:) Иде и нашият ред, бъдещи мами над 35.....

• 32 418
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Истински се вижда само със сърцето.
М да, поне това.
Аз след работа отивам на биричка с колежките, че и без това съм си сама в къщи поне да се разсея малко.

Да ви кажа направо вече ми писва да съм почти постоянно самичка заради пустите пари, ама като няма друг  начин. Това бебе не знам как ще стане като не се виждаме или се оцелваме в неподходящи дни.

Оф оплаках се и аз  Simple Smile

# 721
Розичке, това чакане е убиващо и вече мислех, че може да ми докара хормонални проблеми  Whistling
Да Перу, чакането си е доста изнервящо. Crazy

Хоупче, добре дошла!

Да, напоследък явно защото се захлажда времето темата много се раздвижи, което си е много хубаво.

# 722
Добре Дошли на новите момичета   bouquet

Аз съм с нова визия; харесва ли ви подписа ми  Sunglasses
Гледам и екоели се е пременила  Hug

Някой питаше дали няма да има положително тестче - аз мога да предложа само едно сънувано  Laughing Сънувах, че си правя тест и моментално се появиха двете черти, но после ми светна, че след третата минута теста отчита реалния резултат и тогава вече беше само една чета  Wink

Тази сутрин Т падна с 0.15 градуса, пък и всички признаци си имам и чакам леля да се появи неделя-понеделник. Та така де, голям смях с тоз сънуван положителен тест  Laughing Е, все от някъде трябва да се почне, сега го сънувам, дай Боже да доживея и да държа в ръцете си положителен тест  Wink

# 723
Фики, много ми харесва подписа ти, а и Денис е прекрасна - на всеки разяснява графиките и какво би могло да се очаква.
А за съня ти - аз вярвам на моите сънища и няколко месеца преди да забременея сънувах една от моите докторки да ми казва "спокойно, ще забременееш" . Така че - вярвай и чудото ще се случи.  Hug Пожелавам ти го!  Hug

# 724
Благодаря ти, Фортуна   bouquet

# 725
Голям напън сте одарили да свърши темата,и аз си мислех тия дни,че долу-горе държахме фронта лятото,ама сега като застудее все ще си дрънкаме.На новите добре дошли и да сте за малко.Наистина нещо няма(+) тестове нещо се запънаха нещата  Whistling.На тези където още го умуват и си дават някакви срокове,от мен един съвет не го мислете действайте и да си даватв време има ли проблем то той ще стане по-голям.И кой го каза"по-млади няма да станем"Ние вчера се прибрахме в нас,сега все едно пак се нанасяме   Joy Joy  , Whistling  искам да оправя всичко наведнъж,ама и тая дископатия(уж я закърпих де) викам да си почина малко и да ви хвърля едно око кви ги вършите.Гледам бебешок ще си имаме скоро,айде за новата тема да ние на късмет.   

# 726
Аз се прибрах от биричката Simple Smile чакам ММ да се обади, че нали го караме на телефонна любов  Simple Smile.

Фики хубава премяна  Hug, подписа ти е страхотен  Peace

Звездичке всичко ще оправиш лека полека  Hug

# 727
Хайде, мацки, нова тема- нов късмет Hug preggo 1stroller stork-girl stork-boy Misc Baby Bottle

# 728
Хайде, мацки, нова тема- нов късмет Hug preggo 1stroller stork-girl stork-boy Misc Baby Bottle
   аха,и аз така викам  Praynig

# 729
Добро утро Simple Smile

Хайде една съботна закуска  Mr. Green

# 730
  • София
Утро,звярко ме вдигна в 6...досега правих 2 закуски и му готвя 2 манджи,че днес кухня няма,а частните не му харесват Crossing Arms

# 731
  • В градината...
Фики, сънят е едно добро начало, което да те настрои на положителна вълна. И, както Денис е казала, така може да станеш оптимист и да ти се случат хубавите неща  Peace А и мнго нежна душичка си си сложила - дано ти се материализира  Praynig

Ели-щедра, както винаги  Hug Много са ми познати твоите вълнения. Случиха ми се в един предишен живот. Сега е друго. Вече парите нямат такова значение.

А Магнитчето ни насочи към една бъдеща реалност-как няма да си доспиваме  Tired

Снощи бяхме на гости и ударих 20-30 гр. ракийка и 2 чаши бира. И как ме цепи днес главата  Sick Все така ми става от сливовата-не ми понася. А ако имах като Магнитчето ранни задължения, щях да умра  ooooh!

# 732
Е аз затова само две бири Simple Smile и днес съм свежарка  Grinning

# 733
Ще успеем ли да превъртим днес и последната страница?

Аз пък вчера водих един първолак в Природо научния музей .... голям кеф! И сега иска пак Simple Smile пита по телефона кога ще го водя Simple Smile сухи тренировки правя един вид Simple Smile)

Ели, Перу .... аз залагам на съботна водка с доматено сокче при приятели. Добре, че са на пеша разстояние, че колкото и да се натаралянкам до вкъщи все съм изтрезняла. Пък и як мъж съм си взела - да мое да ме носи (хи хи хи хи)

(сънищата са нещо мн интересно ..... ама аз вече има 4-5 пък без резултат)

Магнетче, твоят звярко голям лакомник май, май?

# 734
Дари добре е да си близо Simple Smile

Е аз бях на две спирки с метрото, ама две бири не е чак толкова страшно  Grinning

Иначе и аз така обичам когато мога да водя някъде племенниците, ама те са в Пловдив и не ми се случва много често.

Общи условия

Активация на акаунт