Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява "зацапване" по време на бременност?
Какви са симптомите на бременността, които участниците изпитват?
Как се извършва "зацапването"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява "зацапване" по време на бременност?
-
Какви са симптомите на бременността, които участниците изпитват?
Участниците съобщават за различни симптоми на бременност като болки в гърдите, подуване на гърдите, стомашни болки, умора, главоболие, често уриниране и усещане за подут корем. Симптомите на бременността могат да включват подути гърди, болки в гърдите, повишена умора, често уринниране, гадене или повръщане , повишена чувствителност към миризми , повишаване на телесната температура и други. Въпреки че тези симптоми могат да бъдат причинени и от други причини, важно е да се консултират с лекар за потвърждаване на бременността. Симптомите на бременността могат да включват повишена умора, чувствителни гърди, по-чести позиви за уринниране , повишен апетит , повишена чувствителност към миризми , увеличен цервикален секрет и леко повишаване на телесната температура. Важно е обаче да се отбележи, че тези симптоми могат да бъдат свързани и с други фактори като жега, стрес или хормонални промени. Някои от обичайните симптоми на бременност включват закъснение на менструацията, повишена умора, чувствителни гърди , повишено обоняние , по-често уриниране , повишен апетит или отвращение към определени храни и по-чувствителна кожа.
-
Как се извършва "зацапването"?
-
Какви са резултатите от теста за глюкозна толерантност?
-
Какво представлява 'Овулационен тест'?

ЩЕ ИМАМЕ РИБКАААА! 
пожелавам ти лека и щастлива бременност и на финала едно сладичко и пухкавко бебенце
не мога да повярвам.
много се радвам за теб
и аз мисля да си направя тест но не бързам да се радвам защото не вярвам
Сутринта като каза, че е отрицателен си мислех да ти кажа, да го повториш по късно, но реших да не те обнадеждавам. И тайничко се надявах да ни зарадваш
Миналите дни също си правех по някой друг тест, уж да засека бледа втора чертичка, ама нямаше. И сега си мисля нещо- болките в гърдите ми почнаха на 17-18 ден и явно тогава някъде ми е била О, ако я е имало изобщо. А точно по това време не сме правили кекс, защото чаках милото да се изчисти от антибиотика
Не е честно! Все нещо не е както трябва, когато почваме бебеправенето. Все някаква пречка изниква и цикъла с О-то ми прави бъзици и е тогава,когато няма как да го хванем. Пфуууууууууууу
Изписали сте света за две минути