Британците, британците! - Тичайте за здраве - 59

• 18 961
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Идвам с още една препоръка - новото BBC сериалче: Blackout, с Андрю Скот. Wink В замунда вече има първите два епизода. Flutter Hug

# 586
Д! Flutter

Давай Даньо, давай Радклиф!

# 587
 Joy Joy Joy Дай, Даньо, дай Радклиф! Като 'дай' тука не е форма на 'давам', нали.  hahaha

# 588
# 589
Joy Joy Joy Дай, Даньо, дай Радклиф! Като 'дай' тука не е форма на 'давам', нали.  hahaha

Пуци, love, днес ми е много русо и не мога да дешифрирам поста ти. Помогни на другарчето що ша рече дай!

П.П. Сега каква тема за междуезикови въпроси да си направим? (Щото оная за фрази и еквиваленти е за фрази и еквиваленти... пък на мен ми се бистри фонетика, граматика, синтаксис, лексика, че и история на езика дори  Mr. Green ) Идеи?

# 590

Пуци, love, днес ми е много русо и не мога да дешифрирам поста ти. Помогни на другарчето що ша рече дай!

Ех, така е, като няма З в думата и трудно се дешифрира.  Mr. Green Сега потъмня ли ти косата?  Laughing

ПП Не знам, що не направим някаква съвсем обща като "Езикови въпроси", примерно. като с Краставичарката не общуваме, че пак ще ни заключат.  Twisted Evil

# 591

Ех, така е, като няма З в думата и трудно се дешифрира.  Mr. Green Сега потъмня ли ти косата?  Laughing

ПП Не знам, що не направим някаква съвсем обща като "Езикови въпроси", примерно. като с Краставичарката не общуваме, че пак ще ни заключат.  Twisted Evil
Пуце, ти така обясни, че директно в плитчините я прати Ники.  hahaha

# 592
Стига, мър, шма разбере. Ти нали ма разбра?  Mr. Green

# 593
Пфу! Сега взех да си мисля, че аз не съм разбрала. hahaha

# 594
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз директно си признавам, че нищичко не разбрах Blush. Дайте като за червенокоси, моля Mr. Green

# 595
  • срещу двата комина :)))
а аз мислим, че съм Флюбена  Blush

и направо мисля да си лягам  Whistling

# 596
  • Ænima/Albuquerque
Малко му е голема и ръбата тимберицата, кат че ли...  Thinking

# 597
Тимберица? hahaha Joy

# 598
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Днес говорите кодирано newsm78