Като развалена плоча беше.
Има и други неща за измрънкване, ама по-нататък. Йоан много си харесва дъщеря й, така че ще се налага да общувам с нея. Само да спомена, че ме търси из квартала, няколко пъти я засичам да обикаля в търсене на моята особа. 

Сега Айчето спи с четката си в ръка ... Милата днес не я е изпускала... сутринта реших да й почеша венчетата и така... до сега още си я държи 
Дано избие бързо зъбчето и да не мъчи повече Кали 

и почти никаква захар. ТЕзи на Хип са сладички. Но за хрускане най-предпочитам бисквитите на Плазмон за гризкане. Като консистенция са най-добри - не се разпадат като тия на Хип и могат да се изгризкат до край. Освен това не са чак толкова сладки като тези на Хип.
Обаче не смея да го пия хапчето много често понеже води до пристрастяване и май ще стана дрогарка.
Но не трябва да се пие постоянно понеже има много странични ефекти и както вече писах, води до пристрастяване, плюс това е много силно. Пак свекърва ми даде едни природни хапчета Алора да пробвам да се успокоявам с тях, но все си мисля, че няма да ми действат. А хубавото от хапчето Екодорм е, че не ми се и яде. Само сладки работи мога да ям, нищо друго не ми се яде. Лошото е, че като пия вода ми горчи.
Но е наложително да се успокоявам с нещо, че не остана човек в квартала, с който да не се скарам - със жената от кухнята, с едни циганчета дето просят пари, почти със всички, които имат досег с мен. Толкова бях настръхнала и агресивна и всичко и всички ме дразнеха. Е сега ми е много добре, лошото е че не мога да продължавам да ги пия тия хапчета дълго време.
И днес ще ни мъчи жегата...Ние ходихме на гости у сестра ми,децата поиграха на двора,ние си побъбрихме и пихме кафе на спокойствие,обаче после докато се приберем....щяхме да умрем от жега.Децата ядоха и преди малко заспаха,Алина съм я сложила по памперс на спалнята,така се е оптегнала....много сладко спи.Обаче й е топло,не знам вече колко да я събличам...Нощеска пак се събуди вир вода,та я преобличах по никое време.Обличам я само с боди и я оставям отвита и пак се поти,какво е това чудо,не знам...
А кое ти е селото?Вземи ни нас,с удоволствие ще дойдем на басейн с теб
Много я похвали,ама не каза каква е. 
Дано Еличка все така добре да си расте.Май ще да е висока госпожица. 
Заслужаваш малко почивчица,особено след сесията....А тя свърши ли между другото? 
Има 3 положения на гръбчето, въпреки че на сайта им пише 2. Даже им писах на мейла да се поправят. 
В пълен шок съм.
и в следващия момент като погледнах полюлея как се вее като прани гащи изпаднах в шок ММ като ми видя физиономията само каза спокойно това беше
само взех закуската на Дарето смених е на бързо и слязохме долу сега се качих с Катя , че беше на басейн да се изкъпе и пак долу 

Вярвам, че всичко ще бъде наред

днес май ще си стоим вкъщи след малко храня Дарето и излизам да си поспи на вън и се прибирам предложих на ММ в тия жеги да отидем на Витоша ама го мързи
още от сега съм пуснала климатика

) и после към 8.30-9ч. си ляга пак да си доспи. Така обаче изпускаме хладината. Дали пък да не отидем следобед на плаж...
Гладам и на Хриско му харесва.