НПМГ

• 273 055
  • 1 921
  •   1
Отговори
# 225
Няма как да питам по-конкретно, като не ги знам и аз Rolling Eyes
Интересуват ме преподавателите по математика, биология, химия, физика и АЕ/НЕ.

# 226
  • гр. София
Shoni, трудно е да се отговори така според мен. Може би е по-добре да споделят мнения майките на по-големите ученици. Ние сме 8 клас и освен по АЕ и математика за друг предмет не мога да съм полезна, което са двама учители от всички около 50, които преподават в НПМГ.  Peace

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 15:31 от Leila

# 227
Shoni, трудно е да се отговори така според мен. Може би е по-добре да споделят мнения майките на по-големите ученици. Ние сме 8 клас и освен по АЕ и математика за друг предмет не мога да съм полезна, което са двама учители от всички около 50, които преподават в НПМГPeace
Rolling EyesНямах представа, че са толкова много Simple Smile
Ок, няма проблем Peace

# 228
  • гр. София
Shoni, трудно е да се отговори така според мен. Може би е по-добре да споделят мнения майките на по-големите ученици. Ние сме 8 клас и освен по АЕ и математика за друг предмет не мога да съм полезна, което са двама учители от всички около 50, които преподават в НПМГPeace
Rolling EyesНямах представа, че са толкова много Simple Smile
Ок, няма проблем Peace

Мисля, че сега ме разбираш защо е трудно да се даде еднозначен отговор на въпроса ти /поне според мен/  Peace . Трябва по един учител да се съди за всички останали, преподаващи предмета. А за приблизителната бройка можеш да добиеш представа като влезеш в сайта на у-щето, в раздела със седмичната програма на учениците ги има и учителите. Аз ги изкарах около 50 за двете смени.  Simple Smile

# 229
какво е нивото на изучаване на чуждия език?

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 16:36 от petiasd

# 230
  • my own world....
В НПМГ се влиза с оценки по БЕЛ и математика от НВО + оценка от изпит (олимпиада) по специален предмет (математика, физика, химия, биология, география)
Чети подробности: http://npmg.org/wp-content/uploads/2011/12/priem2012-2013.pdf
Паралелките по биология са 2: едната е с английски, другата е с немски. Преценявате си желанията и вписвате при кандидатстване паралелката с желан език на първо място.
Успех.

Е, сега като си изтри въпроса моя постинг звучи шантаво  Laughing

Ами нивото е като в училище, което не е езикова гимназия  Sunglasses

# 231
Lady_A благодаря за отговора Simple Smile успях да намеря информацията и затова го изтрих Simple Smile
 благодаря  Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 16:50 от petiasd

# 232
Знаете ли нещо за Австрия - точни дати - ние имаме 2 оферти? Моля за отзиви от обучението през предните години  Praynig Дали ще се събере група  Thinking

# 233
  • гр. София
Знаете ли нещо за Австрия - точни дати - ние имаме 2 оферти? Моля за отзиви от обучението през предните години  Praynig Дали ще се събере група  Thinking

От нашия клас доколкото знам никой няма да ходи. Имахме 1 оферта /или поне аз една съм виждала/. Първоначално щерката искаше да ходи заедно с още една съученичка, но после и двете се отказаха. Мисля, че беше за юли месец - Виена и Будапеща.  newsm78

А някой да знае кога ще имаме родителска среща?  Sunglasses

# 234
И аз търся информация за лагера. Имахме една оферта, но я загубихме. До края на месеца трябвало да има родителска среща. Тогава ще има информация за лагера и ще събират капаро (около 300 лв.)

# 235

От нашия клас доколкото знам никой няма да ходи. Имахме 1 оферта /или поне аз една съм виждала/. Първоначално щерката искаше да ходи заедно с още една съученичка, но после и двете се отказаха. Мисля, че беше за юли месец - Виена и Будапеща.  newsm78

А някой да знае кога ще имаме родителска среща?  Sunglasses

Нашата е друга, защото е в Алпите.

И аз търся информация за лагера. Имахме една оферта, но я загубихме. До края на месеца трябвало да има родителска среща. Тогава ще има информация за лагера и ще събират капаро (около 300 лв.)

И аз точно това знам  Peace

# 236
Имам програмата, но не знам как се качва картинка Embarassed, та затова накратко:

Програма ХИРШЕГГ 2013  21.07-02.08.2013

Цена 1640 лв. (при мин.40 деца), капаро 300 лв.
Има осигурена закуска, обяд и вечеря за дните в лагера

1 ден (неделя) - Тръгване 5.00 от пл."Ал.Невски".Вечеря и Нощувка в Salzstiegl - Да имат храна и вода за деня.
2 ден (пн) - Сутрин - Тест за "ниво", След обяд - Езиково обучение. Свободно време. След вечеря - 1 час Езиково обучение.
3 ден (вт) - 9.00-12.00 - Езиково обучение, След обяд - Басейн или шопинг. След вечеря - 1 час Езиково обучение.
4 ден (ср) - 9.00-12.00 - Езиково обучение, След обяд - Спорт - стрелба с лък, спортно катерене, разходка, спускане с тротинетки.  След вечеря - 1 час Езиково обучение.
5 ден (чт) - 9.00-12.00 - Езиково обучение, След обяд - Разходка в Бренбах - църквата "Санта Барбара" и  фонтана Мозесбрунен. След вечеря - 1 час Езиково обучение.
6 ден (пт) - 9.00-12.00 - Езиково обучение, След обяд - Спортни занимания в лагера. След вечеря - 1 час Езиково обучение.
7 ден (сб) - Целодневна екскурзия до Вилах и Клагенфурт
8 ден (н) - Целодневна екскурзия до Виена - Пратера, Щефансплатц
9 ден (пн) - 9.00-12.00 - Езиково обучение, След обяд - Спортни занимания в лагера. След вечеря - 1 час Езиково обучение.
10 ден (вт) - 9.00-12.00 - Езиково обучение, След обяд - Излет до ветрогенераторите над Моастерхаус и беседа. След вечеря - 1 час Езиково обучение.
11 ден (ср) - 9.00-12.00 - Езиково обучение, След обяд - Басейн. След вечеря - 1 час Езиково обучение.
12 ден (чт) - 9.00-12.00 - Езиково обучение, След обяд - Излет до Грац, пешеходен тур до часовниковата кула. След вечеря - 1 час Езиково обучение.
13 ден (пт) - 9.00-12.00 - Езиково обучение, След обяд - Поход през Алпите до пасищата на конете "Липицанер". След вечеря - 1 час Езиково обучение.
14 ден (сб) - Излет - Посещение на шоколадовата фабрика "Цоттер" и търговския център Зайерсберг
15 ден (нд) - 5.00 Тръгване за България (Оглед за щети )

# 237
# 238

Инка, браво!  bouquet Добро попадение. Изглежда добре и на младежа му хареса.

# 239
Ще ходят заедно  Hug - дано да се събере група  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт