Бебеправене - тема 7!

• 23 618
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
Ето ме и мен  newsm68
С бодра крачка към успех този месец за всички ни  Grinning

# 31
Момичета, направих си втори тест.   EFP  ЩЕ ИМАМЕ РИБКАААА!
Можете ли да повярвате????   Не мога да повярвам, не мога!!!!

# 32
Момичета, направих си втори тест.   EFP  ЩЕ ИМАМЕ РИБКАААА!
Можете ли да повярвате????   Не мога да повярвам, не мога!!!!

Урааааа, Браво Биби. Честитооооо. Ето кой ще повлече край.  newsm44
Лека бременност, Биби.

# 33
  • София
Биби-джиби честито миличка, моите поздравления   bouquet пожелавам ти лека и щастлива бременност и на финала едно сладичко и пухкавко бебенце  Hug

# 34
НЕ мога да повярвам  ....  не мога наистина.  Останах в шок, просто не очаквах.
Даже се появи малко кафеникаво зацапване.  Малееее!

Сега само трябва всичко да мине добре и доктора да ме прегледа.  Ще си направя час след 2 седмици.  Божеее  ooooh! не мога да повярвам.

# 35
Честито !!! Желая ти от цялото си сърце всичко да е наред. Много се радвам за теб .  smile3504 newsm32 1crib

# 36
  • до най-прекрасния мъж
Честитооооооо, Биби, да ти се роди най-сладката рибка на света. Ще имаш много кротко и послушно бебенце, да знаеш!

# 37
Браво биби честото  Hug  newsm44 newsm44   smile3504 newsm07 moresmile Hands Clap много се радвам за теб  Hug  bouquet .  За моето зацапване то е от вчера леко розово, кафеникаво е спря да ме боли корема което е много странно  newsm78 и аз мисля да си направя тест но не бързам да се радвам защото не вярвам

# 38
леле докато се разсейвам вие не само сте направили и нова тема, стигнали сте до трета страница а и сте извадили и добрите новини.

БИБИ newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 тихичко честито мила. Имах надежди за теб Heart Eyes Сутринта като каза, че е отрицателен си мислех да ти кажа, да го повториш по късно, но реших да не те обнадеждавам. И тайничко се надявах да ни зарадваш Hug

Хайде Чери твой ред е Praynig

# 39
Бибиииии, супер сиии!!!! Рибичка сладка ще плува в морето на мама и тати!!! Тихичко честито и от мен и дано повлечеш краче на всички ни  Hug Hug Hug

# 40
  • до най-прекрасния мъж
Чеееерииии, Чеееерииии, Чеееерииии, хайде, с тебе сме, момиче! Давай смело да повлечеш и ти крак, та да започнем темата с не една, а с две бъдещи мами.

# 41
  • Тук
Биби....  Hug Hug Hug Браво!   bouquet  Егати и темите, по- предната я пусна Кофеинчето и забременя, миналата я пусна Бибка и ей я НА , сега.........Черито е на ред  Mr. Green Heart Eyes
Много ме радвате така, да знаете  Hug Ама искам по повечко момичета да има с две чертички дееее !

Днес ми е 28-ми ден и миналите цикли по това време имах винаги ЦС, а сега нищо. Правих си тест за О, категорично отрицателен  Sad Миналите дни също си правех по някой друг тест, уж да засека бледа втора чертичка, ама нямаше. И сега си мисля нещо- болките в гърдите ми почнаха на 17-18 ден и явно тогава някъде ми е била О, ако я е имало изобщо. А точно по това време не сме правили кекс, защото чаках милото да се изчисти от антибиотика  #2gunfire Не е честно! Все нещо не е както трябва, когато почваме бебеправенето. Все някаква пречка изниква и цикъла с О-то ми прави бъзици и е тогава,когато няма как да го хванем. Пфуууууууууууу  Tired
От другия месец ако не изникне пак някоя засечка (  Praynig ) почвам да меря Т. Това е от мен, наоплаквах се едно хубаво.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора  Whistling Изписали сте света за две минути  Laughing

# 42
Биби-джиби - честитооооооо  Simple Smile

# 43
Много ви благодаря.  Сега остава и доктора да каже, че всичко ще е наред.

Много се надявам темичката да бъде късметлийка за всички вас.  Очакваме още добри новини.
 Hug

И да не забравя да ви кажа, че този месец само 1 път правихме кекс покрай О.  Така се случи просто.

# 44
  • София
Биби....  Hug Hug Hug Браво!   bouquet  Егати и темите, по- предната я пусна Кофеинчето и забременя, миналата я пусна Бибка и ей я НА , сега.........Черито е на ред  Mr. Green Heart Eyes
Много ме радвате така, да знаете  Hug Ама искам по повечко момичета да има с две чертички дееее !

и на мен това ми направи впечетление  Hug

Общи условия

Активация на акаунт