НПМГ

• 272 975
  • 1 921
  •   1
Отговори
# 150
  • гр. София
Имаме 6 на контролното по немски. Не знам дали се вписва в бележника, след като бележници още нямат, пък започват да получават оценки. Но в сравнение с други добри училища, темпото си е направо ниско. Ако се установи, че ще има ученика свободно време след училище, то  да мислим още от сега да допълним с курс по информатика, още спорт или друго нещо подходящо. Не ми се ще да си губи времето сега, пък после да не му достига  newsm78. На езиков курс няма да ходи, тези на Гьоте институт са само летни за тяхната възраст.

Понеже не се споменава за родителска, от къде се взема информация за извънкласни занимания, кръжоци, спортове? Аз не намирам стари теми тук за НПМГ, форум към основната страница или място за добиване на поне бегли впечатления. Те са си големи и сами се оправят чудесно, но поне в началото трябва да сме в течение максимално на нещата, които им се случват.

Родителската явно ще е другата седмица. И надявам се на нея да получим повече информация .........Засега май всички чакаме. Аз незнам за никакви извънкласни занимания освен за театрално майсторство, което не е ясно кой ще го води, къде, кога и т.н............Все едно нищо незнам  Crossing Arms

# 151
Дали има някой от училището, който да ни чете?  Thinking

Сайта не се обновява изобщо; ако съвсем няма кой да го прави, нашите деца могат. Все пак учат в НПМГ.

# 152
  • дълбоката провинция
Когато има нова информация, ще обновят сайта.
Много сте нетърпеливи Wink

Dorothy, май ти си най-"голямата" тук и няма кой да ти отговори на въпроса.

# 153
  • София и там където не се пуши
Родители от други училища ни завиждаха на сайта, сега вече не ни. Последната година леко нещата са по-добре. Възмущават се родители на всяка родителска среща, но резултат е което виждате.
Не се приемат определено съветите от три години насам.

Влизайте в сайта на 107-мо, там може да намирате доста и друга информация.

# 154
Родители от други училища ни завиждаха на сайта, сега вече не ни. Последната година леко нещата са по-добре. Възмущават се родители на всяка родителска среща, но резултат е което виждате.
Не се приемат определено съветите от три години насам.

Влизайте в сайта на 107-мо, там може да намирате доста и друга информация.

107 не е ли основно  Crazy, ние сме големи и имаме други потребности Tired

# 155
Да ,ма може, да намери нещо интересно човек и там.

# 156
  • гр. София
А аз така и не разбрах защо НПМГ си няма електронен дневник ?  newsm78 И какво пречи да бъде направен? Но кандидатстването беше много добре организирано, както и изнасянето на резултатите - това не може да се отрече.  Peace

# 157
Даа, имат традиции в това наистина, като факири са.

За сайта говорим и аз лично все имам надежда. Поне вече програмата качват.

# 158
  • София
Ей, много сте се рабързали  Hug По традиция родителската среща е в средата на октомври. Сега няма какво да Ви кажат, всичко си знаете на този етап.
Електронен дневник няма и аз лично не виждам смисъл от него. Децата са достатъчно съвестни и отговорни.  Peace И вече са гимназисти! Дайте им повече свобода и сами да взимат решения, и да грешат, и да се оправят. А те могат!  Heart Eyes

# 159

Eто и дългоочакваното инфо за родителските срещи  Simple Smile

http://npmg.org/2012/10/01/%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5% … 0%B2%D1%80%D0%B8/

# 160
Ей, много сте се рабързали  Hug По традиция родителската среща е в средата на октомври. Сега няма какво да Ви кажат, всичко си знаете на този етап.
Електронен дневник няма и аз лично не виждам смисъл от него. Децата са достатъчно съвестни и отговорни.  Peace И вече са гимназисти! Дайте им повече свобода и сами да взимат решения, и да грешат, и да се оправят. А те могат!  Heart Eyes

Ani_neli Благодаря за милите думи и за желанието да ни успокоиш   bouquet
Аз в моето дете не се съмнявам. Просто сега обстановката е нова и за него, и за нас.
Нека да чуем правилата и да свикнем с тях.

В тази връзка- хора, имате ли бележници?
Нали това училище е в топ 10? То другите 9 имат и бележки от входящите тестове  newsm78 и знаят къде са според Галъп

# 161
Съпругът ми това си говорихме, че директорката трябва да се подпише 1200 по n пъти в един бележник, отделно всеки учител трябва да се подпише много много пъти. Ами според мен, ако сте си дали бележника  Joy (защото и това е възможно) всеки момент ще имате. На малкия бележника беше готов още първите дни, ама са малко основно училище, а тук.

А тези лични карти ученически се чудя за какво биха послужили  newsm78 при условие, че децата имат лични карти. За какво затрудняват допълнително гимназиите  newsm78.

А всъщност бележник може и да имаме, ама аз да не знам.

# 162
  • дълбоката провинция
А тези лични карти ученически се чудя за какво биха послужили  при условие, че децата имат лични карти.

Не всички имат лични карти. Друг е въпросът, че може би ученически карти трябва да се издават само на тези, които нямат лични карти. Наистина това дублиране май е лишено от смисъл.

# 163
Може, ама доколкото знам, учениците са длъжни и моят вади и си я носи.

# 164
Спокойййййнооооо, за къде сте се разбързали, ей нетърпеливки! Всичко ще си бъде наред. Аз пък най-много се радвам, че детето ми не се връща изнервено от училище и му харесва там. Нито оценки са останали скрити, нито нищо....

Общи условия

Активация на акаунт