НПМГ

• 272 040
  • 1 921
  •   1
Отговори
# 540
  • дълбоката провинция
nunty, нека синът си подаде молбата за стипендия, а ако не отговоря на условията, в което силно се съмнявам, ще получи отказ. Твърде е възможно информацията, която е стигнала до него, да не е актуална.

# 541
  • гр. София
Явно и тази година ще води децата от НПМГ. Аз лично не бях особено очарована от нея.........Лично не съм я виждала, но от разказите на дъщеря ми... ooooh!

А какви са условията за получаване на стипендия?  newsm78Кога и къде се подават документи/молби? Мойта щерка все не е чула, разбрала и т.н. та предполагам, че въобще и незнае за тази възможност.

# 542
  • my own world....
Лейла, условията са тази година да нареди шестиците, да не се скатава от олимпиади и догодина - като вече сте голееееми - да се ослушва какво и кога се прави за стипендия  Grinning Моята и тя е вечно неразбрала и на нея никой не й е казал, та да видим ще има ли стипендия....

# 543
  • гр. София
Лейла, условията са тази година да нареди шестиците, да не се скатава от олимпиади и догодина - като вече сте голееееми - да се ослушва какво и кога се прави за стипендия  Grinning Моята и тя е вечно неразбрала и на нея никой не й е казал, та да видим ще има ли стипендия....

Ясно. Ще й го обясня, че тя не си дава много зор........Още от входните сме на "горе-долу"..... А на СИП химия не иска да се запише, защото щели да им преподават още по-сложни неща и да ходят на Олимпиада... ooooh!

# 544
  • my own world....
За СИП Химия и моята не искаше и да чуе... ама поне на биологията да се яви Simple Smile

# 545
Стипендията за успех от 5.50 нагоре ли е?

# 546
  • гр. София
ГРАФИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА РОДИТЕЛСКИ СРЕЩИ :

На 15 октомври (вторник) от 19 часа ще се проведе родителска среща с родителите на учениците, учещи първа смяна.

На 16 октомври (сряда) от 19 часа ще се проведе родителска среща с родителите на ученици, учещи втора смяна.

За СИП Химия и моята не искаше и да чуе... ама поне на биологията да се яви Simple Smile

Ами ще видим. Мин. година в последния момент реши, че ще отиде. Сега я карам да запише поне 1 час СИП Биология или Химия, тя се опъва.... Twisted Evil На тазгодишните деветокласници биолози са им отрязали единия час СИП Биология и сега вместо 6 часа седмично имат 5. Lady_A, твоето момиче кой клас е сега - 10 или 11?

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 15:40 от Leila

# 547
  • my own world....
10 клас е.

Какво се е случило - фейсбук страницата на НПМГ е в траур?

# 548
  • София и там където не се пуши
Ау, ужас, починало е дете от 9 клас=

Почивай в мир мило дете.

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 09:58 от Dorothy

# 549
  • София
nunty, нека синът си подаде молбата за стипендия, а ако не отговоря на условията, в което силно се съмнявам, ще получи отказ. Твърде е възможно информацията, която е стигнала до него, да не е актуална.
А, така, със сигурност информацията която е стигнала до него не е актуална - някой я е пропуснал, особено това в частта за молбата. Иначе знам, че трябвало да му дам банковата му сметка (IBAN) за да му се превеждала стипендията по нея, но за молба не съм чула. Иначе ми се носят разни молби и т.н. за спортни състезания, турнири по футбол ...........
Благодаря за информацията, довечера ще се разпитваме/изпитваме относно условията които евентуално знае.

Е, ти сега тя твоята сладурана е много по в час с всичко, какво в такъв случай да кажа за моят. Срокове има ли, поне това да разбера от достоверни източници (т.е. от вас Hug)?
Лейди, ти на род. среща ще ходиш ли? Има ли организирана среща? Питам, че рядко влизам и да не ви изпусна.

Ау, ужас, починало е дете от 9 клас=

Почивай в мир мило дете.
Наистина ли? Много жалко за детенцето, съболезнования на родители и близки.....................

# 550
# 551
# 552
Моля да споделите от къде купихте учебника по английски за 9 клас
Solutions Intermediate 2nd edition, Oxford
Благодаря предварително   bouquet

# 553
  • my own world....
В 9 клас ние бяхме с Upper Intermediate; Купих го втора употреба от шатрите за учебници пред НДК. Иначе нов се купува от Oxford centre на Славейков.

# 554

inka5, учебникът го има качен в нета. Аз го дръпнах и разпечатах на моя син.

Общи условия

Активация на акаунт