Подсъзнанието може всичко! 51

• 107 093
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Съншайн, когато много искаш нещо, то време му е да се яви на бял свят. Много често се налага да се обърнем към себе си и да се замислим дали не трябва да променим нещо в нас самите, начин на живот, начин на общуване, или решаване на здравословен проблем, за да отворим сами на себе си пътя към така желаната мечта.
Желая ти скоро да се зарадваш на вашето бебе!
Благодаря ти от цялото си сърце. Heart Eyes
Решавам здравословните си проблеми и вярвам, че всичко ще си дойде на мястото. Промених и начина си на хранене и вярвам, че ще успея. Правя всичко по силите си, дори и извън тях понякога. Hug

Скоро ще има ли нова тема? Peace

И под и над съзнателно искам да имам бебе скоро....

Съншайн пожелавам ти го от сърце , преди малко приспивах малкото ми съкровище . Гушнато в мем, целувах го и постоянно благодарях че го има нея и сестричката и. Това е най-хубавото нещо в живота ми , много ми се иска и други хора да го оценяват . А не само да искат дете , за да се отчетат че са родили.
Благодаря ти за разбирането от цялото си сърце. Копнея за дете, не за да се отчитам а да се грижа за него да му давам любовта си.  Heart Eyes Дай, Боже скоро да си дойде всичко на мястото и да имам бебенце. Цялата ми душа го иска. Hug

# 661
  • София близо до Витоша
Настръхнах като прочетох отговора ти . Дано скоро да ни зарадваш с хубава новинка

# 662
  • Русе
 Съншайн, любовта не остава без отговор. Особено децата имат силни рецептори за нея. Няма причина да не срещнеш детето си, ако го искаш. Моето го срещнах и имам най-прекрасното дете, въпреки че не съм го раждала аз. Но за мен, както и за него това няма никакво значение. Чудя се на хора, които приписват някакво абсолютно значение на този акт.

# 663
  • Deutschland
Амбър, възхищавам ти се   bouquet

# 664
  • Под кленовите дървета
Съншайн, любовта не остава без отговор. Особено децата имат силни рецептори за нея. Няма причина да не срещнеш детето си, ако го искаш. Моето го срещнах и имам най-прекрасното дете, въпреки че не съм го раждала аз. Но за мен, както и за него това няма никакво значение. Чудя се на хора, които приписват някакво абсолютно значение на този акт.

Подкрепям. Тези, които придават значение от кой точно и как е родено детето, как е заченато, те просто са останали на ниво на развитие амеба, въпреки, че твърдят, че са мнооого извисени.

Съншайн твоето дете ще дойде при теб, повярвай го Simple Smile
А за здравословните проблеми - лекар и само лекар, със силна вяра напред.

# 665
  • Русе
Амбър, възхищавам ти се   bouquet
  Няма за какво. Само следвам сърцето си. А това беше едно от изпълнените ми по най-чудесен начин желания,след като спрях да се напъвам,страдам и губя изтощителна енергия. Просто се отдадох на любовта и стремежа да го срещна. Като за начало се сдобих с едно кученце пред вратата на апартамента и въпреки,че не обичам кучета вече 10 години си имаме още един член на семейството.Малко след това се появи и ТОЙ.

# 666
 Днес е денят на Св. пророк Захария и праведна Елисавета, родители на св. Иоан Кръстител- на този ден жените са молят за лесно зачеване и раждане  Praynig

# 667
Днес е денят на Св. пророк Захария и праведна Елисавета, родители на св. Иоан Кръстител- на този ден жените са молят за лесно зачеване и раждане  Praynig

Амин. Praynig Heart Eyes

Настръхнах като прочетох отговора ти . Дано скоро да ни зарадваш с хубава новинка
Благодаря ти и аз се почувствах така като ви четях. Hug Heart Eyes

Съншайн твоето дете ще дойде при теб, повярвай го Simple Smile
А за здравословните проблеми - лекар и само лекар, със силна вяра напред.
Това и правя боря се, за да се сбъдне. Hug И вярвам.

Благодаря ти.  Hug

# 668
момичета-кокичета, като сте започнали темата с рождените дни и децата...
имам нужда в момента да стискате палци, да се помолите за мен (нас), да помолите Ангелите да ми (ни) помогнат и т.н......
......защото моето злато има рожден ден в понеделник (става на 5), съответно трябват пари, съответно от вчера се опитвам да изкарам и ми се опъват някакви форсмажорни обстоятелства като изгубени документи и т.н
МОЛЯЯЯЯ Hug

# 669
mama na Sani, изпращам ти много положителна енергия, вярвай, че ще успееш.
Аз самата нещо съм с увиснал нос последните няколко дни, но знам, че и това ще мине.
Успех и горе главата, и да покажеш снимки после от празненството  Mr. Green Mr. Green  Hug Hug

# 670
  • Русе
 mama na Sani , разбирам те, защото съм го преживяла, то си е класика, на такива събития да се сгъстят облаците и колкото повече искаш,толкова да е по тревожно. Пожелавам ти да можеш да се отпуснеш и да изкарате чудесен пети рожден ден с много щастливи усмивки за теб и детето ти и много забавления. Помни,че едно петгодишно дете иска доста простички неща - усмивка, целувка,прстор,шарена изненада. Ще бъде чудесно да се събуди в стая с балончета и да я чака весела картичка с пожелания. 

# 671
  • България
mama na Sani , много позитивна енергия и от мен , дано имате хубав и весел празник ! 

# 672
Здравейте ! Имам изпълнено желание !!! Верно  на този етап само до половина, но...
След много дълъг период, в който бях без работа...ЧУДО ! Преминах първият етап- допускане до събеседване ! Знам, че трябва да ви благодаря за съветите, които публикувате и аз изпълних...БЛАГОДАРЯ ВИ !!!!

# 673
  • София
Здравейте ! Имам изпълнено желание !!! Верно  на този етап само до половина, но...
След много дълъг период, в който бях без работа...ЧУДО ! Преминах първият етап- допускане до събеседване ! Знам, че трябва да ви благодаря за съветите, които публикувате и аз изпълних...БЛАГОДАРЯ ВИ !!!!

Честито! Желая ти успех и в следващия кръг. Стискам палци  newsm10

# 674
 mama na Sani,трогна ме с твоята майчина тревога.Вярвай,моли се и бъди смела.Децата не помнят богатата трапеза например или някакво друго нещо.Днес във ФВ четох мисъл,че за децата е важно да са щастливи ,дащото като пораснат ще узнаят стойността на нещата,а не тяхната цена.Бъдете щастливи и благословени!

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 07:55 от ingi

Общи условия

Активация на акаунт