. Душички са големи тия малки бебоци
, и аз си спомням че Криси ми правеше разнни номера от 6-я ден

Мишлето още накашля и кърти секрети здраво. В неделя сме на контролен преглед и ще видим как ще се долекуваме...
Както и отново да пишеш 

Поне на Поли са с голяма разлика...Честно казано повече ме блазни мисълта за живота оттук нататък с порасналата ми принцеса:)Може би след 5-6 години бих се замислила,нооо тогава пък май ще са мк повече годинките
Та не знам дали и тогава ще се навия.Ако имах каквато и да е помощ от родителите ни,както и от него повече,бих отгледала и 3...но пак сама да си тегля всичко,вече по две...нямам сили просто.А и ако щете ме заплюйте,но ми се иска вече да живея нормално,сред хора,приятели,да излизаме понякога с половинката...дребни нещица..да ходя на пазар сама понякога,да ходя спокойно до тоалетната и да се къпя всеки ден..а не когато той може да отдели малко време да стои с нея...такива работи
Само тя да е здрава,всичко ще си дойде на мястото...
Но втори път в този формат-не благодаря!Сега някой може да каже Ми като ти е тежко,има гледачки...Исках аз да си я отгледам и го направих.Толкова от мен:)
/ - хем искам да са стабилни, хем пък подметките на тези, които се продават направо изглеждат като дървени налъми.
Гледам и други влизат в агидката!

Може би за да не обличат лелките много дрехи...
Ти нали ходиш по магазините тези дни...Ботушки от тези гумените за дъжд,разноцветни,виждала ли си някъде?Сега видях една снимка на Мона сладка на Гери и се сетих за тях:)Още от миналата година ги харесвах ам мойто диване си свива крачето и трудно се обуват дебели обувки...Вчера едвам я навих да обуваме пролетно-есенните дето имахме...
Правя се на идиот какви са хубави...аз си слагам кецовете...
Иска си сандалите 
Ама ще се учудиш колко съм постоянна в решенията си

Но успешен първи учебен ден на всички каки и батковци ученици.

Препоръчани теми