И няма такъв кеф.
А тя както казваш, че и вода не пие, лоша работа направооо. Дано измислите някакъв вариант, който е добър за всички.
Ехх тез мъже.
И на моя хич не му идват отвътре такива домакински неща. 

Само като излизаме навън му го слагам. Кака му седна на гърне след годинка, преди това не ми даваше изобщо да я доближа с него, а малчо се оказа фен 
И към 19 ч. ще си направим още една разходка,а пък утре е рожденния ден на Боян....и от сега ме заболява главата като си помисля за олелията,която ще вдигнат децата.
Значи термометъра в колата ни вярно си показва
Дано всичко се нареди,важното е да сте здрави,пък другите неща не ги мисли толкова.Вярно,че е неприято да я отбиваш Юлето при положение,че и тя иска да суче,и ти искаш да кърмиш,но....Нали здравето е най-важно,не се ядосвай!
Пък дано да успеете да измислите някакъв компромисен вариант! 
И блазе ви за хубавия и прохладен ден вчера.Радвам се,че сте си изкарали толкова добре. 

Понякога чак и студено ми става, ама адаптацията с навън е кошмарна
Нека да е лято, ама да е по-хладно лято

Остана само 1 година още...но следващите изпити са чак януари, така че имам доста време за почивка 
знам ли и аз, според мен всяка майка търси най-доброто за децата си 

Браво на Жорчо, у дома по голо дупе ли го държиш или с пликчета (как звучи само) ?
Качих още две снимки на Даниел.

Ама каква буря от емоции е това бебе: то плаче ту тъжно, ту ядосано, ту се гушка в мен, ту ме блъска и ми се гърчи в ръцете
Заспа изпотена и уморена.....
Вярвам, че ще се оправиш бързо и ще намериш най-доброто решение за теб и бебка
. И аз като Петкова се позаблудих с "прекрасния " резултат. Дори посегнах към телефона да ти звънкам, че да уточним къде е грешката
. А-а-а-а сега сериозно, четейки те /отново за теста говоря
/ направо усетих пеперуди в стомаха си. И после.........отлетяха 
Много лошо, че така се случва... Гушкай си бебенце Юлка и си повтаряй, че е за добро и нямаш друг изход. Уф, гадини... От къде ти се лепнаха значи... 
. Нещо твърде непривично за мен. Преди това беше друго. Като бременна имах своите страхове, че сме станали твърде големи егоисти с мъжа ми - 17 години сме заедно и ни дете, ни коте. Кеф ти почивка, кеф ти екскурзия. Едновременно с това и двамата имаме динамична работа и дните ми минаваха бързо и ...някак "наелектрезирано" но....сега е друго...аз съм друга / казват приятелите ми/ , чувствам се друга ... спокойна съм и .....някак ...ДОБРА
Сега живота ми има друг облик и мирис
. Нещо твърде непривично за мен. Преди това беше друго. Като бременна имах своите страхове, че сме станали твърде големи егоисти с мъжа ми - 17 години сме заедно и ни дете, ни коте. Кеф ти почивка, кеф ти екскурзия. Едновременно с това и двамата имаме динамична работа и дните ми минаваха бързо и ...някак "наелектрезирано" но....сега е друго...аз съм друга / казват приятелите ми/ , чувствам се друга ... спокойна съм и .....някак ...ДОБРА
Сега живота ми има друг облик и мирис