Дайте ми едно рамо, моля!

• 2 721
  • 15
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте момичета! Трябва да купя подарък на един много запален готвач. Помогнете ми да избера нещо оригинално. Миналата година му купих керамични ножове. Предполага се, че естествено има всичко необходимо за кухнята, затова търся нещо нестандартно.
Благодаря предварително.

Любител е, не професионалист.

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 12:19 от кльомба

# 1
Изберете хубав магазин за кухненски пособия, щом е толкова запален ще е на седмото небе. Така сам ще вземе каквото му хареса. Може да се обедините няколко човека и да го запишете на някакъв курс/семинар за готвене или сладкарство. Ще се радва да научи още повече за готвенето и то от професионалисти. Списание Меню,мисля организираха подобни мероприятия .

# 2
  • София
Разучи дали получава специализирани издания и го абонирай за нещо, свързано с хобито му.

# 3
  • варна
Някоя хубава готварска книга newsm78

# 4
Щом е толкова запален и си има оборудване  newsm78
Една хубава дървена дъска- като за сирене или плодове, а защо не и за мезе,
бутилка вино- качествено и закачлива престилка- примерно
Жак Пепен казва в предаването си, че едно вино, ако не можеш да го пиеш, значи и не можеш да сготвиш с него.
Наблегни на романтиката   thumbsup

# 5
За ножове препоръчвам тези, керамичните са по скоро ефектни, мое мнение  Blush
Има ли вариант да го попитате  какво иска, за какво мечтае ....няма готвач който да не мечтае за някой уред или нещо което няма възможност да си купи. Не споменаваш за каква сума говорим.
На прима виста се сещам : Уред за паста, тиган или тенджера, чугунени са, месомелачка, за да си прави домашни колбаси и кайма....тостер за сандвичи,гофрети (2 в 1), донъти  , електронна кухненска везна, хлебопекарна, Crock-Pot,  засега за това се сещам, предложих ти скъпи и не чак толкова скъпи неща  Wink, дано ти помогнах с нещо. Аз например дълго си мечтаех за зестер  Blush, много травиално, но не намирах в моя град...накрая мъжлето ми донесе от чужбинско  Laughing, радвах му се като малко дете. На тиган или тенджера от показаните по горе също много бих се зарадвала.

# 6
Аз много бих се зарадвала, ако някой ми подари  нещо подобно на това http://www.pazaruvai-lesno.bg/view_product.php?pid=28253

# 7
Аз бих се зарадвала много на това или нещо подобно Peace

http://www.genesis.bg/bg/sectionid/3/products/productslist/id/3380/cid/384

# 8
  • София
Момичета, страхотни сте! Много ви благодаря! Сумата не е от значение, защото ще се комбинираме няколко човека. Още веднъж благодаря за страхотните идеи!

# 9
  • Варна
Le creuset са наистина страхотни, потвърждавам!!
Аз обаче от известно време се запалих по http://www.josephjoseph.com/ . Там имат много интересни нещица - любима ми е точилката. Мисля, че не са най-високо качество, но са много интересни. Ако не държиш да го ползва до живот, а да е нещо нестандартно прегледай им каталозите.

# 10
Много интересни и шашави неща има в този сайт, Radost Nezemna , мерси   bouquet

# 11
Оххх и аз много харесвам нещата на Joseph Joseph и мисля че са много удачен подарък Peace

Само да споделя - че има (ако мога да ги нарека така) "реплики" на нещата в ebay.

Комплекта от купите ги гледах в амазон за 33 лири ... аз си взех реплика за 13 лири от еbay  Embarassed

И дъските също ....  доста от нещата могат да се намерят в ebay, на по добри цени  Peace

# 12
  • Варна
Аз от Амазон си ги купувам - там често има разни намаления.

# 13
От поста на mumita се сетих за една "дъска" или не зная как се води, но някой в Черешката на тортата го имаше. Нещо като дъска, която се поставя на масата при сервиране и се върти, така че всеки може да си вземе някакво мезе, което е на нея без излишно пресягане.
 Embarassed само дето име не зная...дано се сещате тук разбиращите.

# 14
От поста на mumita се сетих за една "дъска" или не зная как се води, но някой в Черешката на тортата го имаше. Нещо като дъска, която се поставя на масата при сервиране и се върти, така че всеки може да си вземе някакво мезе, което е на нея без излишно пресягане.
 Embarassed само дето име не зная...дано се сещате тук разбиращите.
Има ги в Икеа цък   Peace

Общи условия

Активация на акаунт