Бебеправене - тема 7!

• 23 758
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Ако знаех защо да ви кажа, ама то..... за бой съм си  Laughing Laughing Laughing
fight     Mr. Green

alex__n Няма проблем.  Само с питане се научаваме.  Flutter

# 151
  • София
Момичетааа, много сте изписали.

Биби-джиби
, честито мила, лека бременност ти желая!!!

Ни сме на сухо в момента, заради тъпата инфекция и си чакам кротко да ми дойде и да почваме наново с  luvbed

Много хубав ден на всички!!!

# 152
  • София
Момичета да ви кажа, днес ама тоооооооооолкова да ме мързи, та знае ли се... искам вече да се прибирам вкъщи, да си направя едно фрапе и да се отдам на някое хоби... рисуване например...
Я кажете вие как се справяте с жегата на работното място?

# 153
...
С климатик  Mr. Green

Чери голяма мъчителка си значи. постоянно ни държиш в напрежение Crazy

# 154
  • до най-прекрасния мъж
Момичета да ви кажа, днес ама тоооооооооолкова да ме мързи, та знае ли се... искам вече да се прибирам вкъщи, да си направя едно фрапе и да се отдам на някое хоби... рисуване например...
С климатик и вода в индустриални количества Simple Smile На мен ужасно ми се спи, винаги покрай Ову съм такава.

# 155
Чери,мила..какво е това търпение...моля те иди до аптеката най-накрая,че тука вече ще си счупиме пръстите от стискане на палците!!! Laughing newsm68
Чакам за   EFP
На работното място климатик...в нас отново...че то не се издържа! Shocked
А мен от седенето по цял ден на тоя стол адцки много ме боли корема..кръста...все едно ще ми дойде на 20тия ден...и гарите ме болят странно  Rolling Eyes

# 156
  • София
Ох и аз съм с климатик, но като е постоянно пуснат ми става студено, пък като го изключа жега... няма угодия просто  Joy

p4eli4kata_86 дано това "странно болене на гърдите" да е  EFP fingerscrossed ти кога не чакаш?
иначе и аз съм цял ден /даже и след работа/ на стол и направо кръста ще ме скапе тези дни...

# 157
  • до най-прекрасния мъж
Чери,мила..какво е това търпение...моля те иди до аптеката най-накрая,че тука вече ще си счупиме пръстите от стискане на палците!!! Laughing newsm68
Чакам за   EFP
На работното място климатик...в нас отново...че то не се издържа! Shocked
А мен от седенето по цял ден на тоя стол адцки много ме боли корема..кръста...все едно ще ми дойде на 20тия ден...и гарите ме болят странно  Rolling Eyes
Аз съм с ужасни болки в гърба, направо не е истина как боли. Като ме масажира милото, помага, но като седна сутринта в колата, на 20тата минута отново се започва. Когато си почина в легнало положение, е добре. Трябва да ида на доктор, но няма все време.

# 158
Абе..хубаво е да се види от какво се причинява болката.
alex__n, Данооо иска ми се доста!  Grinning Mr. Green
Всички скоро да видим този резултат!
И утре да минава и почивка...че дълга ми се стори тая седмица...да си идва милото....че се затъжих вече!

# 159
Купих си един преди малко, сега да ми дойде музата и може да го направя. Те на 2 седмици отчитаха, нали?

# 160
  • до най-прекрасния мъж
Хайде, стискаме палци! Късмет!
Не знам от какво е болката, но не е постоянна - появява се от време на време и ме държи по 10тина дена, после минава. Навремето за първи път ме заболя след гимнастика, но не се беше обаждало от години. Вероятно седалката на колата и столът в офиса не са ми удобни.

# 161
Купих си един преди малко, сега да ми дойде музата и може да го направя. Те на 2 седмици отчитаха, нали?
2 седмици закъснение ли??? даааааааааа

# 162
  • София
хайде cherry_dream стикам палцииии  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 163
  • София
Айде Чери,че вече не издържаме под такова напрежение...

# 164

Според вас може ли да е проблем, че няма да е със сутрешна урина? Тук в офиса постоянно се наливам с вода и пишкам през 20 минути.

Общи условия

Активация на акаунт