Октомврийското дете на морето дупе ще пече!

• 40 942
  • 712
  •   1
Отговори
# 600
здравейте да се разпиша и аз  Laughing

Зведичке още вчера се оправих нещо моментно беше  newsm78 благодаря , че попита  Hug

Хубалена да ще се връщам аз и сега си поработвам вярно , че няма много работа , но пък мен си ме търсят аз 9 години вече само това работя / ехаа много ми звучи 9 години  #Crazy/  Mr. Green та си имам доста клиенти които не ме забравят и много се радвам като ми звънят на празници  Crazy

Смехорнака дано е от жегата ама нищо чудно то аз се опъпчих та какво остава за децата

Зелдаааа къде живееш ти , че в този прекрасен 21-ви век вода нямаш и зиме и лете  ooooh! дано бързо се оправи проблема  Hug

Почнаха рождените дни  Grinning Ава да е жива и здрава  Hug

то сега като почнем Али всеки ден торти ще ядем  hahaha Съни приятно моренце леко ти завидях да знаеш  Mr. Green

Ох аз продължавам да страдам от корем и най после в понеделник съм на гастро и май , май ще се окаже жлъчката  ooooh! дано не е нещо сериозно , че на баба и е оперираха  Sick

# 601
Излезе стерилната - няма бактерии  newsm44
Значи вече всеки път ще я вземаме с киснене в калиев перманганат преди това, за да няма външно замърсяване.
Hubellena    bouquet

# 602
  • Sofia
Излезе стерилната - няма бактерии  newsm44

smile3501 smile3501 smile3501  Hug

# 603
  • Пловдив
Здравейте,момичета  Hug
Днес бяхме малко на шопинг тур в София  Crazy Накупухме си много готини неща,познайте кой намаза   bouquet-много - като никога не аз  Mr. Green
Анбибиан,много се радвам,че няма балтерии и всичо е наред  Hug Месната добавка я бивдях днес в Дм  Peace  За храненето - Благовест към 6 сутринта суче, в 9 яде попара, в 1 месно или зеленчуково пюре, към 4 суче,но малко(понякогава давам някакъв плод след това) и за това към 6 вече е гладен - давам му каша,кисело мляко с бисквити,плодове или каквото има  Mr. Green в 9-9:30 ам и сукане,през нощта също сукане отвреме навреме  Peace Освен това постоянно ръфа нещо  Mr. Green
В тази връзка вие в колко давате т.нар вечеря  Rolling Eyes
Свм,дано не е нещо сериозно със жлъчката  Praynig
За залъгалките - не бързам,когато стане  Rolling Eyes
Хубелена,дано напълно да оздравявате вече и да почва бялата серия  Hug
Зелда,заповядай у наше село  Mr. Green
Съни,как е на морето?  Hug
Петкова,ама и и вие какво зъбоникнене  ooooh! Дано бързо да избиват всички и да не ви тормозят  Hug
Лека нощ,че съм изморена от обикаляне  Mr. Green

# 604
cvm къде ще ходиш на гастро? И мен ме мъчи често корема и с личната си говорехме, ако искам да ми даде направление и да ходя, ама ме е страх да не ми заврат камерка в д. (а с моите оплаквания сигурно ще го направят  Sad) и все отлагам ли отлагам, пък и нямам идея къде да ида  newsm78 Жлъчката от гастро ли се гледа?
Smehoranka подаръка е комплект за грижа за зъбките, на сайта има снимка на четка, паста за зъби и чашка, дано да е подходящ за нашата възраст  Flutter
Съни проспала съм, че сте на море? Къде сте, как е времето?

# 605
Дообър вечер!

Все не мога да си намеря музата за писане, в моментите на свободно време. Пък тия моменти са кът, защото дечицата ми дават 100 %-това заетост. Имам чувството, че щом едната затвори очи в главата на другата забиват камбани за ставане.
Моята мама обаче е във ваканция и аз от няколко дни пътувам при нея с едничката идея за малко разпускащо разплуване в удобното диванче Simple Smile

Това лято непрекъснато ме кара да си мисля за море. И хей така леко замечтана един ден...  заблеяна по-скоро, купих на децата басейн 1.50 в диаметър. Голяма веселба Simple Smile чак на мен ми се прищя да съм толкова малък човек, че да мога да плувам на терасата.

Ендира Определено се замечтах и аз да живея на такова място. Прекрасно е че се забавлявате... и закалявате Simple Smile. И много положителна част, че имате досег и до други специалисти. Аз много се чудех за колоездене със слинг(главно за безопасността). Толкова много обичам да карам колело, а вече второ лято не се очертава да ме огрее. Имах идеи да си поръчвам едно ремеркенце за колело, специално за мънеци, но мъжът ми се наежи, че нямало къде да го държим. Виждала ли си такива из тамошните пътища?

Зелда. Ха дано ви оправят водоподаването най-накрай... или пък се преместите в къща на място, което повече да ти харесва. Въпреки, че името на това селце много ти отива. Един ден гледайки картата в чуденка кое е вашето село най- ми допадна това като име и бях абсолютно убедена, (както всъщност се и оказа), че живеете там. Звучи ми вещерски компетентно Simple Smile.

Ех, как ми се живее и на мен в къща. Просто прескачаш прага и си навън. Не трябва да изкачваш стъпала, че дрехи, обувки, чудеса - досадни приготовления само за едното излизане.
Grinning Grinning Grinning Така и така си редя копнеещата душа, да си кажа и предпочитанията... Искам такава къща, която да не е много близо до други. На Камен Бряг къщата ни се намира на отдалеченост, близо 200 метра от всякакви други - доста удобна уединеност в едно все пак населено място. Нощем чуваш само щурци, а над теб само звезди. Невероятно как сме се отдалечили това нещо толкова изначално нормално.
Когато отидем там лятото, къпането - и нашето и на децата е предимно със слънчева вода. Една вечер точно преди Бурята помолих мъжа ми да ме полее. Той върви пред мен с бидонче, а аз след него припкам чисто гола по пътеката - голям кеф... а и той така се изненада Grinning Grinning И децата, когато отидем там дръпват в развитието си.

Косара е тип-топ, бубулече разбойниче. Има голямото желание да разбута всичко. Интересчийче ще дойде, защото щом някой я вземе на ръце, първото нещо, което прави е да грабне, осмуче и раздърпа -  дрънкулки, гердани и всякакви такива 'забавни' принадлежности. А когато все пак успея да я дръпна навреме от 'белята' - примерно да бутне чаша от плота докато я нося - размахва ръце с идеята да награби или по-скоро разхвърля възможно повече неща Grinning Grinning Grinning Аааахахахааа - ама тя всъщност май иска да ги събори на земята точно с цел да си ги разчопка на спокойствие... ах, хитрушана.
Един ден докато готвех, а тя ми се мотаеше из краката в опит да отвори шкафовете си мислех каква машина за разрушения е, си отбелязах да слагам чиниите по-навътре на масата. Само с мислене не стана, защото само след един миг невнимание - най-хубавката ми салатна чиния... стана на салата.
Последната й любов е пастата за зъби, която си взима след всяко миене на дупе. Ако ли я дръпна преди да я е взела пищи сякаш едничката й радост в живота потъпквам.

Hubellena /Doni/
Радвам се, че Анджи се оправя вече. Бих ти препоръчала сребърни капки - забъркват ги в аптека. И 'обдухване' с физиологичен разтвор и после осмукване на нослето, директно преди сукане. И инхалации с лучена отвара. И повдигане на матрачето с възглавница отдолу. Но щом сте се справили с хремата - поздравления!

Честит рожден ден на Ава!!!

Съни Прочетох и за вашите перипетии! Много е хубаво, че не се е уплашил от люлките като цяло! Аз имам белег съвсем над окото от една желязна люлка в моето детство. И то на люлката е бил собственият ми брат. Представям си само какъв стрес е било за майка ми, която пък го е залюлявала. Имам откъслечни спомени и до сега. А си спомням, че години може би след случката се люлеех с едното краче на земята. Чакаме малката рожденничка! Simple Smile.

Да актуализирам малко темата за агресията при децата с един въпрос. Как бихте обяснили на детето си защо конкретно дете-побойниче го е намлатило съвсем безпричинно.
. Днес се сащисах с едно такова, което налетя на Сузи. Пожела да гушка Косара, а след като му беше отказано пожела да я бие. Сузи дотърча при мен за вода и това ми ти пишлеме просто я наложи. Тя се разплака. Аз бях без думи и всъщност имах две плачещи деца, защото се опитвах да сложа ядосващата се Косара в количката, за да успокоя Сузи. После смотолевих криво ляво, че е разглезено и като вертолет му се били завъртяли ръцете. Добре, че Сузи беше с шапка та малко беше видяла и ми повярва. После се окопитих, и ядосах и пожелах да зашлевя майка му... ама се бяха изнизали...

б абай

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 01:03 от Nuriii

# 606
  • Варна
Я да ви проверЯ..има ли будни?На моето дете как му се играе в 1 през ноща не е истина.. Mr. Green Сега реве защото иска да ви пише ама аз не и давам Mr. Green
Seengirl надявам се и аз много да се оправим напълно. Завидях ти за шопинга..как искам и аз, но за сега не може, септември, октомври и аз се глася за едно гости до София и да пообиколя моловете, че има един който ми е любим Heart Eyes
cvm е биеш ме по трудов стаж, аз работя от 2005, радвам се, че имате работа. Дано все повече да имате Hug
Съни и аз явно съм проспала, на кое море ще ходите на Южното или на Северното, при нас? Mr. Green
Марс и ние с Анджи с удоволствие бихме изпили по 1 лимонада с вас на Кабакум, ако не пречи може да се присъединим Twisted Evil
Еми това е от нас за тази вечер, отивам да късаме салфетки с Анджи Mr. Green #Crazy Shocked Mr. Green Grinning

# 607
Ceca - а първата година не свършва ли на датата, на която се е родило детето. Знам, че след като родихме имаше 2 болнични листа, които предадохме, но те май се смятат към майчинчинството newsm78 newsm78

Взехме ето тази масичка днес http://sladurite.com/product/2191/fisher-price-muzikalna-masa-sas-svetlini.html и Крис много и се радва. Първоначално купихме една друга, на китайски език, по-евтина, но се оказа много некачествена, голям боклук и я върнахме. На Фишер прайс играчките са ни много скъпи, но поне са качествени и не ме боли глава да ходя да ги връщам и да се разправям. Харесах образователната им масичка, която е 139 лв, но чак толкова не можем да си позволим, имайки в предвид, че трябва да подменяме гардероба скоро, скоро.

Петкова - ето тези рингове избрахме http://dev.teodoros.com/index.php?main_page=product_info&cPa … products_id=15421, за сега ги дъвче:)

Anbibian – и мен Крис ме щипе, хапе, дере и то когато иска нещо, а не му позволя. Не и се сърди, когато е кисела. И аз го правя, а ММ ми вика – нормално е като го боли детенцето да не е в настроение, то сега се сблъсква с болката и е безсилно и ми става едно гадно и гузно. Но като ни се насъбере по цели дни и е много изнервящо.
Дано нямаш проблем с жлъчката. Честито за наградата, можеш да се похвалиш, каква е:) Нашите хранения са: 8:00 – попара със сирене (всяка сутрин, вече ще започна да разнообразявам), 13:00 – зеленчуково или зеленчуково-месно пюре (днес например сварих елда, тиквичка, морков, пилешко месце и омете всичко:), в 17:00 – каша и плодове, 21:30 – кърма, и през деня, през нощта и сутринта си посуква.
Браво за урината! Аз докато отговоря, ти си писала за подаръка, супер е.

Звездичкова – ние сме близки дати на раждане и вече имате 8 зъба? Уаааааауууууу, ние имаме 3 Simple Smile, браво на вас! Чашки търсих днес, но не намерих. А, Марсел – магазин ли е:)

Хубелена – има, има будни:), след моите тренировки и цедене, седнах да ви чета и пиша. Аз нали съм много умна и не съм чела инструкциите, то не, че ми е останало време, но разчитах на обясненията на продавач-консултанта, от който бях доволна (рядко се случва). А за разреждане – не пробвах – беше толкова гъсто пюре, че едва ли щеше да стане, не знам. След 10 мин почерня, аз реших да го изхвърля в тоалетната, изпуснах купата, счупи се вътре и останаха парчетата. Познай как ги изкарах:), та до тук с опитите за сок от банан:)

Смехоранка – имам отпуска от 2011 г., но нея ще си я използвам, желанието ми е, отпуската от 2012 г. да я използвам през 2013 г. Ще се позаинтересувам, благодаря за инфото.

Смуси – и аз се изненадах от качените грамове. Когато тук повечето бебчета качваха в началото по толкова, ние качвахме по малко на долната граница. А ние нали имаме проблем, заради който казват, че ще си вървим слабички, затова съм много щастлива, че Крис вече е кюфтенце:)

# 608
  • Куциндрел
Добро утро.
Анбибианnewsm44
ЦВМ, дано не е нещо сериозно с жлъчката. Praynig
Нури, много неприятно е това с детето побойник. Аз не знам как бих реагирала и какво бих обяснила....
Силви, не свършва тогава. При нас е: Йоан е роден на 12-ти Октомври, майка ми застъпва на 15-ти Октомври. Отиди до НОИ, аз та, ходих да питам.

Днес отиваме да купим на Йоан стол за кола.
Лек ден ви желая. Hug

# 609
Добро утро Hug

За майчинството гледат се 410 дена, като 45 дена са преди термин, а не преди раждането. Например при мен Миа е родена на 14.09, а първата година ми свършва на 27.10.

За пюрето от банан, Силви, защо не даваш направо банан без да го пасираш, той е такава консистенция, че лесно се яде от децата?

За зъби ние нямаме още нито 1 Shocked Последни ли сме беззъби?

CVM, Anbibian, дано всичко е наред със здравето ви Hug

# 610
Здравейте , здравейте днес няма по щастлива от мен  newsm44 ММ има рожден ден , а приятелката ми роди през нощта  smile3501 момченце Радослав и от толкаво вълнение не съм спала та тъкмо се унасям в сладък сън и телефона звъни  Thinking веднага се сетих слязох  у тях , че тя има по голямо дете да стоя при него и те беж към болницата  Grinning стоях у тях до 1 и 30ч. дойде дядото да ме смени ама мога ли заспя седя и чакам смс  Laughing и айде в 2 и 30ч. получих чаканата вест и от там като се развълнувах съвсем не можах да мигна станах рано рано с мисълта , че трябва да отида в болницата да е видя  Heart Eyes толкова съм щастлива  Crazy

Анбибиан аз от тоя страх го докарах до тук и май за мен ще има камерка и от зад и отпред  Mr. Green ама вече не мога да трая , а жлъчката се гледа от гастро -да ще ходя в поликлиниката на МА там ми е личния и в неговия кабинет идвала някаква да преглежда та ако каже камерка нямам избор  ooooh!

Силви честита масичка със здраве да си е ползва Крис  Hug

Хубалена дай Боже да има работа за всички  Praynig

А времето е екстра днес  Mr. Green аз ще звънна да видя как е една мъжка мама  Laughing че нямам търпение да е чуя  Hug

# 611
  • Варна
Добро утро! Ей как е захладняло навън. На есен ми прилича.  Crazy Дано да е само временно явление, че нищо че се оплаквах от жегите, още не ми се иска лятото да свършва.  Crazy  Сега му закусихме дружно макарони и вече съм на линия за срещата с Blackkisss . Чакам ги да звъннат, та да ида да се порадвам на малкия Ивко и да ги запознаем с Даниел.  Wink И ако днес се размина с непредвидена промяна в плановете, което ми се случва от три дни(колата ми ме изоставя, не пали...  Confused ), смятам да посетя една похвалена от Марси  Hug  пекарна.  Стискайте палци и новините от автоболницата(колата ми е в сервиз) да са добри, че не мога без кола.  Praynig
cvm честит ти рожденик! Да е жив и здрав, много да те обича и радва! Честито и на приятелката ти! Нека малкия Радослав расте здраво и усмихнато дете.   bouquet
Анбибиан чудесна новина за изследванията ви! Дано и след твоя преглед се похвалиш с такива добри новини!  Wink
Seengirl еххх, че хубаво.И аз не бих отказала един шопинг, даже няма значение къде и за кого ще пазарувам.  Laughing
silvi-85 честити придобивки на Крис. Много да им се радва и дано скоро да не му омръзнат. Аз съм заплюла един уолкър/масичка в Продавалник(2 в 1) и писах на продавача, но ни вест, ни кост. Дано скоро ми отговори, иначе ще търся друг. Но и на мен не ми се дават стотина лева за подобна масичка, при положение,че всяко чудо за три дни.  Crazy
Нури направо си ви представаих как се гоните с мъжо ти.  Laughing И аз искам къща.  Mr. Green Някъде където се чуват щурци и над теб са само звезди, но задължително близо до големия град и възможности.  Peace В много неприятна ситуация сте изпаднали. Не знам как бих реагирала, но дано по-рядко ни се случва, за да не се чудим как да отвърнем на агресията.  Peace

# 612
Сега реве защото иска да ви пише ама аз не и давам Mr. Green
Това е проблем и при нас, като се лепне права до масата и с две ръце който клавиш набара натиска, праща съобщения по скайп, отваря приложения на уиндос дето и аз не ги знам какви са и ми беше изчоплила на два пъти един клавиш, обаче в Кауфланд другата седмица ще има детски лаптоп за 28 лв и мисля да взема, въпреки че се обзалагам, че ще стои захвърлен на земята, щото на мама е по-интересен  Tired
silvi-85 първата година свършва на датата на термина, защото спрямо него са ти изчислили първия болничен за 45 дни, а имаш право на 410 дни обезщетение за раждане и това винаги е на датата на термина.
И аз харесвам играчките на Фишър прайс, макар че имат и лоши играчки, като музикалната ни въртележка, която след 5-6 месеца просто спря да работи, добре че е купувана от Амазон, а те са много коректни и се съгласиха да я върна, че и пощенските от БГ ми покриха, въпреки, че съм я поръчвала до английски адрес. Сега покрай рождения ден, сигурно Яна ще намаже кученцето и може би образователна маса или онова столче, ще видим като наближи.
Силви какви чашки търсиш, за игра ли. Купих от ДМ на Бейбилов, сигурно има и по-евтини, обаче нямаше скоро да мога да ходя до детски магазини и ги грабнах. 7-8 лв. бяха, 8 бр. Влизат една в друга и се редят като пирамида. Разбира се нито ги редим, нито ги пъхаме една в друга, но пък лазим с тях и ни прави кеф да ги събаряме като са подредени  Mr. Green Ринг и аз отдавна се каня да купувам и нещо все забравям.
За отпуските по закон насъбраната отпуска след бременност и раждане се ползва наведнъж, не си спомням обаче дали трябва да е веднага или в годината в която се връщаш на работа или можеше за другата година  newsm78
cvm честит рожден ден на мъжа ти и честито на приятелката ти  Party За гастрото, ако останеш доволна, моля те питай коя е докторката и къде преглежда, че аз ще търся лекар като поотминат празниците, че сега предстои моренце, после имам рожден ден, после Яна има рожден ден и по доктори не ми се ходи  Tired

# 613
  • Куциндрел
Завърнахме се от пазаруването. Йоан вече има нов трон:
http://www.detski-sedalki.com/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0% … 0-klippan-triofix

# 614
Привет от моренцето! Simple SmileНа нас все не ни върви като тръгнем на море,винаги времето се разваля като тръгнем LaughingВчера беше хубаво,изкарахме на плажа от 16ч. до 18ч.,след което се прибрахме и отидохме на разходка из Созопол(ние сме на 3 км. от Созопол),хубаво беше,ама децата се измориха,станаха кисели и се прибрахме към 21 и 30 ч.,та децата заспаха веднага,ама и ние с тях.
Иначе вчера пристигнахме към 11 и 30 ч.,обаче докато се настаним,докато оправим багажите,докато хапнем,после децата да поспят,а и то и ние с ММ дремнахме,понеже станахме в 5ч.,за да пътуваме по-рано сутринта и така....
Днес отидохме на плаж към 9ч.,обаче времето беше едно мрачно,макар че беше що годе топло,водата и тя беше ок,стояхме до 13 ч.,понеже нямаше много слънце и подухваше,не е горещо...Прибрахме се,къпахме се,децата ядоха,приспахме ги и с ММ един по един до долу да ядем,че да не оставяме децата сами Laughing След обяд ще го пропуснем плажа,ще пуснем децата навън да поиграят,после ще мръднем пак към Созопол,да идем на кафе,да се разходим и така....

Зелда,оф,големи проблеми с тоя вода при вас Twisted EvilУспех с търсенето на апартамент,дано намерите нещо,което да ви хареса! Wink

Звездичке,много зъби има Коколин,бе...Браво на него GrinningПриятна почивка и лек път! Hug

Хубелена,радвам се,че Анджи е по-добре.Жалко,че не е хапнала много от кус-куса,ама все е нещо... Simple SmileДано сега да си хапва поне манджичките от кухнята. Peace

Вие оставяте ли децата да ядат сами?Алина голям мерак има да яде сама,особено откакто сме тук.Снощи голямо дърпане беше на лъжицата,накрая я оставих да се оправя сама....Горе долу се справя,ама и голяма мацаница настана....Ама то пък в крайна сметка,трябва да свиква,пък и щом има желание Rolling Eyes

Анбибиан,радвам се,че всичко е наред при Яна! HugА ние сме на 3 км. от Созопол,в един много готин хотел Mr. GreenИ времето става,но сега нещо взе да ръми,а и беше мрачно цяла сутрин...След обяд ще пропуснем плажа Confused

Сийн,честити покупки! GrinningА на морето е готино Mr. GreenСамо дето не уцелихме много хубаво време,ама нищо...От понеделник уж ще се оправя Laughing

Цвети,честит ти рожденник!Да е жив и здрав,много да ви слуша,глези и обича! HugИ честито бебче на приятелката ти!Да е здраво и много да ги радва! Hug

Цеца,честито столче на Йоан!Много е готино Wink

Общи условия

Активация на акаунт