simple Smile

alex__n,

Мерси Simple Smile ами да ти кажа при мен втората сега е по наситена от предните 2 дни в които го правех и мисля, че или утре или други ден ще е деня защото от днес и ЦС ми стана леко по обилно и белтъкообразно както и започнаха леко да ме болят яйчниците и кръста. А чакам да ми дойде чак началото на другия месец - към 1 .08 - 2.08

# 176
  • София
Ако е така, действайте... и никакво ставане след това  Naughty

# 177
Ilugion az sam tyk samo vi 4eta i stiskam palzi az sam o6e v komandirovka i nama keks taka 4e ...4ak avgust 6e zapo4nem pak s opitite oba4e vi 4eta s ydovolstvie i se radvam na xybavite novini:)))))yspex na vsi4ki koito 4akat dve 4erti4ki:))))

# 178
Здравейте,сега изчетох какво сте написали.Днес имах много работа,цял ден съм по магазините,и тичам по задачи.Днес ми е първи ден на 90ДД.
Закусвах-диня.На обяд 2 парченца шунка,и за вечеря 2 кюфтета с малко салатка Simple Smile

# 179
  • София
pretty_shineee екстра звучи Simple Smile как се чувстваш? гладна или напротив - бодра?

Общи условия

Активация на акаунт