Британците, британците! - Тичайте за здраве - 59

• 17 644
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
Бум, чувствай се свободна да следваш какъвто пример те кефи в момента. Не държа авторски права.  Laughing

Колега, силно се надявам да е фактор, ако е възраст, уйде Мечока, изгоря.  Thinking

"Channing Tatum confirms sequel to Magic Mike... and puts himself forward to star in film version of 50 Shades of Grey"

Какво? КАКВО?! Боже мили, няма ли спасение от тая сага! Вече и фенфиковете почнаха да филмират.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 196

Колега, силно се надявам да е фактор, ако е възраст, уйде Мечока, изгоря.  Thinking

Е, колега, 100+ за възраст още не са направили.  Mr. Green

# 197

Ето, за всички, които не са гледали Magic Mike, но вече очакват продължението:
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2172267/Channing-Ta … -Mike-sequel.html

Аз пък се чудя ,кога тоз момък стана звезда с едно танцувално филмче ,кога взе да снима филми на конвейр- усещам ,че няма да има оттърване от него в близките 5 години  Laughing

# 198

Е, колега, 100+ за възраст още не са направили.  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 199
Какво? КАКВО?! Боже мили, няма ли спасение от тая сага! Вече и фенфиковете почнаха да филмират.  ooooh! ooooh! ooooh!

Вий нима не знаете?!? Отдавна се говори за екранизация, дори Очльо и Сашко Трублъдски били спрягани като възможни за ролята на Грей  Laughing

# 200
  • срещу двата комина :)))
а аз дори не знам за какъв фик говорите  ooooh!

# 201
BDSM версия на "Здрач"  Mr. Green

# 202
  • в морето до колене
Ооооо, тая сага с "кой е най-подходящият за ролята на Крисчън Грей" продължава сигурно три месеца вече.
И ми е страшно забавно да я следя отблизо... след като съвсем случайно попаднах на инфото... и после прочетох Фъпросния фик  Mr. Green

Последната новина по темата е че вече си има изпълнителни продуценти (спечелили конкурс ли, наддаване ли...) - и фактът, че са били и продуценти на "Социалната мрежа" се сочи едва ли не като гаранция, че от тази "литература" кхм  ooooh!... ще излезе свястно кино.

# 203
  • КиТ
а аз дори не знам за какъв фик говорите  ooooh!

И аз съм изостанала  Crazy

# 204
  • София
Алеле накъде отива светът? Фенфикове филмирани?!?!? WTF?!?!?!  ooooh!

Бебе, нямаше смисъл да ти казвам. между другото втори сезон е правен от американци. сега се снима трети сезон, който даже май трябва да излезе... тия месеци... скоро! Важното е, че двата сзона са на едно ниво.

# 205
фактът, че са били и продуценти на "Социалната мрежа" се сочи едва ли не като гаранция, че от тази "литература" кхм  ooooh!... ще излезе свястно кино.

Е това вече ме довърши, след информацията за Очльо и Сашо, но съм в конфликт да повърна или да се разхиля.  Май все пак Sick.

# 206
Недей Пуц ,то почти всеки по-симпатичен и разголил се актьор е спряган за главната роля  Mr. Green - http://www.celebuzz.com/2012-07-10/50-shades-of-grey-casting-aut … m-choosing-leads/

# 207
  • в морето до колене
Недей Пуц ,то почти всеки по-симпатичен и разголил се актьор е спряган за главната роля  Mr. Green

Да де, ама едно е да те спрягат из нета, друго е сам да си кажеш, че го искаш - като Иън и Чанинг...

# 208
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бум, можеш ли още да редактираш Hug? Ако да, пиши ни го Еди споделен с Плами, в съотношение 90:10 Mr. Green. Аз бегам да редактирам моя списък Wink

# 209
Недей Пуц ,то почти всеки по-симпатичен и разголил се актьор е спряган за главната роля  Mr. Green

Да де, ама едно е да те спрягат из нета, друго е сам да си кажеш, че го искаш - като Иън и Чанинг...

Стига деее.  Sick Сигурно са много подходящи, дума да няма, ама доброволно да си го причиняват? То пък все едно съм имала добро мнение за тях, че да се разочаровам...  hahaha

Лате, да си остане на "почти", моля, много моля.  Mr. Green Надрайфах се за днес.

Общи условия

Активация на акаунт