:) Иде и нашият ред, бъдещи мами над 35.....

• 32 434
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Истински се вижда само със сърцето.
Перу (е аз си пуснах климатика в офиса, така че без да мръзна) защо тогава не изчакате и след нова година да вземете решение, а пък току виж по тези хубави празници които предстоят чудото станало Simple Smile. Вжното е да си спокойна, в крайна сметка до теб е твоята половинка и ще се справите с всичко  Hug

# 706
Ели, ти си една мъдра жена Simple Smile не че имам климатик, но може да пусна поне духалката. Не помня да ми се е налагало толкова рано да включвам радиатор в къщи .... пък съм и с чорапки и пуловер ...

Ми, Перу, значи двете с теб влизаме в отбора на тия дето са се успокоили и .... просто чакаме ... и през това време наблягаме на ...... ония интимните работи Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 14:03 от DarinaK

# 707
  • В градината...
Добро заключение, Дари. Не е малко да си намериш половинката, да си я прибереш вкъщи и да се задомите  Blush

# 708
Да не е малко?
Че всички си имаме багажи - така е! Обаче, когато има някой с когото да уравновесиш носенето е значително по-добре!

Пък и усещането за любим човек .......

# 709
Мила Перу, ти значи си ходила в Тутракан и знаеш за какво чакане става въпрос. Опасявам се обаче, че е същото висене във всички репродуктивни клиники в България за съжаление. Така че вие ще си решите най-добре.
И както Ели е казала щом сега сте спокойни и влюбени може наистина да ви споходи чудото по предстоящите хубави празници. Искрено ви го желая на вас и на всички останали момичета тук! Hug Hug Hug

# 710
Здравейте и аз да се цопна при вас.
До сега тайно ви чета.
На 38години с голям страх и желание за второ дете.
Страх че вече остарях...че ще отнеме време...че през това време ще се побъркам...
Желание огромно на моменти .....а в други равно на нула.
Желая хубав ден и по-топло време на всички.

# 711
  • В градината...
Хоупче, добре дошла, наборе! Ама ни четеш мислите, да знаеш, не са по-различни от твоите  Peace

ей, момичета, много новички  Naughty

Розичке, това чакане е убиващо и вече мислех, че може да ми докара хормонални проблеми  Whistling

# 712
Hope for Two, добра дошла. Като четеш тайно, знаеш, че за такива притеснения вадим точилката и по главата!  Joy Някои от тук пишещите нямаме дори и едно, пък ти за второ се притесняваш!

Тайно се надявах, че до края на темата някой ще се похвали с две черти, пък то се напълни с новодошли .... ееее, момичета! какво направихме?

# 713
Еми DarinaK то някой трябва да продължава темата като вие се преместите в отчетна в най-картък срок Simple Smile

# 714
Еми DarinaK то някой трябва да продължава темата като вие се преместите в отчетна в най-картък срок Simple Smile

Златни ти уста!  Laughing

# 715
Здрасти Хоуп,на една възраст сме с теб!Моята дъщеричка е почти на 6!Много трудна бременност имах ,а сега искам второ бебче...И мен много ме притесняват годините ,моите и на съпруга ми...А най много ме е страх ,че докато се страхувам ,времето ми ще мине..Планирам до месец да отида на преглед като за начало.Имам стари болежки ,да ги видя как са и тогава ,дай боже да ми е дошло вече времето..Кураж и успех ти желая!

# 716
Привет на новите момичета!  Hug
Мина, не чакайте, започвайте с опитите!  Hug
Hope for Two, без негативни мисли още от началото. Както казва Перуника всичко е в главите ни, така че - само оптимизъм и секс.  Hug

п.п. Аз пак да опитам да сложа бременната си графика. Съжалявам, но сега пък не мога да си вляза в профила.  Sad  Ще видя дали я нямам някъде на компа.

# 717

само да споделя Simple Smile днес май правим всичко възможно да извъртим 50та страница Simple Smile

# 718
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ами хайде де, че цяло лято една тема не можем да изпишем Simple Smile, другата сигурно до Коледа ще я влачим  Wink.

За това ако обичате давайте с хубавите новини за да има повече за писане  Hug

# 719
  • В градината...
Че то в този студ, освен да пишем, какво ни остава. Поне на лаф-моабет сме се събрали  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт