Октомврийското дете на морето дупе ще пече!

• 40 948
  • 712
  •   1
Отговори
# 90
  • Нейде из лудите гори...
Привет от прохладна Варна.  Party Party Търпение нямам малката да се събуди, да играем, да поспи и да бягаме навъъъъъъъъъън по обед  Mr. Green Mr. Green
Деси Hug Наистина около вас е буря от емоции, но както пише Силви, опитай се да не показваш на Юлчето , че ти тъжна, горе главата, сигурна съм, че скоро и тя ще разбере, че без да я кърмиш, пак я обожаваш  Heart Eyes Стискам палци по-скоро да се нормализира положението при вас, миличка  Hug
Хариелка, много, ама много ми е хубаво. Разкошно ми е да се грижа и да пълня дните си с малкото съкровище. Влюбена съм повече от всякога.  Въпреки , че хората на моята скромна възраст лудеят и дивеят още, на мен изобщо не ми липсват подобни емоции. Е случва се понякога да ми се поизлезе, ама на кой не му се иска да разпусне за час-два  Wink И все пак ... вярно е, че няма нищо по хубаво от децата  Heart Eyes Heart Eyes
Честити обеци  Hug А сега като е по-голяма Елиза, не усеща ли нещо на ушите си? Не ги ли дърпа?
ННННН, как няма да си "добра жена" , то Кико когото и да погледне ще го разтопи...  newsm76
Относно прекрасния резултат... такъв е защото смятам, че не е сега момента за второ бебе... поне не  и в нашето семейство , след две години примерно ще се радвам и на две чертички, за сега една ми е напъъъъъълно достатъчна  Mr. Green

Не знам дали е за хвалене, но моята бебочка още спи, цяла нощ е спала, само в 4и30 се събуди да хапне малко. Не знам от герданчето ли е... от прохладата ли... важен е резултата де, но все пак , мисля, че и кехлибара си оказа влияние... и дано да е така де... че пак жеги ще има  Crazy

Пожелавам ви прекрасни прохладни разходки   bouquet

# 91
  • Куциндрел
Добро утро.
Днес се позабавих с писането. Но сега дебна малкия да го слагам на гърне за "гросен арбайтен". Почти улучвам, може да ме поздравите. Mr. Green

Деси, кой знае как ти се къса сърцето заради малката. Дано след лечението ти пак да се върне към гърда. Hug

# 92
Най-накрая се прибрахме от хайманосване.На морето беше жестоко.Децата много слушаха,веселиха се абе изкарахме си супер.Пак ще повторим.След моренцето ходихме и на Батак за седмица,обаче там ми се губеше интернета и не съм ви чела и страшно много ми липсвахте newsm51.беше много хладничко и приятно,но баткото ни направи някакъв гастрит или нещо подобно и сега ще го водя на ехограф да го видят.на моменти така се превива и вие от болка,и на мен ми се реве newsm45 По цяла вечер не спим,лошото е че и Плами се събужда и цирка е пълен.

Днес моята малка мишчица става на 9 месеца,ходихме на мерки и теглилки 7300гр. и 70 см е вече.Имаме си и 2 tooth tooth малка пирана е ,всичко захапва и перфорира hahaha hahaha hahaha

Тръваме за болницата,стискайте палчета и като се приберем майка ще гледа малко децата ,а аз ще ви почета малко.

# 93
Добро утро Hug

Честит рожден ден на Боян на Съни! Да е жив и здрав и много щастлив!

Хепи, количката е страхотна, а и щом на теб и на Хриско е удобно това е най -важното. И цената й е добра Grinning

Смехоранка, Ели не си поплюва с мерките Grinning Браво на нея, особено със см направо е супер.

За попара аз не давам, нещо не ми допада, карам го на кус кус, овесени ядки, просо и разни подобни. Даже сега съм взела царевичен грис за качамак. Но иначе сухари й давам някой път и купувам едни био от елда и на Пападопулос също, но само един вид, че другите нещо не ми допаднаха като състав. Сирене взимам на Хармоника или на Маджаров и двете козе, но и ние с ММ ядем козе, краве рядко купувам само за някакво ядене или баница.

Марс, добре, че Ая е такава финничка, че се успокоявам и аз Party И аз дълго се взирах в теста от емотикона и си викам как прекрасен и една чертичка и чакам да се появи втора Joy

Съни,
трябва да взема да кача някои снимки на Миа, наистина. За наддаването какво да ти кажа то вече в тези месеци всички наддават по-малко, така че няма как да очакваме страхотни скокове. Но в четвъртък сме на консултация и ще видим как сме.

За второ дете гледам си говорите Wink аз по принцип съм фен на големите семейства и три деца искам дори, но ще видим как  и кога, че след този екшън с преждевременното раждане, малкото кг и постоянното ходене по лекари ще ми трябва малко почивка.

Силви, браво и на вас за мерките. Hug

Деси, Hug бързо оздравяване и дано Юлето се успокои Hug

Звездичкова, бързо оздравяване на Зори Hug

Хариела, и аз като теб от малка я свиквам с разни по-странни за мен култури като киноа, амарант, просо, но тя си ги харесва. Даже от теб сега взех идеята за качамак и скоро мисля да й направя. Честити обици Heart Eyes Къде ги сложихте в специален медицински център или не?

Ивета, Hug Praynig дано всичко е наред!

Тази нощ поне успяхме да се наспим като хора, друго си е на прохладно. Това е засега от мен, да се залавям за работа. Лек и спокоен ден

# 94
Честит Рожден Ден На Боян !!!  nbirthday newsm59  bigdance2 Tada
Сънии, да ти е жив и здрав,послушен,засмян и много обичлив!

# 95
Привет, момичета,
във фейса обсъждаме Софийска среща тези дни, който иска да се включи  Hug
Съни, честит рожденик! Да е здрав и палав  Hug
Честита месечинка на Плами!
Ние сме добре, Жорчо спи, мама чати  Laughing
Хариелка, това ми душевно състояние е на 180 градуса от мисленето ми през първото ми майчинство. Тогава бях полудяла, нямах търпение да се върна в офиса, мразех пейките и градинките, разговорите за пюрета и памперси. НО сега може би много ми помогна това, че избрах "самотното" майчинство, в смисъл не се смесвам с кварталните майки от Младост. Помня поста на Зелда за това дали изобщо да сядаме на пейката, та реших този път да не сядам и се чувствам прекрасно. Няма кой да ми казва "а пък моето бебе вече прави еди как си", "ама ти защо чак сега го захранваш с еди кое си", "ама ние вече говорим..." Та така де, спестих си сравнителния анализ кой е по- по- най-  Mr. Green

# 96
Здравейте милички
На Зори май й се размина разболяването. Пу-пу, след вчера сутринта не е кашляла, каза че не я боли гърлото, но пък тази сутрин се прокашля леко. Кледобяд ще се побвам за консултация с малчо и ще видим и на кака гърлото в какво състояние е. Аз обаче съм с толкова разранени гърди, че ми се реве дребния докато суче. Не знам гъбички ли някакви ни нападнаха или тоя вампир си впива гадно зъбите докато суче ама е ад. Сега ще звъня на ЛЛЛ пък да видим какво ще измислим дружно по въпроса, че така не се живее.  Cry
Съни, да ти е жив и здрав малкият голям юнак! Много щастливо дете да бъде и много рдост и гордост да ви носи!
Цеца, Наденце, честити месечинки на голяяяяяма патеричка от мен!
Шеметче, дано скоро тази въртележка с наддаването да се оправи.
Нннннн, при някои жени честото кърмене подтиска овулацията, така че МЦ може и да не те навести скоро. Една приятелка цъфна чак месец и нещо след като го отби малкия на годинка. Аз тайно и не много тайно се надявам и при мен примоцията да продължи по-дългичко.  Mr. Green
Смехоранка, браво на ели, че вече се върти и щъка. Най-сетне да ти е по-спокойно на дуата и на теб. Пък дано и да позабави темповете на наддаване, но това не го мисли толкова. Нали наддава от кърма, а не дебелее от боклучави храни.
анбибан, аз вчера купих бисквитки с ябълка на Хипп с тайната надежда, че така ще посвикне да предъвква синковеца и ще приема не само суууупер фино пасирани пюрета. Още не съм ги дала де, че само няколко дни е ял овесени ядки, а от ръжените почти нищо не мога да пробетам. Все не ги харесва моите ръжено-плодови пюрета и след първите 2-3 лъжички категорично отказва повече.  Naughty накрая ще взема да приема, че ръжта съм я вкарала, макар и с тези минимални дози, ще прескоча ечемика и направо ще му връча една бисквитка пък да го видим. Иначе му взех от оризовите бисквитки, или кактотам се наричат, абе тези дето приличат на стиропор.  Mr. Green Предъвква нещо, лигави се, но повече си играе с тях.  Twisted Evil След бисквитките, като стигнем до сухарите мисля да минем на пълнозърнести сухари, но не хипски, че малко ми идват в повече техните цени. А, викаш в ДМ имат сухари с ечемик. Я виж ти как ще намина натам и аз да се поогледам.  Mr. Green За интернета, виж да ограничиш всякакъв паразитен трафик от типа на автоматични ъпдейти защото те ти гърмат от МВ-те.
Хепи, много ви е хубава количката и изглежда много удобна. Със здраве да си я ползвате. А за второ бебе не го мисли от сега. След време може да се изненадаш от самата себе си.  Mr. Green
анси, добре завърнала се, и по-честичко се вясвай насам.  Grinning
Узунова, браво че си изкарвате чудесно. Ама с пазаруването гледам голяма одисея си спретвате.  Mr. Green Одрин е хубав град, а какви баклави и толумбички правят там....малееее, като се сетя  Mr. Green
Цеца, хич не й се връзвай на твоята био-съседка.  Mr. Green Като няма от къде какво да направиш?
Тони, с каката взимах на пападопулос сухари и не бяха лоши. Гледам сега и пълнозърнести има от тях.
Десинка, мила  Hug Hug Hug Hug Hug Важното е да се пребориш с гадинките. Колко време ще го биеш тоз АБ. Има ли вариант да цедиш и хвърлят и да си продължите след това? Успех мила!  Hug Hug Hug и за теб и за Юлката.
Флучия, браво за гърнето. Аз и не го опитвам дреболин. Май пак ще закъснея и ще о влачим пампито до не знам кога.  Embarassed Много хубаво, че прежвяваш майчинството така хубаво. На мен първата година със Зори ми беше много трудна покрай слабото наддаване, но втората беше прекрасна. Сега с Грехчолат се кефя от самото начало и не се втелясвам много-много. Ама и като знам, че ми е за последно гледам да не си губя хубавите моменти.  Grinning А за срещичка и аз съм за, казвайте къде и кога да видя дали ще мога да се вмъкна и аз.
Марси, щом не си готова за второ бебче значи браво за едната чертичка. Ще му дойде времето и на второто, но важното е ти да си го искаш.  Hug
Хариела, честити ви обеци. Браво, че се справяш с юренцата. Нашата кака е малко подозрителна към нестандартните зърнени, като бебе ги ядеше, сега май само с овесените ядки и просото е дружка, дрегото го гледа изпод вежди.
Ивета, честита месечинка!

# 97
Ей,благодаря ви много,момичета! Heart Eyes HugЕто почерпка и от нас!

Ние си чакаме гостите чак в 18 часа... Simple SmileИначе ходихме на разходка,ходихме за подарък,ходихме на кафе с приятелки и преди половин час се прибрахме.След обяд ще оставя децата на майка ми,аз ще отида да напазарувам,да взема тортата и после трябва да оправяме вкъщи.А ако ви кажа как ме мързи...И нещо ми е лошо,снощи цяла вечер повръщах,направо някакъв ужас беше...Тая сутрин нищо ми нямаше,ама да видим...

Цеца,мерси! HugА ти как му я дава?Аз мисля като й я направя,да сложа 1-2 сухара вътре и съвсем леко да пасирам Rolling EyesНа Боян не помня как съм му давала,ама май така беше....

Марс,какъв тест,бе...?Нещо аз ли съм пропуснала или ти не си писала... GrinningРадвам се,че е приключила сесията.Почивай сега,бая има до януари. Grinning
А Ая е прекрасна,пу-пу,ама много е хубава! Heart EyesИ как сладко си спинка на плажа GrinningА снимката с туту-то е много готинаа Heart Eyes

А снимките от срещата ви са супер,всички бебоци са много,много сладки!Абе,нашите деца са си най-хубави! Wink

Хариелка,честити обеци на Елиза!Трябва и да ни я покажеш сега Wink Simple Smile

Иветка,добре завърнали се!Радвам се,че сте изкарали толкова добре на морето!Дано нещата с баткото да се наредят и всичко да е ОК.Стискам палчета! HugА на Плами честита месечинка!

Смуси,ще чакаме да се похвалиш с хубави резултати след консултацията. Wink

Толкова от мен,ставам аз да си храня диванетата и да ги оставям на майка,че да вървя да си върша работата,че няма времеее...

# 98
Честит празник на порасналото момче! Жив и здрав да е и много весело изкарване!   bouquet

# 99
Благдаря ви много за подкрепата момичета Hug
2 седмици ще трябва да издържим така Praynig

Честит рожден ден на Боян, мамин златен Hug Hug Hug

# 100
  • Куциндрел
Честит рожден ден на Боян, да е жив и здрав и много щастлив. Да слуша мама и да й помага, да гледа и закриля сестра си. С една дума - да стане един прекрасен мъж.  Hug
Съни, Йоан не понася сухари в супата, пасирам му я, защото няма зъби.  Rolling Eyes

# 101
  • Варна
Честит Рожден Ден на Боян. Жив и здрав да е и много да радва мама и тате!!!

Флучия, за срещите с другите майки мога само да кажа, че ми се отразяват много добре. Обичам да си бъбря с тях -може би просто имам късмет с "моите" майчета!  Wink Момичета   bouquet

# 102
Здравейте, момичета!

Съни
- Да ти е жив и здрав рожденникът! Hug  bouquet newsm59
Деси- най-искрено ви пожелавам нещата да се нормализират по-най-бързия начин Hug Hug Hug
За децата- аз от както се роди Кали живея нов, по-хубав и по-смислен живот. Тя се роди на рожденния ден на майка ми, която почина, когато бях на 11 години. Та сега 1 септември е нах-важният ден в живота ми.
Аз обичам да се заговарям с други майки с колички.
Момичета утре и вдруги ден няма да ме има тук, защото си отиваме в Търново за два дни. За пръв път ще водим Кали там, че аз имам малк оработа да си свърша.
Това е за сега от мен. По-късно през деня може би пак ще пиша Hug

# 103
Върнахме се от консултация и да се отчета както се казва  Mr. Green Дарина е +520гр. или 8880кг. и + 2 см. или 72см педи като е видя как на собствен ход влиза в кабинета и направо и увиснаха ченетата  Mr. Green каката е водеше за едната ръка и нашата крачи ли крачи смело обиколи кабинета разгледа показа къде са лампичките и колко ще стане голяма и си тръгнахме  hahaha нищо ново няма да въвеждаме за сега освен рибата , но като и мине разстройството , че горните зъбки никнат сега и Дарето си върши рядко работата  ooooh!

Деси ох дано бързо отмине всичко и по лека за Юлето , а биба залъгалка даваш ли  newsm78 така може да се успокоява знам ли

Марси радвай се че Ая спи , че Дарина в жегите се събуждаше в 4ч. и до 8 само се въртеше и мяташе в кошарата ходих така по улиците  #Crazyблъсках се в хората не чувах не виждах добре че последните два дена захлади та дремнах и аз 

Ивета стискам палци всичко де е ок при баткото ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА Плами

Смуси късмет и успех на прегледа

Съни да е жив и здрав Бо много да го слушате  Hug

после ще дописвам ,че Дарето ме вика  Mr. Green

# 104
Цеца, опитах идеята ти с телефончето. Качих снимка  Mr. Green Йоан и Елица са много сладки заедно  Heart Eyes Heart Eyes И поотделно, разбира се  Heart Eyes                Heart Eyes    Mr. Green Ах, био майките  Twisted Evil много ме дразнят, най -вече такива като твоята съседката - от типа дето дуднат ли, дуднат, както бях писала преди два поста. Една приятелка беше споделила във фейсбук ето тва

Mr. Green

Ми да си се тъпчат органично тихо и спокойно, няма кво да ни информират какво био и колко много био се хранят. Ние как тихичко си нагъваме амониевата селитра  Mr. Green

Флучия, този път попаднах на пейка мечта, огряна от слънчева светлина, свободна от тютюнев дим, на нея насядали страхотни момичета, прекрасни майки, с които можеш да споделиш всичко без някоя да те съди и коментира. Дори да сме на различно мнение, това не пречи. Спокойно можеш да си споделиш какво вече може или не може твоето бебе, не като съревнование, а просто ей така, само за споделянето. Почти същото е, като да искат да ти натрият носа с "А пък ние снощи казахме ма-ма" и подобни, само че има разлика в начина, по който се споделя радостта и се натрива нос - в погледа, блясъка в очите, тонът. Но и когато гледаш второ дете вече знаеш, че каквото и да прави това на седящата от ляво майка, след няколко месеца няма да има никакво значение. Кво като прави "боц", например, или казва колко голямо ще стане, аз пък не искам да давам готови отговори на въпроси, които децата ми да заучават и да си имат "репертоар", така че като срещнат непознат да знаят, че първото, което ще ги пита е - как се казваш, на колко си години, колко голям ще станеш, бравооооо, я дай бооооооооц  Mr. Green Много ми е олигофренско  Mr. Green Ми може пък някое дете да иска да стане голямо настрани, например  Mr. Green Ники до преди няколко месеца не знаеше на колко години е  Mr. Green Баси и безотговорната майка има, ама как да му обясня какво е година  Rolling Eyes О, аз и на бабите забранявах да му казват колко голям ще стане като порасне  Mr. Green Те много ми се сърдеха  Mr. Green

Да ви се похваля - Стела спи  Mr. Green И аз мога още малко да попиша. Качих и снимки от фотосесията, а колко много видяяях - красавицата Елиза на плажа, прекрасната Леда - (къде се изгуби лусин?) вече върви, Яна винаги е усмихната, не мога да си я представя сърдита, Хриско опитва на вкус новата количка, ето я и варненската дружинка, Ая, екстравагантна както винаги. Марси, много тънко минаваш, дай още снимки  Mr. Green  Блекче, как успяхте да подстрижете Ивко, на Ники прическата ни коства половин шоколад, и то изяден през сълзи и сополи, а видях Катето на Алтър Его във ФБ без косичка и ми се дощя да офъкам Стела. Ама Кати е с перфектна форма на главата, при нас може и да не е добра идея   Whistling Heart Eyes Simple Smile

Ей, все забравям да соделя, че се видях с Нуриии на един прекрасен плаж, почти не се видяхме, всъщност, че Стела не спря на едно място. Имам и снимки, ама не съм искала разрешение да качвам   Simple Smile

Честит празник, Съни, на теб и Боян. Да расте здрав и щастлив, да се грижи за двете си сестрички  Mr. Green

Вчера си пиша във скайп,  Ники обикновено не ме оставя на компютъра, веднага иска нещо да му пусна или се катери по мен, иска да пише, с други думи - пречи ми  Mr. Green Та пиша си аз вчера в скайп Mr. Green и му казах, че имам малко работа  Mr. Green , като я свърша ще му пусна каквото иска и ще се махна Mr. Green И той седна зад мен на стола, играе си с една количка , разказва си разни неща, и така без да ми досажда изкара доста време, успях да си попиша с тоя-оня. И ставам вече и му казвам: Много търпелив беше, благодаря ти!  и той: И аз те обичам  Mr. Green С баща му щяхме да се разплачем от смях и умиление  Heart Eyes Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт