Британците, британците! - Тичайте за здраве - 59

• 18 961
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
  • в морето до колене
Абе и аз нещо не се чувствам в настроение през тоя фатален петък.  ooooh!

Да пробвам да се разведря с малко Крейг ли?  Whistling
Много ми е смешно тука как са го щракнали - сякаш крилата на дракона му растат зад ушите  hahaha
Но и той явно е доволен от това.

# 301
Казвам добро утро, мъ ме мързи.  Laughing

Тъкмо приключих със Страйк Бак. Лелее, мога само да кажа жалко, че са толкова малко епизодите! И с нетърпение очаквам новия сезон. Отдавна не съм гледала сериал с такъв интерес. Crazy И окончателно съм влюбена! Heart Eyes Агитирам ви да го гледате сериала, заслужава си всяка секунда!

# 302
Как мое сички да са толко грозни в тоя сериал, начело с женското шимпанзе Клиа Дювал.  Close

Не са грозни, а са реалистични  smile3506
Точно така Бум! Е ,Пуц и Тим ДиКей ли не ти харесва - я го к`ъв е млад  Laughing

# 303
Не ми. То младо не е равно на хубаво. И кивитата в Outrageous Fortune sа реалистични, но не ме дразнят. както казах, не го гледам за красота, просто кофти съвпадение се е получило, ама аз не съм виновна. И мрака, както казах, и мудността на действието, която не е както трябва. Абе не е моят сериал това, определено.

# 304
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз не съм го гледала още, но бях чела нейде, че е уж най-добрия HBO-овски сериал. Ти сега ме разколебаваш Rolling Eyes

# 305
  • в морето до колене
Аха, и мен  ooooh!

Ма то въпроса с красотата е относителен.
Обаче като не ти е достоверно е кофти...
Ето аз по Shameless съдя - американските хлапета са в доста от случаите по-симпатични от британските, ма това не ме кара да се съмнявам в британския каст. Хич даже  Whistling

# 306
Аз не съм го гледала още, но бях чела нейде, че е уж най-добрия HBO-овски сериал. Ти сега ме разколебаваш Rolling Eyes
М, за ко говориш Джо, не вързах? newsm78

П.П. Май разбрах. ooooh! Laughing

# 307
  • София
Ъ? Къде е казано, че е най - добрия сериал пък ти? само като видиш за колко са му сезоните... обаче е пробуждащ интереса...

Почнах Птичата песен ама хич не ми върви на гоблена.  ooooh!
Май ще си пусна Тюдорите...  Thinking

# 308
  • срещу двата комина :)))
и аз имам много работа  Tired
Пуце, сори за Крнавала, ама аз бях във възторг и продължавам да съм , де  Hug

Ъ? Къде е казано, че е най - добрия сериал пък ти? само като видиш за колко са му сезоните... обаче е пробуждащ интереса...

Почнах Птичата песен ама хич не ми върви на гоблена.  ooooh!
Май ще си пусна Тюдорите...  Thinking
е стига бе , кво общо имат сезоните  Crossing Arms и Рим е само 2

# 309
Ми, Ване, четох нейда, може и Скротума да е бил, не помня newsm78. Освен това броя на сезоните няма нищо общо с качеството на сериала, поне за мен Simple Smile

Птичата песен е великолепна, ама не е за фон на гобленарство хич Laughing

# 310
  • София
Чак пък да не е за фон... екстра бавен и протяжен е точно за тази цел... просто съм в дупка, отново!!!!!  Sad

# 311
Най-добрият?!  Shocked Бах! Сигурно грешката е в мен, но все пак не може да се каже, че съм фен само на динамичните продукции, в които се случват по 100 неща за 20 минути, хич даже. Просто ми се губи мярката, това е като цяло.

А красотата е относителна, разбира се. Ей на, може на някого шимпанзето да му е любимата актриса, например.  Laughing

# 312
Пуц, не кахъри се - друг път или никога  Mr. Green . Аз си го глътнах за месец ,лятото преди 3-4 години.

# 313
Чак пък да не е за фон... екстра бавен и протяжен е точно за тази цел... просто съм в дупка, отново!!!!!  Sad
Аз поне като гледам нещо хубаво, го правя с концентрация, а не между други дейности Peace. За фон си пускам да речем "Стъклен дом" Laughing

# 314
Абе, кажете за кво говорите, че да разбера и аз. hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт