"Немски романтични филми" (Р. Пилхер, У. Данела и др.)

• 183 953
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • София
аз, за съжаление, не можах да го гледам изобщо. Прибрахме се много късно  Rolling Eyes

# 136
А аз успях, но нямаше кога да пиша, жалко, че не попаднах на други снимки. Днес ще опитам пак да потърся. Grinning Grinning Grinning

# 137
Със сигурност, обаче, не съм гледала " Невинни лъжи " - романтичен филм с уч. на Линда де Мол, Роберт Лор, Симон Верховен, Пола Филипи и др.

# 138
Май е този....newsm78 newsm78 newsm78 

Kleine Lüge für die Liebe

http://www.zdf.de/ZDFmediathek/beitrag/bilderserie/587590/Kleine … ge-fuer-die-Liebe

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 00:13 от arpha

# 139
Приятно гледане  Hug

# 140
Оказа се,че този филм съм го гледала, ама си го припомних с удоволствие !  Simple Smile

Хареса ли ви ? Rolling Eyes

# 141
Не успях, милички, но довечера ще се насладя! Hug Hug

# 142
Аз го гледах, хареса ми  Hug Hug Hug

# 143
Ехаааааа, как започва самоооооо! Свекърва мечта! Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 23:52 от arpha

# 144
Ах, наистина прекрасен! smile3521 smile3521 smile3521

# 145
Здpавейте, момичета!
 Тази вечеp пpи едно погpешно щpакане попаднах пpи вас и съм много доволна, защото изгледах един много пpятен филм. Аз съм гледала и пpеди немски pом. филми, но ако попадна на тях и ги хаpесвам.
Мисля, че са филмиpали  доста от  Аpлекините  ,които излизаха 90-те години.

# 146
 wavey wavey waveyПривет, Дани, тези, на които сега сме попаднали са на Ута Данела и Розамунде Пилхер. На предните страници има и линкове за теглене, има и всичко снимано по Ута Данела. Аз така се ориентирам да търся и снимки, по оригиналните заглавия....

# 147
wavey wavey waveyПривет, Дани, тези, на които сега сме попаднали са на Ута Данела и Розамунде Пилхер. На предните страници има и линкове за теглене, има и всичко снимано по Ута Данела. Аз така се ориентирам да търся и снимки, по оригиналните заглавия....

Simple Smile  Hug

# 148
  • София
и аз гледах снощи филма, много ми хареса  Peace

# 149
  • София
този уикенд ни очаква "Сърцето на пирата" 1-ва и 2-ра част / "Störtebeker" е оригиналното заглавие/:

Като дете Клаус Стьортебекер е станал свидетел на жестокото убийство на родителите си. Оттогава той има само една цел:  да намери извършителя и да го накара да си плати за стореното.
Години след това, Клаус пристига в Хамбург, където не само намира брат си Ян Бродерсон, но и Елизабет, неговата детска любов, която е сгодена за богатия патриций Зимон фон Валенрод.
Когато обаче Клаус и Ян разбират, че семейството на Зимон има нещо общо с убийството на родителите им, ситуацията драматично се усложнява. Зимон прави всичко възможно, за да махне Стьортебекер от пътя си, а и той добре знае как да се защитава от тях. От този момент нататък Стьортебекер е вън от обществото и става пират.......

Филмът е по романа на Walter Kärger.

Общи условия

Активация на акаунт