НПМГ

• 273 061
  • 1 921
  •   1
Отговори
# 255
  • гр. София
А случайно някой да е чул нещо за РС?  newsm78
На 17 и 18 април - [...]

Благодаря. Онзи ден ми съобщи щерката.  Peace

# 256
  • my own world....
Тази година НПМГ се представят чудесно по олимпиади досега! Има и още де - така че продължаваме да стискаме палци Simple Smile

# 257
НПМГ sysadmin, може ли повече за новата паралелка с информатика?
Усиленото изучаване по профилиращия предмет кога започва, в 8-ми клас ли или както в останалите паралелки, както и друго, което се сетите и което се знае отсега - преподаватели, хорариум часове математика и информатика, такива работи.

# 258
Отзиви от родителската?
Ние сме добре засега. Дано догодина тръгнат по олимпиади  Praynig

За лагера ще се съберат дечица и до края на април трябва да внесем капаро.
Трябва да ходим при нотариус за пълномощно (за пътуване на дете без родител в чужбина), че вариантите, които имаме не ни вършат работа.
С личната му карта, паспорт и европейска здравна сме готови. Други документи има ли  newsm78 (те ще ни кажат, нещо за допълнителни застраховки).

# 259
Прочетох това http://www.bgmathcafe.com/1/post/2013/04/nom2013_final.html и не останах очарована. Щом само биолозите се представят добре, дали не трябва да се смени името на гимназията Cry

# 260
  • София и там където не се пуши
Citron аз не съм математик, но математици са ми обяснявали, че да си добър математик, не значи задължително ходене на Олимпиади.

Не ги карат насила и не ги записват например по списък всички математици да ходят по състезания.

Отделно, че деца с много голямо подготовка, СМГ си ги дърпат от НПМГ, ама и в това няма нищо лошо, щом така искат.

НПМГ са си уникални деца, които са изключително много интелигентни, които са добре в много сфери. Като седнеш с тях наистина може да обмениш информация в много сфери.

На Олимпиади да тръгнат, трябва самите те да го искат.

# 261
  • my own world....
Не само биолозите се представят добре, химиците обраха почти всички призови места, географите - имаме 2ма в първата тройка, компютърни мрежи - разбихме конкуренцията; физика - сред първите сме.
За разлика от други училища тук никой  никого не кара под строй на олимпиада, поне такива наблюдения имам. За сметка на това, при желание за явяване на олимпиада - подготовката е добра - дказателство - първото ми изречение.  Peace

# 262
Абсолютно подкрепям постовете на Lady_A и Dorothy. Тази година има класирани на национален кръг дори по Гражданско образование  Simple Smile

# 263
  • София
Да добавя и отлично представяне на деца на олимпиадите по БЕЛ и Философия. Дванадесетокласник е първи по БЕЛ!

# 264
  • София
Здравейте Дами,
извинете ме за нахлуването в темата,но имам един въпрос към вас : имам близнаци 7 клас. Единия се справя доста добре с МАТ и г-н Костов от НПМГ го е харесал и му е казал че ако дойде в НПМГ да учи ще го прави състезател. Как е в НПМГ обучението и кое да избера от НПМГ и СМГ специално за МАТ   bouquet

# 265
Здравейте Дами,
извинете ме за нахлуването в темата,но имам един въпрос към вас : имам близнаци 7 клас. Единия се справя доста добре с МАТ и г-н Костов от НПМГ го е харесал и му е казал че ако дойде в НПМГ да учи ще го прави състезател. Как е в НПМГ обучението и кое да избера от НПМГ и СМГ специално за МАТ   bouquet

Нямам представа как от форум може да вземеш решение. Аз бих попитала синът си.

Ако влязат заедно ли ще ходят в НПМГ или другия се е насочил другаде.

# 266
  • София
решението ще го вземем информирано заедно  със сина ми и просто събирам информация   bouquet
Другият ми син иска друго / още не много ясно/ и ако успее да си влезе където иска ще учат в разл
у-ща. Накратко - ще решаваме когато видим резултатите от изпитите

# 267
Ако попиташ в темата за СМГ, те ще ти кажат там, ако попиташ нас, ние казваме НПМГ.

Истина си е, че двете училища и деца и учители са в много добри отношения помежду си.

Ако синът ти не е в СМГ сега и това е истина, че няма и да го погледнат, ще си гледат техните кадри, ще му обърнат мнимание на по-късен етап евентуално.

НПМГ си е само гимназия и за мен децата са с равен старт.

# 268
  • София
Doroty благодаря ти . Синът ми не е СМГ сега и ти ми даде нова гледна точка  Hug

# 269
Здравейте мили мами! Ще съм ви много благодарна, ако може да ми помогнете да намеря някакви тестове по химия, които са се падали предишните години или примерни. Praynig

Пожелавам на вашите деца успешно завършване на учебната година! Hug   

Общи условия

Активация на акаунт