Въпрос от неопитна бременна

• 1 843
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте мами, исках да ви питам наличието на жълтъчно мехурче гаранция ли е за бъдеща поява на нормален жив ембрион или нещата са на кантар? Благодаря. Grinning

# 1
Не, не е гаранция за нищо.
Нейната функция е да достигат хранителните в-ва от майката към бъдещия ембрион.
Ето подробно за развитието на плода:

http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=6&language=13

# 2
Не е гаранция, но не започвай да си мислиш лоши неща от сега, вярвай, че всичко ще бъде наред.  Peace

# 3
  • Някъде там край морето
Това е етап от развитието на малкото чудо Simple Smile Ако лекарят е видял жълтъчното мехурче, мисля, че до седмица трябва да видиш ембрион и да чуете сърчице Simple Smile Поне при мен беше така.
 Само имай търпение и позитивни мисли .

# 4
Точно ти го е казала  Sarah Lou , но все пак за съжаление не е гаранция, но най важното е ти да си позитивно настроена и да не мислиш глупости.
Успех  Hug

# 5
Успех и дано е това, което искаш  Hug

# 6
Благодаря момичета, страхотни сте! Дано всичко е наред!

# 7
Момичета, за сега при мен нещата са добре. Видя се ембрион с туптящо сърчице е съм много щастлива. Дано и занапред всичко е наред. Благодаря ви отново! Hug

# 8
  • София
Честито Hug

# 9
Момичета, за сега при мен нещата са добре. Видя се ембрион с туптящо сърчице е съм много щастлива. Дано и занапред всичко е наред. Благодаря ви отново! Hug

Поздравления и леко бременеене  Hug С пожелания за едно голямо здраво бебе като краен резултат  Grinning

# 10
Честито и от мен   bouquet

# 11
Радвам се, че всичко е наред, лека бременност!

# 12
  • Бургас
Честито и от мен, лека бременност!

# 13
Честито и лека бременност !

Общи условия

Активация на акаунт