НПМГ

• 272 023
  • 1 921
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Мами, имали вече отзиви от лагера в Бързия?

# 1 006
И аз чакам.

# 1 007
Брех, няма ли деца на лагер в момента? Мисля, че сина на Дидева е първа смяна. Дано се включи. newsm78

# 1 008
Колежката Рачева днес на обяд "ще се скара" на децата ви, че не са ви се обаждали и ще се погрижи да го направят.

Опитът показва, че в случаите, когато децата не се обаждат на родителите си, това е заради прекалената им ангажираност с ...купон. Т.е. липсата на информация от децата е по-скоро добър знак. И все пак - винаги може да се свържете директно с ръководителите на школата и те ще предадат слушалката на детето за да си поговорите.

# 1 009
  bouquet Влагодаря Ви г-х Василев, както винаги изключително отзивчив.

# 1 010
Здравейте на всички, които са втората смяна и чакат инфо Grinning.
Моят син е доволен, не се оплаква от режима, въпреки ранното ставане и строгата дисциплина. Вечер в 9 и половина е гроги Mr. Green Храната е супер, направо са си на месна диета Peace, което на него лично му харесва - пържолки, шишчета, но и разни манджички. Той е в групата по програмиране и му е много интересно. Пишат домашни, но явно не всички се отнасят сериозно, защото от около 19 човека група вчера само няколко са си написали домашните, а за другите днес щяло да  има санкции. Така и трябва, все пак са вече гимназисти , трябва да имат по-сериозно отношение към задълженията си.
Физическите упражнения са сутрин и следобяд и са доста активни явно, защото ми звъня първия ден какво да пие за мускулна треска, а говоря за дете, което е в добра физическа форма, слабичко, на което не му липсва движение.
Да, и наистина е имало родител, който се е оплакал, че детето му не се обаждало по телефона, само дето не разбрах, защо директорката се е скарала на всички заради това Rolling Eyes

На басейн също май нямало да ги водят, понеже на някакво дете му изчезнали сто и няколко лева. Не е ясно дали са откраднати (защото в станцията имало и външни хора първите няколко дни)или той ги е погубил някъде, но като наказание щели да лишат цялата смяна от басейн, поне засега. Дано размислят, защото топлите дни свършват, пък и според мен целия випуск ще запомни това дете като " онзи, заради когото не ходихме на плаж"...

Иначе децата са се сплотили, на моя всички му допадат, като се чуем по телефона като фон звучи смях и глъчка, така че определено си изкарват добре! Peace

Весело изкарване и хубаво време желая и на втора смяна  Simple Smile

# 1 011
 Hug Hugмного благодаря, ми6ми6, от кога чаках да чуя това, детето също.

# 1 012
  • София
Благодаря много на мама Ми6Ми6  bouquet

# 1 013
Моля, моля, няма защо, бъдете спокойни и вие и децата.... Е, не е айляк по цял ден, но това ни беше пределно ясно обяснено Grinning И между другото - отиваха на басейн, все пак, ура Joy Sunglasses Laughing

# 1 014
  • София
И моята щерка е на лагер в момента. Явно са постоянно ангажирани, защото ни се обажда само вечер преди да си легнат.
Много е доволна. Съучениците били "много яки". Направили са разпределение и всяка вечер се представят по няколко деца - всеки да разкаже нещо за себе си. Лично на мен това ми направи много добро впечатление.
Малко в повече й идва физическото натоварване. Ама нека - не само да стоят пред компютрите.
Имат домашни, но имало и скатаване - някои преписали, някои нищо не били направили, та имало сериозно порицаване.
Няма оплакване от храната, никакво. Нито от количество, нито от качество.
Много е доволна, че имало дебели юргани/тя е супер зиморничава/.

Единственото й оплакване - били наказани всички, пък само един бил виновен.  Laughing В интерес на истината не разбрах точно за какво е наказанието, но няколко обиколки повече не са болка за умиране.

Пожелавам хубаво време и приятно изкарване и на втората смяна

# 1 015
  bouquetБлагодаря Етиа, явно децата си изкарват чудесно.

# 1 016
Скъпи мами, виждам, че сте на лятна тема, много моля за информация. Може ли някой да ми прати темите от общински кръг, независимо от кой град, аз съм от София, от предишни години (2011-2013) от олимпиадата по химия 10-12 клас. На сайта на МОН има качени теми само за областни и национални кръгове.  Много благодаря!  bouquet

# 1 017
Първа смяна, споделете мнение за Бързия! Ние сме втората смяна и засега лошото време и липсата на гардероб в стаята помрачава настроението. Надявам се утре да се оправят и двете...

# 1 018
И ние сме втора смяна. Дъжда там не спира и за съжаление така го дават до края на другата седмица. Чудя се и аз с какво ще се занимават децата. Нито е за походи, нито за спортни занимания, дори и "утринна ведрина", както беше предвидено няма как да играят... newsm78 Ама късмет Thinking

# 1 019
  • София и там където не се пуши
Нашите младежи като бяха на лагер в 8-клас, също беше лошо времето там, но няма да скучаят, не се притеснявайте.

Общи условия

Активация на акаунт