Октомврийското дете на морето дупе ще пече!

• 40 937
  • 712
  •   1
Отговори
# 615
Ceca честит трон на Йоан и аз като сложих Яна в новото столче, ми приличаше на принцеса в трон  hahaha Ние още не го ползваме, то е 9 плюс, а ние сме към 8 кила, може би  Thinking
Съни аз на Яна й връчвам една празна лъжица и тя си я вре в устата, после аз с една ръка дърпам леко ръчичката, която държи лъжицата и пъхам пълната лъжица, ама пускам и песнички в ютуб и въобще ползвам всякакви трикове, за да намаля цапаницата. Сама яде само неща, които може да хване с ръце - сухар, бисквити, краставици, чушки такива работи.
Ако хотела има сайт дай да го видя, че още се чудим къде да ходим  Party
Щях още да пиша, но Яна дофтаса да пише и тя и ще изчезвам  Tired

# 616
  • Куциндрел
Съни, приятно моренце ви желая.

Йоан голяма игра му дърпа на площадката. Гледа децата и иска да ходи по тях, съответно аз оставам без кръст. Още не се е научил да ходи като го държа за 2-те ръце. Днес валя дъжд и не го пуснах да лази по площадката, дано утре да е по-сухо.

# 617
Сеса той на 4 крака ли лази? С наколенки?

Да си допиша сега, докато ядем заека на пода  hahaha
Днес ходих до ДМ за сокче и видях шишетата на Канпол. До сега съм ползвала само Авент и Томи типи, обаче забелязах, че с техните биберони вече й е трудно да смуче млякото. На Авент сме с биба 4, Томи Типи биба 3. Има ли по-големи биби от тези? В същото време имаме едно шише на Кампол, което ни е подарък и не го бяхме ползвали, а то е с биба с голяма дупка, която не капе, а направо тече. Оказа се, че с този биберон й е най-удобно и лесно в момента да пие и с него се научи да смучи вода като жаба, но шишето има странна форма и не мога да й давам млякото с него, защото ако остане на дъното, не мога да вкарам четка вътре да изтрия хубаво. Така днес купих ново шише на Канпол, стъклено с биба номер 3, на която пишеше 12 плюс. Така като гледам двата биберона, съм купила шише със същата биба, като тази, която вече имаме и мисля с това шише да й давам млякото. Ако съм права, би трябвало пак да почне да си пие цялото мляко  Thinking
В нашто ДМ в квартала няма местна добавка  Crossing Arms Нямаше и пюренца от 250 гр. круша, нито пък сок от ябълка  Crossing Arms Всеки път си зареждат квото им скимне  ooooh! Аз често купувам от големите им плодови пюрета, Яна ги харесва и са на сметка 250 гр. са 2.15 лв. Днес взех плодове с мюсли, преди съм взимала ябълка, банан и ябълка с банан. Други видове не съм виждала. Купих и горски плодове. Сока добре се прие, няма реакция, сега ще й дам и пюрета да затвърдим.

# 618
Благодаря ви момичета толкова сте мили  Heart Eyes след малко се почваме , че голямо празнуване ни чака  Mr. Green хайде на здраве от мен и утре като ми се избистри главата ще се включа по темите Wine Glass

анбибиан задължително ще споделя

# 619
  • Варна
Nuriii благодаря мила за споделените илачи..следващия път ще ги изпробваме Hug
cvm Честит ти рожденник!Желая му много здраве, още 100 години да празнува и много да те обича и глези Wink
anbibian мисля, че няма да и хареса повече от твоя, аз имам опит..купих на Анджи смарт фона играчка от Хипо за да не ми плюнчи моя, че после ми заглъхва микрофона и познай още и още не спира да иска моя телефон, играчката вече дори и не я поглежда..
Цеца Честито ви столче..много е хубаво!
Съни пожелавам ви да си отпочинете добре и да имате една незабравима почивка, и да не ви развалят настроението лудите туристи по морето Rolling Eyes Созопол е толкова романтичен Heart Eyes Winkточно като вас Heart Eyes
Днес си прекарахме много добре с Анджи на кафенце със сладурите Дани, Ая и Ивко...Радвам се, че се видяхме момичета, трябва да го правим по-често, че някои искат да ни изоставят Cry

Отиваме сега да се къпем Stop Хубава вечер ви пожелавам момичета.

# 620
Ние се върнахме от разходката.Ама много скъпо в тоз Созопол,бе... Crossing Arms В кафето дето седнахме днеска,една кола е 3 лв.,а малка мента със спрайт-7 лв. Shocked
Иначе ММ ходи с децата на басейна долу,ама то времето не е за басейн,постояха 20-тина минути и се прибраха....Само дето ми отвориха работа и трябваше още веднъж да ги къпя,да пера бански...

Анбибиан,ето това е хотела http://www.apolonsozopol.com/index.php.Хубаво е,но храната не е включена в цената ConfusedИначе има къде да играят децата,хората са приятни,чистичко е,абе...на нас ни харесва.Ние сме в апартамент с 2 спални,понеже само това беше сводобно за нашата дата и сме с едни приятели,които имат бебче...Та те в едната спалня,ние в другата.... GrinningВ дневната има и диван,който се разпъва,ама ние не го използваме,понеже тяхното бебе си спи в кошарка,Алина и тя в кошарка,а Боян спи при нас с ММ Laughing

Отивам да се оправяме,че ще ходим да хапнем,Алина е полузаспала вече,ама няма начин...

# 621
Привет момичета, съвсем набързо да намина преди утрешното заминаване  Grinning Текат последни приготовления на багажа.
Хубеленче, радвам се да те видя отново  Grinning
Силви, марсел е магазин за играчки да.
Съни, абе вярно много зъби има тоз човек. Всъщност 6 са почти напълно излезли и през последните 7-8 дни пробиха и вторите долни резци, за сега осномно белеят, но все пак са си пробили та затова ги броя за 8. А Зори изкара първите си две зъбчета чак на 8 месеца. Аз сериозно се изненадах като Грахчо се озъби малко преди 5-тия.  Shocked
Милички ставам, че още неща имам за оправяне. Дано да мога през телефона да хвърлям по накое око.  Hug

# 622
  • Някъде там
 Здравейте и аз да се разпиша малко, че не ми остава време.
 Да ви се похваля и Лили е с нова придобивка ето това http://www.novobebe.com/jane-kolan-za-prohojdane-2v1-bg-3209.html. Вече не се навеждам да я държа постоянно, а и тя много се радва защото са и свободни и ръчичките и ги ята наляво надясно  Laughing
Честит рожден ден на сладката Ава на големи патерициии. Да е жива и здрава и много да слушка мама и тати  Hug   bouquet
Съни И аз съм ходила в Созопол наистина е много скъпо. На центъра има една кръчма като седнахме и като видяхме цените направо се хванахме за главите. От всичкото нагоре чакахме 40 мин за да се появи някой сервитьор. Пожелавам ви приятно изкарване на моренцето Hug
Цеца Честито ви столче. Много е хубаво  Hug
Анбибиян Браво за резултатите  Hug  Hug  Hug.
Зелда Дано повече да нямате проблеми с водата наистина е много неприятно. Нека и апартамент скоро да си намерите. Ако мерна нещо ще пиша  Simple Smile
Силви Много готина масичка сте взели. браво за покупката  Hug
 А и да не забравя и за още нещо да се похваля Mr. Green .Лили вече има 6 зъба  Laughing. Два долни и четири горни  Simple Smile
 Ставам лека вечер и приятни сънища  Heart Eyes

# 623
Ceca, Смуси, Анбибиан - благодаря за инфото за майчинството. Смуси - аз на Крис му давам банан, исках само да разнообразя сокчетата му.

Анбибиан - Да, точно такива чашки търся, ще погледна в ДМ, благодаря. А за насъбралата се отпуска, сигурна ли си, че трябва наведнъж да се използва, защото имам 40 дни и исках да ги разделя. Дано да може Praynig А за въртележката - парите ли ти върнаха или я замениха?
Какви са тези играчки, за които пишеш - кученце и столче?

Цеца - Честито на Йоан за придобивката, наистина е като трон:)

Съни - ох, аз все гледам да не е изцапано и чистя веднага като падне или капне нещо. Но един път реших да оставя Крис, да видя какво ще направи и познай ooooh! Мазаааааало - земя, ръце, стол и т.н....Аз мислех, че ще яде с ръце, но нищо подобно - хвърля храната, обръща купичката, маже навсякъде. Инъче нямам против да яде с ръце. После чистих достааааа време:)

E♥L♥I♥T♥S♥A - сподели после, дали си доволна от покупката

Отивам вече да поспя:)

# 624
  • Някъде там
silvi-85 Много съм доволна.Много стабилно я държи колана, а пък за нашето удобство да не говоря Laughing. Само с една ръка си я държа и тя си подскача крачи си смело личи си че много и харесва Hug

# 625
  • Куциндрел
Добро утро.
Анбибиан, слагам на Йоан едни дълги панталони и чорапи и така го пускам да лази. Следя да не си лапа ръцете или нещо от земята. Онзи ден се заигра с една мравка, искаше да я хване. Да ти кажа и ДМ-а в Скай Сити е доста постен, все няма нещо.
ЦВМ, честит рожден ден на мъжа ти. Да е жив и здрав и много да ви слуша. Peace
Хубелена, не можеш излъга бебетата с фалшиви телефони и дистанционни. Мисля да изровя на Йоан едни стар телефон да видим дали ще си играе.

Столчето за кола на Йоан наистина е хубаво и доста скъпо. Добре, че беше събрал пара от погачата и малко от роднини, ние добавихме и го купихме. Сега събира отново пари, има вече 40 лева, идва му РД-то и сме му хареса ли 101 играчки. Mr. Green
Преди известно време ми дадоха една лъжичка на Хип и сега Йоан само с нея си яде пюретата. Питах в магазина, където ми я дадоха, дали не се продават такива, но се оказа, че са рекламни. Там казаха, че и друга майка им споменала, че бебето й яде пюрета само с такава лъжичка. Обещаха да поискат пак от Хип лъжички, смятам да взема няколко.
Силви, за насъбраната отпуска най-добре се уговори с шефовете. Аз смятам да помоля шефа да ме пуска в началото да отскачам до вкъщи, за да може Йоан по-плавно да свикне без мен през деня. На мен ми залипсва работата, сигурно бързо ще ми отлипсва като се върна. Mr. Green

Лек ден ви желая. Hug

# 626
За яденето сами гледам, че обсъждате...Миа не дава вече никой да я храни, ако се доближиш почва да пищи. Оставяме я сама да яде с ръце, отдолу под столчето постилам вестници и яде с един гумен лигавник с джобче, в което попада храната, която изтърве. Вече е доста задобряла, но си пада голямо мацане, но не ме притеснява.
Елица, този колан от къде го купихте, че и аз мисля да взема, особено, че Миа е доста ниска и направо кръста ми отива.

# 627
  • Някъде там
Смуси Аз го взех от магазин Сладурите можеш да си го поръчаш онлайн. Simple Smile.

# 628
silvi-85 за отпуската така е записано в закона, но може да се разбереш с работодателите си нещо  Wink Кученцето и столчето са играчки на Фишър прайс.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/5174
Това е столчето, но съм го виждала на промоция около 70-80 лв. в Джъмбо май беше.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/10387
Кученцето.
Имаме и тази книжка http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/21331 Купувана е от Хипо за 29 лв.
Може ли да кажеш масичката какво прави, на какво учи, какви игри има?
За въртележката, Амазон върнаха парите, защото в момента нямаха да ми изпратят иначе щяха да я заменят и да върнат само за пощенските разходи. Беше ми кофти тогава, защото Яна още се занимаваше с нея, но бързо я забрави. Пък живот и здраве ако има друго бебе, ще купим нова и нямад а е на Фишър прайс  Naughty Явно това им е слабото звено.

# 629
  • Варна
Здравейте момичета Hug
Звездичке съвсем скоро ще се видим и на живо Hug

Аз да отворя пак темата за свекървите..за кой ли път вече съм изключително възмутена Shocked
Кажете ми може ли да дадеш на детето да си играе със солница или пък с течността(никотиновата) за цигари на баща и..или пък да сложиш главата на детето между краката си и да му прави някаква странна люлка Sick #Crazy направо вече ми омръзна да и правя забележки..Просто не мога да си обясня едно нещо как са гледали тези майки децата си..и аз вече съм майка,може и аз да не съм идеална, но виждам как баща ми гледа малката и как свекървата и майка ми..Мога да кажа, че баща ми е изключителен в това отношение..не защото ми е баща..просто веднъж не съм го видяла да даде нещо опасно на детето да си играе, винаги много внимава и е толкова внимателен и мил с нея..просто евала, за всичко ме пита и той е единственият човек при когото оставям детето за повече време със спокойно сърце, а при всички останали така ми е свито сърцето... Thinking Съжалявам, че ви занимавам, но колкото и да гледам да не обръщам внимание..просто не мога, потресена съм ....или пък като започне да ръмжи или да издава някакви странни звуци на детето, как да и кажа да му говори, а не да ръмжи, нищо, че не разбира..но нали е по-добре да чува реч, отколкото нечленоразделни звуци Sick #Crazy
Цеца колко струва столчето ви, че и аз гледам Бритакс и искам да си го поръчам тези дни от ибей?

anbibian Яна на бейбилов ли пюренцата харесва? Ако да имам няколко, които бях купувала за Анджи, но тя не ги харесва..Искаш ли да ти ги изпратя?
Имам също доста пюренца на Сънвал, ако някое детенце ги харесва също мога да ги пратя, за да не стават зеян, защото ние не ги ядем. Днес сме втори ден на вип кухнята и какво да ви кажа.. Rolling Eyesпак не ги яде..обаче на мен толкова ми харесват, че днес ще ги изям аз Laughing И така отново сме в изходно положение какво да правя за да прояде вече това дете и да не е само на кърма, че искам скоро да я отбивам #Crazy Дайте някое любимо ястие..да пробвам пак да и направя newsm78  chef

Ех как ви завиждам на всички отпускарчета, ние тук като сме всеки ден на морето и хич не мога да си почина, а да не ви казвам, че още и на плаж не сме ходили с тези нашите болести.. #Cussing out
Дано поне септември да ме огрее с една голяма екскурзийка до Нова, Стара Загора, през Пловдив та до София, и си мислим да отидем и до Крушунските водопади..така, че може да си направим някоя среща мамита Heart Eyes
Съни вие колко време ще сте в Созопол? Аз мисля да ходя към 24-ти в Несебър, и щях да ти предложа ако все още сте в Созопол и минавате през Несебър да се видим за по 1 мента със спрайт Mr. Green
Оставям ви, че да пусна и някоя друга оферта в Продавалника, че уж евтино продавам, а никой не ми звъни Mr. Green newsm78

Общи условия

Активация на акаунт