НПМГ

• 272 954
  • 1 921
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ви!
Инка5, на Славейков в безистена точно до магазин ECCO (за обувките) има една книжарница/борса. Днес купих от там учебници втора употреба, много запазени, направо новички. Малко по-ефтини са от новите.

# 106
Citron, ние сме съученици от един клас. Flutter

Да попитам от къде купувате учебниците втора употреба, че аз вчера ги купих от Славейков нови  Embarassed
А за тетрадките, моя син си е избрал повече голям формат 40 листа.
Днес са имали физическо и се установи, че е забравил какъв спорт е писал в началото. Как може да провери  newsm78, или нещо друго да избере?

petiaivanov , Сърдечни благопожелания и от мен!  ura

Борса за употребявани учебници имало и на НДК - 2 броя - от страната на бул.Витоша и от Фр.Нансен. Препоръчаха ми тази от бул.Витоша , била по-просторна и по-подредена -по класове, издателства... и можело да прегледаш дали е запазен учебника. Аз докато се организирам, таткото донесе нов у-к по математика + сборник (да има, ама не бил тоя,,,, нищо, да има), Дано в края на седмицата не сме с два комплекта.

inka5, за спортовете синът ми каза, че няма значение какво си писал, сега може да се промени. Ние бяхме избрали игри с топка (бяха изброени няколко), а сега той си е харесал хандбал и ски. Можело и двата, За ските формата била - 5 дни (25-30,12) на Мальовица - пак купон. Добре е, че децата ни са в един клас, Ще си допълваме информациите - дружно може да се доближим до 70-80%.
Знаете ли кое е издателството на учебника по БЕЛ?  Синът ми го е забравил,

# 107
  • гр. София
Борса за употребявани учебници има и на ст. В. Левски, преди входа на метрото. Аз оттам купих нашите учебници.   Simple Smile

# 108
А кой още е в паралелката биология с АЕ?  Simple Smile
* IBineva вдига смутено ръка от последния чин  Simple Smile
Здравейте мами!
Чета ви с интерес, благодарна съм за всичката информация, която успях да получа, надзъртайки,  и накрая се регистрирах специално заради статистиката, да понаклоним малко везните в полза на биологията:)
Пожелавам на нашите зайци много успех, а на нас по-малко притеснения. Аз лично имам нужда.

# 109
  • гр. София
Здравейте мами!
Чета ви с интерес, благодарна съм за всичката информация, която успях да получа, надзъртайки,  и накрая се регистрирах специално заради статистиката, да понаклоним малко везните в полза на биологията:)
Пожелавам на нашите зайци много успех, а на нас по-малко притеснения. Аз лично имам нужда.

IBineva, майка на Елица ли сте?  Simple Smile

# 110
Добре дошла IBineva! Hug нищо че не съм майка на дете с Биология  bouquet!

# 111
Здравейте мами!

Бърза сте!:) Няма да питам какво работите:). Да, на Елица. Тя още не знае коя е Даниела

# 112
Добре дошла IBineva! Hug нищо че не съм майка на дете с Биология  bouquet!

Благодаря!:)

# 113
Здравейте мами!

Добре дошла, IBineva!   bouquet

# 114
  • гр. София
Здравейте мами!

Бърза сте!:) Няма да питам какво работите:). Да, на Елица. Тя още не знае коя е Даниела

Joy Мда, сетих се по фамилията. В събота или неделя гледахме с Дани списъка със съучениците й и съм запомнила  Simple Smile Ще се опознаят в най-скоро време.  Simple Smile Радвам се, че се включихте   bouquet

# 115
  • гр. София
Качили са програмата в сайта:

http://npmg.org/%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%B … 0%BD%D0%B8%D0%B5/

newsm44

Чакаме СИПовете  newsm10

# 116
Мерси! Разпечатах.
За какво са им искали тази матова снимка, имате ли идея?

# 117
  • гр. София
Мерси! Разпечатах.
За какво са им искали тази матова снимка, имате ли идея?

И аз. За снимките предполагам, че искат да е мат хартията, защото на гланца печата вероятно се размазва . Знам ли  newsm78 ...........така си го обясних аз. Сега ще трябва да вадим и снимки в/у хартия мат.
А аз имам една чуденка - ако може sysadminНПМГ да отговори  Thinking Защо само паралелките с профил биология нямат биология? Всички други паралелки имат 3 часа седмично химия, математика, география или физика? Или това е СИП-а  newsm78 ? Нещо започвам да се обърквам  ooooh!
А и доколкото разбрах има някакви клубове в у-щето - къде можем да намерим инфо за тях?

# 118
За снимките предполагам, че искат да е мат хартията, защото на гланца печата вероятно се размазва .
При гланцовите снимки печатът най-често изобщо "не хваща" (т.е. веднага се изтрива)

Цитат
Защо само паралелките с профил биология нямат биология?
Биологията за паралелки 8Д и 8Е е СИП и ще се води в Биологическия факултет на СУ: понеделник за Д и петък за Е паралелка - и двата дена от 11:30 часа. Съобщено е вече на "биологичните" НПМГенийчета Simple Smile

# 119
До тук добре, научихме програмата. Борси за учебници има на много места, стига да ги забележи човек, Днес открих, че на паркинга на ЛИДЛ в "Захарна фабрика" имало борса, Ще работи до 10.10 и е до 20 ч., а аз я подминавам цял месец.  Сега бойната ми задача е да събера пълния списък на нужната литература, Моето дете има известни "бели петна", та ще разчитам на "помощ от приятел", До тук съм купила: Математика от Анубис, Сборници за Мат. (3 части) - Интеграл и Литература - Булвест, Дали ще има учебник по Български език - не можа да каже. За Музиката и Рисуването - също, но по-скоро - клони към "не",  За ИТ има още време - той е в понеделник, За СИП Математика, предполагам че има друг учебник. Ако някой има инфо, моля за споделяне. newsm78
Малко ме е срам да го кажа (и аз като sysadmin-а ), но има ли начин да се публикува обобщена информация за необходимите учебници, помагала, специфични изисквания...На родителската среща сигурно всичко ще се изясни, но ми се ще да не губи ме време, Децата ни пораснаха и трябва да са по-отговорни и организирани, В тяхна полза е да ги остави ме да се оправят сами, но мисля че малко помощ, няма да навреди, всяко начало е стресиращо (и за нас).

Общи условия

Активация на акаунт