благодаря , че попита 
/ 
дано бързо се оправи проблема 
Ава да е жива и здрава 
Съни приятно моренце леко ти завидях да знаеш
дано не е нещо сериозно , че на баба и е оперираха

Накупухме си много готини неща,познайте кой намаза
-много - като никога не аз
Месната добавка я бивдях днес в Дм
За храненето - Благовест към 6 сутринта суче, в 9 яде попара, в 1 месно или зеленчуково пюре, към 4 суче,но малко(понякогава давам някакъв плод след това) и за това към 6 вече е гладен - давам му каша,кисело мляко с бисквити,плодове или каквото има
Освен това постоянно ръфа нещо 

Дано бързо да избиват всички и да не ви тормозят 
) и все отлагам ли отлагам, пък и нямам идея къде да ида
Жлъчката от гастро ли се гледа?
чак на мен ми се прищя да съм толкова малък човек, че да мога да плувам на терасата.
. И много положителна част, че имате досег и до други специалисти. Аз много се чудех за колоездене със слинг(главно за безопасността). Толкова много обичам да карам колело, а вече второ лято не се очертава да ме огрее. Имах идеи да си поръчвам едно ремеркенце за колело, специално за мънеци, но мъжът ми се наежи, че нямало къде да го държим. Виждала ли си такива из тамошните пътища?
.
Така и така си редя копнеещата душа, да си кажа и предпочитанията... Искам такава къща, която да не е много близо до други. На Камен Бряг къщата ни се намира на отдалеченост, близо 200 метра от всякакви други - доста удобна уединеност в едно все пак населено място. Нощем чуваш само щурци, а над теб само звезди. Невероятно как сме се отдалечили това нещо толкова изначално нормално.
И децата, когато отидем там дръпват в развитието си.
Аааахахахааа - ама тя всъщност май иска да ги събори на земята точно с цел да си ги разчопка на спокойствие... ах, хитрушана.
.

, браво на вас! Чашки търсих днес, но не намерих. А, Марсел – магазин ли е:)

ММ има рожден ден , а приятелката ми роди през нощта
момченце Радослав и от толкаво вълнение не съм спала та тъкмо се унасям в сладък сън и телефона звъни
веднага се сетих слязох у тях , че тя има по голямо дете да стоя при него и те беж към болницата
стоях у тях до 1 и 30ч. дойде дядото да ме смени ама мога ли заспя седя и чакам смс
толкова съм щастлива 

Дано да е само временно явление, че нищо че се оплаквах от жегите, още не ми се иска лятото да свършва.
Сега му закусихме дружно макарони и вече съм на линия за срещата с Blackkisss . Чакам ги да звъннат, та да ида да се порадвам на малкия Ивко и да ги запознаем с Даниел.
И ако днес се размина с непредвидена промяна в плановете, което ми се случва от три дни(колата ми ме изоставя, не пали...
пекарна. Стискайте палци и новините от автоболницата(колата ми е в сервиз) да са добри, че не мога без кола.

В много неприятна ситуация сте изпаднали. Не знам как бих реагирала, но дано по-рядко ни се случва, за да не се чудим как да отвърнем на агресията.

За гастрото, ако останеш доволна, моля те питай коя е докторката и къде преглежда, че аз ще търся лекар като поотминат празниците, че сега предстои моренце, после имам рожден ден, после Яна има рожден ден и по доктори не ми се ходи 
На нас все не ни върви като тръгнем на море,винаги времето се разваля като тръгнем 
Приятна почивка и лек път! 
Дано сега да си хапва поне манджичките от кухнята. 
А ние сме на 3 км. от Созопол,в един много готин хотел
А на морето е готино
И честито бебче на приятелката ти!Да е здраво и много да ги радва!