НПМГ

• 272 993
  • 1 921
  •   1
Отговори
# 180
  • гр. София
Нещо трудничко върви темата......... Thinking

# 181
 Simple Smile Здравейте, някой знае ли за предстоящия Ден на отворените врати на НПМГ на 31.10.2012 г.? newsm78
Предвидено ли е нещо специално, любопитно и/или забавно?

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 13:38 от dinamika

# 182
Simple Smile Здравейте, някой знае ли за предстоящия Ден на отворените врати на НПМГ на 31.10.2012 г.? newsm78
Предвидено ли е нещо специално, любопитно и/или забавно?

И мен тази тема ме вълнува. "Отворените врати" за кого са, има ли външни или само ученици?  Разбрах, че има различни мероприятия, но чуденката ми е по график ли се провеждат или в един час?

За застраховките имате ли информация? Моя "Академик" отново е в облаците и единствено знае, че има "някакви" застраховки, Simple Smile

# 183
  • София и там където не се пуши
С тези застраховки на РС си умряхме от смях. Оказа се, че миналата година от класа са се застраховали само 6 деца  Shocked , а родителите мислим, че са се застраховали. Тази година решихме сами да си решават.

# 184
  • гр. София
И на мен са ми интересни темите за застраховките и отворените врати. За застраховките знам, че са им предложили в 3 компании. Едната не я помнеше, другите бяха Армеец и Интерамерикан /но пак не беше сигурна/. В Армеец беше за 1,80 лв и при събитие ти изплащат по 18 лв/ден, а в Интерамерикан беше 3,60 лв и изплащат 30 лв/ден. Едва ли ще се възползваме. Не съм решила още.
Отворените врати сигурно ще са през деня за всички, които искат да посетят НПМГ.  Peace Нищо не ми е казала. Оплака се, че техния клас все последни разбирали за разни събития в у-щето. Класната много късно ги информирала. Затова дъщерята се информира от деца от съседни класове.  Grinning

# 185
За Деня на отворените врати само разбрах, че началото ще е в 16.00 часа.

В тази връзка имало покана, която била за адресирана до всички ученици, учители, приятели и родители, като заедно с деня на отворените врати щели да отбележат и празника на Народните будители.

Нещо ми е твърде недостатъчно като предварителна информация, така че, ако някой е по-запознат, да пише  Praynig Simple Smile

# 186
  • my own world....
Запис в темата

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 01:02 от Lady_A

# 187
Денят на отворените врати в НПМГ [...]

# 188
И на мен са ми интересни темите за застраховките и отворените врати. За застраховките знам, че са им предложили в 3 компании. Едната не я помнеше, другите бяха Армеец и Интерамерикан /но пак не беше сигурна/. В Армеец беше за 1,80 лв и при събитие ти изплащат по 18 лв/ден, а в Интерамерикан беше 3,60 лв и изплащат 30 лв/ден. Едва ли ще се възползваме. Не съм решила още.
Отворените врати сигурно ще са през деня за всички, които искат да посетят НПМГ.  Peace Нищо не ми е казала. Оплака се, че техния клас все последни разбирали за разни събития в у-щето. Класната много късно ги информирала. Затова дъщерята се информира от деца от съседни класове.  Grinning

Сега ми е по-ясна картинката. В нашият клас ги информират навреме, но у дома ситуацията е друга. "Има едни застраховки. За 1,80...не за 3,60... абе май се събират сумите. Едната е за училище...другата за чужбина???...Абе май не съм разбрал.." Сигурно до 12 клас ще си питам по форума. Simple Smile

Оказа се, че миналата година от класа са се застраховали само 6 деца  Shocked , а родителите мислим, че са се застраховали. Тази година решихме сами да си решават.

Със спестените 1,80 лв. голям купон са спретнали!

# 189
И аз чета тук-там и го информирам какво да пита.  #Crazy

# 190
Денят на отворените врати в НПМГ [...]

Благодаря за поканата!
Не открих програма на събитието и се чудя, представянето на различните катедри в един час ли са или са разпределени във времето? Може ли да се види представянето и на химици и на математици или трябва да правим трудни избори.

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 19:31 от Citron

# 191
Моля модераторите да преместят темата от "Общ отчетен" в "Деца в училищна възраст". Тук никой не я намира.
Благодаря   bouquet

# 192
  • гр. София
Моля модераторите да преместят темата от "Общ отчетен" в "Деца в училищна възраст". Тук никой не я намира.
Благодаря   bouquet

Ами тя преди си беше там, но защо я преместиха тук не разбрах... newsm78 Тук повечето теми са за деца преди училищна възраст.

# 193
  • София и там където не се пуши
Гледам на сайта пише, че няма епидемия от хепатит. Къде е писано това, аз за пръв път чувам  newsm78 .  newsm78 .

ПП Сега видях, това се тези, които искат да си пробутат ваксините. Стана ми ясно.

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 22:27 от Dorothy

# 194
И пак родителски срещи [...] Wink

Общи условия

Активация на акаунт