НПМГ

• 272 989
  • 1 921
  •   1
Отговори
# 165
А тези лични карти ученически се чудя за какво биха послужили  при условие, че децата имат лични карти.

Не всички имат лични карти. Друг е въпросът, че може би ученически карти трябва да се издават само на тези, които нямат лични карти. Наистина това дублиране май е лишено от смисъл.

С личната карта не можеш да покажеш принадлежност към училище (бележника е твърде голям за да се носи винаги). Миналата година от школата по Мат и БЕЛ ни извадиха лични ученически карти за училището в което се провеждаха занятия и те служеха за пропуск, И с портиерите трябва да се общува, Simple Smile

# 166
Спокойййййнооооо, за къде сте се разбързали, ей нетърпеливки! Всичко ще си бъде наред. Аз пък най-много се радвам, че детето ми не се връща изнервено от училище и му харесва там. Нито оценки са останали скрити, нито нищо....
Догодина и ние ще сме спокойни. Сега сме майки-зайки - страхливи, грижовни и малко бързи.
Имате ли информация за допълнителните дейности? Какво харесваха вашите деца (бившите 8-класници). Имат ли препоръки за нас, за да ни помогнат в избора - с какво се занимават децата в различните групи.
Моето дете лятото си избра химия. Сега смени с информатика. Аз го подкрепям във всичко, но си мисля, че с повече информация - избора е по-лесен.

А за спокойствието на детето ми, спор няма. Още от сега личи - всичко му харесва.

# 167
  • дълбоката провинция
Нашите деца харесват да не са натоварени, да са свободни, да не им нареждат какво да правят Wink и внимателно пазят имиджа си на незубъри  Joy Joy Joy

На мен също ми е интересно да знам как протичат извънкласните занимания в по-горните класове (след Sunglasses, включително и СИП. Езиковата година премина доста лежерно, включително и откъм извънкласни занимания.

# 168
  • гр. София
Нашите деца харесват да не са натоварени, да са свободни, да не им нареждат какво да правят Wink и внимателно пазят имиджа си на незубъри  Joy Joy Joy

На мен също ми е интересно да знам как протичат извънкласните занимания в по-горните класове (след Sunglasses, включително и СИП. Езиковата година премина доста лежерно, включително и откъм извънкласни занимания.

Да, така е. И аз това съм го забелязала. Но и мен ме интересуват извънкласните занимания /не разбирам защо няма никаква информация за тях/, както и СИП-а, който при нас все още е по-малко от 3 уч. часа седмично.

И аз бих се радвала на препоръки от майки на по-големи ученици в нашето училище.  Grinning

# 169
Спокойййййнооооо, за къде сте се разбързали, ей нетърпеливки! Всичко ще си бъде наред. Аз пък най-много се радвам, че детето ми не се връща изнервено от училище и му харесва там. Нито оценки са останали скрити, нито нищо....

То спокойствието си е чудесно, само че всичко се заплаща  Money.
Сега като е лежерно, лятото ваканцията ще е 1 месец по-малко, защото езиковите центрове ни зоват. На самите тях им трябва отличен език - този, който са си избрали. И много знания по предмета, който им е най-интересен. Пък нашите деца са готвили и са се явили на допълнителен изпит по определен предмет и е хубаво темпото да се запази. Значи че приоритет е предмет и език.
Те са във възраст, в която средата е важна за развитието и мисленето, което утежнява ситуацията.

Не съм привърженик на това да се помага, ако има проблем. Тогава вече е късно  Stop

# 170
Съпругът ми това си говорихме, че директорката трябва да се подпише 1200 по n пъти в един бележник, отделно всеки учител трябва да се подпише много много пъти. Ами според мен, ако сте си дали бележника  Joy (защото и това е възможно) всеки момент ще имате. На малкия бележника беше готов още първите дни, ама са малко основно училище, а тук.

А тези лични карти ученически се чудя за какво биха послужили  newsm78 при условие, че децата имат лични карти. За какво затрудняват допълнително гимназиите  newsm78.

А всъщност бележник може и да имаме, ама аз да не знам.

Това и е работата на директорката - да дава подписи  hahaha. Да сяда и да се подписва, всеки от нас работи, има длъжностна характеристика и я спазва.

# 171
  • София и там където не се пуши
Успех днес на РС.

# 172

Благодаря! Аз не можах да отида, защото бях с малкия у дома, баткото е болен. Решихме таткото да отиде на родителска. Снощи късно се прибра, ние бяхма тръгнали да си лягаме и не успя да разкаже всичко, за което са говорили. 
Ще следя  с нетърпение Вашите коментари и отзиви.   Peace

Нашия ученик е болен, вече втори ден си е у дома. Болно гърло, кашлица и хрема - грипоподобни симптоми. Доста по-добре е, дано да се размине без антибиотик. До колкото  знам, няма много болни деца в класа.

# 173
  • гр. София

Благодаря.  Peace
Днес пък аз съм на РС. Ще видим какво ще кажат госпожите. Очаквам повече инфо за извънкласните дейности и всички други учебни дейности в НПМГ.  Peace
Inka 5, само класната ли е била на РС или и другите преподаватели?  newsm78
Ние засега сме по всичко с петици, чакаме само оценката от входното ниво по математика. Сигурно довечера ще я разбера, тъй като класната ни е по математика. Но там петица май няма да имаме. Ще е по-малко.
Иначе и дъщерята беше малко болна....В понеделник й беше най-зле, но не чак толкова че да не ходи на у-ще. Не издържа само последните два учебни часа и й разреших да си тръгне. Но като не слуша да се облича според времето - така е. Но вече не сме в старото у-ще, за да отсъства  Naughty Вчера и днес е значително по-добре. Пи Нурофен стоп колд, витамин С, чай и Биопарокс  в носа, защото има синузит.

# 174
И аз съм днес на родителска, не зная до кога ходим до навършване на 18 ли  newsm78 .

# 175
И аз съм днес на родителска, не зная до кога ходим до навършване на 18 ли  newsm78 .

Ми то зависи, с какво се отличават родителските на 18 от тези на 13 годишните  newsm78

Leila, били са и други учители, до колкото успя да ми каже таткото. Само по БЕЛ не е била. Нашите оценки са шарени, противно на очакванията ми най-добре се справя за сега с немския  newsm78, той и най-много време му отделя. Общо взето учи с удоволствие.
Искаше ми се повече да отделя време за учене, преди да е успял да си изгради имидж на незубрач  Sunglasses

# 176
  • гр. София

Ми то зависи, с какво се отличават родителските на 18 от тези на 13 годишните  newsm78

Leila, били са и други учители, до колкото успя да ми каже таткото. Само по БЕЛ не е била. Нашите оценки са шарени, противно на очакванията ми най-добре се справя за сега с немския  newsm78, той и най-много време му отделя. Общо взето учи с удоволствие.
Искаше ми се повече да отделя време за учене, преди да е успял да си изгради имидж на незубрач  Sunglasses

И аз.  Peace

# 177
Не мисля, че се отличават, първата е за подписване на правилника.

Лелее какво съм написала, не да подписваме правилника, а това че сме запознати  Joy

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 16:35 от Dorothy

# 178
Привет-мривет и от мен - мама на 11-класничка биология с АЕ.

Досега не подозирах за темата. А тук се навъртали стари познайници  Hug

За родителските - от миналата година съобщават на децата коя родителска за какво е. Така че питайте ги, да не се ослушват  Laughing
Аз пропуснах първата родителска, съвсем целенасочено. На втората (която ще е за оценки - отсега да ви кажа) ще се подпиша в дневника за правилника.

# 179
Минаха почти всички учители за разлика от друга първа РС. Родителите бяха малко. Купона пред и след както винаги течеше. Среща знае се къде.

Общи условия

Активация на акаунт