и още
Да са все така спокойни и бързо да свикнат с яслата

да не повтарям и аз!

Чак звучи невероятно бебе дето яде и спи само...
Поне за нас дето не сме имали такова чудо
Дано все да е така кротушка,че и ти с Марио знаеш как е другия филм..дето викаш едни 20 часа рев:)
Ще набера ако има още свежи.Иначе неото ми е забранила до 38.2-3 да давам каквото и да е.След това е категорична,че е редно да се сваля.Особено при малки деца,до 2 години.Темп гърч е много тежко състояние и не бива да се допуска.Между другото тя е за хомеопатията,дава често известните препарати..но си казва,че трябва клсически хомеопат ако ще се лекуваш само с това.Като станем малко по-големки аз лично бих пробвала,но за сега не.Винаги бих започнал с бабешките лекове,но като са малки скоростно развиват разни неща и много не бих рискувала...Досега и двата пъти с по-висока Т,съм давала панадол и нурофен.Един път и свещичка слагахме.
Впечатли се явно от баба ми как прави зимнината 
.Особено след последното и единствено лекуване с такива на ангина,което протече 1 седмица без абсолютно никакъв успех.Преборихме единствено температурата и то ,защото за нея дадох Хексалгин и вечерта свещичка.Започвам да боря температура след 37.6-37.7 с Нурофен ,а след 38. -Хексалгин.Някак си не ми се чака да става 39.0 и след това да се чудя кой е най-бързият начин да я сваля.Използвам бабини лекове,но между другото.Мога да се доверя изцяло на хомеопатия единствено,като превантивна мярка(нещо за имунитета например).Това е моето виждане и разбира се никой не е длъжен да се съгласява с него.

Но то е нормално вече да се осъзнае и да се държи като всички, т. е. да реве сутрин. Важното е, че бързо се успокоявала и сестрите я хвалят че лесно се адаптирала и много добре се справя, като за 4-ти ден. Днес им пускали музика, танцували, а в това е нейната сила. Направо ги е шашнала.

)

Препоръчани теми