От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 7

• 56 251
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Ако политиката на сайта е да шипва само при съвпадение на билинг и шипинг адрес, на чийто и адрес да поръчаш пак ще ти отменят поръчаката.Щом ползваш КД питай ги дали ще ти направят индивидуална поръчка от този сайт, комисионната е 5 %.
Точно такава поръчка се опитахме да направим и не се получи с КД.
Това значи ли , че нямам варианти с фирма посредник?  newsm78
Ако опиташ сама няма да стане, защото картата ти не е регистрирана на адреса на превозвача. Трябва самия превозвач да извърши поръчката.

# 721
Писмо на СД от днес:
"Има забавяне с графика на курса от Англия. Камионът е на Румънската граница от понеделник и не може да тръгне поради проверка на границата. От фирмата, която превозва, нашия товар не се ангажират със срокове, поради естеството на проблема, но се надяват тази седмица да може да тръгне камиона.
Съжаляваме за създалата се ситуация и то точно с въпросния курс"
Без коментар  Grinning

# 722
  • София
Трябва ли да се направя на изненадана  Mr. Green.

Аз за момента съм го отписала до другата седмица,нещо много лъжи заподозрях в техните изказвания, за този злопоучен камион.

# 723
  • София
и на мен този камион ми е супер мътен - първо тръгна, после палето се изгуби, после беше в Англия, после пак тръгна, после пътуваше 2 седмици, сега в Румъния го задържали от понеделник... май горим, а?

# 724
  • София
и на мен този камион ми е супер мътен - първо тръгна, после палето се изгуби, после беше в Англия, после пак тръгна, после пътуваше 2 седмици, сега в Румъния го задържали от понеделник... май горим, а?
Току що им се обадих и питах дали въобще има пратки,а не ни шикалкавят.Потвърдиха ми,че има и всички изгубени и след това намерени пратки са налице и са проверени в Англия и съответно пътуват за БГ.Ще видим какво ще стане,ако въобще получим нещо се надявам дрешките,който чакам да не са ни малки вече  Joy

# 725
  • София
Току що им се обадих и питах дали въобще има пратки,а не ни шикалкавят.Потвърдиха ми,че има и всички изгубени и след това намерени пратки са налице и са проверени в Англия и съответно пътуват за БГ.Ще видим какво ще стане,ако въобще получим нещо се надявам дрешките,който чакам да не са ни малки вече  Joy
ааа, и аз им писах мейл миналата седмица - същото им казаха - всичко е налично, лек проблем имаме само с превозването  ooooh!

а аз чакам есенни дрешки от H&M ooooh!

# 726
  • Sofia
Можете ли да ми препоръчате фирма превозвач за София,която най-често използвате за пазаруване от сайта? Досега съм ползвала услугите на Габко, но видях, че на тях не доставят.

# 727
  • Пловдив
Можете ли да ми препоръчате фирма превозвач за София,която най-често използвате за пазаруване от сайта? Досега съм ползвала услугите на Габко, но видях, че на тях не доставят.

Не съм от София, но за кой сайт става въпрос?

# 728
  • Sofia

Не съм от София, но за кой сайт става въпрос?
За H&M. Обърках темата  Embarassed

# 729
ааа, и аз им писах мейл миналата седмица - същото им казаха - всичко е налично, лек проблем имаме само с превозването  ooooh!

а аз чакам есенни дрешки от H&M ooooh!

И аз получих писмо.. "Лек" проблем?!?  Mr. Green Ще е добре ако си помислят да ни компенсират по някакъв начин.. Все пак ги чакаме от месец и половина вече.

# 730
Благодаря ви за отговора. За Варна като алтернатива явно ще мога да ползвам КД или пък да си продължа с Габко...

Имам обаче едно друго запитване, което за мен се оказа проблем. Имам роднини в Англия и трябва да им пратя една пратка. Мислех, че след като толкова много фирми транспортират от Англия до България, все някоя вече ще е организирала транспорт и към Англия (та нали тези камиони ходя до там) но до сега все удрям на камък. Писах емайли до поне 5 фирми (вкл. и Габко) и никоя не праща пратки до Англия.

Знаете ли за някоя такава фирма? Ще е много добре, ако тарифирането пак е на килограм. Вътрешно из Англия вече техните куриери ще си го поемат.........

Използвам http://www.dostavka-anglia.com/ за превоз от Англия. Знам, че извършват и обратни курсове. Но най-добре да пишеше или да се обадиш за подробности.

Такааааа. Оказа се, че dostavka-anglia извършват доставки само до техния офис в Лондон. Цената е приемлива, но не ме устройва толкова много... ако ще се продава нещо от тук директно на англичани... не е удобно.

Миналата седмица гуугълнах "доставка българия - англия" и ми излезнаха няколко сайта, до които изпратих запитване. Отговорили са ми от http://bulex.co.uk/ Някой да ги е ползвал? Твърдят, че за доставка до адрес в Англия си използват техен транспорт... та пратката изпратена от Бг отива директно до адреса в англия само с тях и няма прехвърляне на пратки и т.н.  Rolling Eyes

# 731
Пробвай с http://www.cargobghome.com/ От приятелка знам, че са надеждни.

# 732
  • Бургас
Някакви новини от КД? Курсът, който пристигна на 21,11 - все още е със статус обработва се. Мейли ли пращат или се обаждаха  Thinking Отдавна поръчвах и забравих как беше  Whistling

# 733
  • Бургас
Някакви новини от КД? Курсът, който пристигна на 21,11 - все още е със статус обработва се. Мейли ли пращат или се обаждаха  Thinking Отдавна поръчвах и забравих как беше  Whistling

Силве, на мен ми пращат имейл. Но те обединяват два курса и раздават веднъж седмично. Като пристигне другия курс на 26 и го обработят ще има раздаване. Надявам се към вторник-сряда да си получим нещата. Hug

# 734
  • Бургас
Миме, благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт