НПМГ

• 272 055
  • 1 921
  •   1
Отговори
# 495
  • на терасата
Може би е рано още, но ми се иска да попитам по-големите ученици, кога са входните нива, правят ли преговор преди това. Всяка информация ще е полезна.

А някакви новини за лагер-школата? Откъде точно ще тръгнат автобусите?

# 496
  • гр. София
Може би е рано още, но ми се иска да попитам по-големите ученици, кога са входните нива, правят ли преговор преди това. Всяка информация ще е полезна.

А някакви новини за лагер-школата? Откъде точно ще тръгнат автобусите?

Всеки учител сам определя кога ще са входните нива. Май и преговор правиха.

За лагер - школата автобусите тръгват от Японския. За всички екскурзии и тем подобни на НПМГ автобусите тръгват от там.  Peace

# 497

След първата седмица започват входните нива, след съвсем кратък преговор. И веднага и приключват.

# 498
  • София
Рак щрак автобусите са от Японския,защото не мога да излязат от тясната уличка на НПМГ и са имали случай в които автобусът се е засякъл с друга голяма кола и разминаването е отнело около 2 часа -така ни обясниха на родителската среща.Вие на лагера ли сте и ако да коя смяна. Нашите синове са първа смяна.

# 499
  • на терасата
Boiana, синът ми също е първа смяна. Ще се радвам да се запознаем на място. Писах ви лично съобщение. Има ли и други форумски деца първа смяна?

# 500
  • София
засега май сме ние   bouquet

# 501
Здравейте, дъщеря ми също ще е първа смяна на лагер Simple Smile Надявам се там да се запознае с част новите си съученици, защото не познава никого.

# 502
  • София
за всички е така и ние като студенти бяхме първо на бригада и там се заформиха много приятелства  Laughing и няколко любови  Joy
Таня, ако искаш се обади да си запознаем децата - все пак са деца на бг мама . Предлагам да си разменим на лични отличителни белези

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 11:31 от Boiana

# 503
VIII "а" клас ще бъде с кл.р-л г-н Илия Костов, той ще им преподава и по математика.

# 504
Здравейте, необходимо ли е да се представи медицинско за лагера?

# 505
  • София
Не, трябва само детето и настроение   bouquet Вчера на заминаването гледаха като уплашени зайчета , не се познават, всеки си стои при родителите, надявам се да се върнат с коренно различно настроение. Сутринта казаха, че са ги събудили в 6.30 за гимнастика  hahaha
Шони, г-н Костов ще е класен на 8а/той сега замина с тях да им поприпомни математиката /, а на 8б най-вероятно
 ще бъде г-жата по немски език   bouquet
Синът ти последно с нас ли остава- аз имам представител и в математика с немски и в математика с английски  Grinning

# 506
Много благодаря за информацията. Ние ще сме от втората вълна зайчета Laughing

# 507
Разговарях с г-жа Десислава Рачева. Необходима е медицинска бележка, че детето не е било в контакт със заразно болни. Бележката важи три дни, т.е. ако деня на заминаването е 05.09, бележката трябва да е с дата 03.09 или 04.09

# 508
  • гр. София
Разговарях с г-жа Десислава Рачева. Необходима е медицинска бележка, че детето не е било в контакт със заразно болни. Бележката важи три дни, т.е. ако деня на заминаването е 05.09, бележката трябва да е с дата 03.09 или 04.09

Може да я дадете и след лагера, няма проблем  Wink

# 509
Здравейте,
Някой знае ли новата паралелка Информатика с математика каква смяна ще бъде през първия срок? На сайта няма публикувана информация.

Общи условия

Активация на акаунт