НПМГ

• 272 054
  • 1 921
  •   1
Отговори
# 555
Знае ли някой за ски на Мальовица този декември? За 9 клас става въпрос.

# 556
Inka, чух за ски на Мальовица за 8 клас, организира ги госпожата по немски.

# 557
Ски на Мальовица за 9 клас - 30.01 - 3.02 - по време на междусрочната ваканция  Peace

# 558
Родителски срещи [ ... ]

# 559
  • I want it all and I want it now.
Здравейте.
Знаете ли ,какви са изискванията на г-н Костов по литература и български ?

Благодаря.

# 560
Здравейте.

Благодаря.

И аз май имам такъв въпрос, ако говорим за един и същ учител. Той на 9 клас ли преподава?
Моля да обменим информация откъде четат децата за класното, произведението е  "Илиада". Ако се включи някой родител от горните класове, ще бъда благодарна.

# 561
При нас е същият учител и преподава на 8 клас.
Разказва им истории и според сина ми нищо не учат.
 Обаче вчера на РС, учителят  се изказа , че и нищо не знаят и не били за там. Shocked
 Вече ,не знам на кого да вярвам и къде да наблягаме по този предмет.
Ще се радвам да дадете ,някакви съвети в тази посока   bouquet Да се справим докато е време.
Толкова учудена бях ,че не можах да реагирам.
Според детето по български не учат нищо от учебника ,а само по литература. Часовете минават в разказване на истории на учителя от обща култура.

# 562
  • София и там където не се пуши

Обаче вчера на РС, учителят  се изказа , че и нищо не знаят и не били за там. Shocked

Shocked Shocked Shocked

Това кой го е казал и при нас се случвала, влеза едната учителка на РС - тъпи са нелогично мислят и подобно сладващата, невероятен клас , много умни деца, много логично мислят и подобни.

Та питах синът ми за този учител, замествал е тяхната учителка и бил супер. Много увлекателно разказвал и много добре преподавал.

# 563
  • гр. София
Здравейте.

Благодаря.

И аз май имам такъв въпрос, ако говорим за един и същ учител. Той на 9 клас ли преподава?
Моля да обменим информация откъде четат децата за класното, произведението е  "Илиада". Ако се включи някой родител от горните класове, ще бъда благодарна.

Може и да преподава на някои паралелки, но на шест паралелки 9 клас преподава г-жа Петрова. При нас класното по БЕЛ мина. Дъщеря ми си намери отнякъде въпросните теми за Илиада, но незнам откъде. Каза, че не ги е сглобявала от Интернет. Може би ги е изтеглила готови, незнам.  Peace  Мисля, че всички родители от класа са доволни от госпожата   bouquet. И на театър ги води децата.  Simple Smile

# 564
Здравейте.

Благодаря.

Може и да преподава на някои паралелки, но на шест паралелки 9 клас преподава г-жа Петрова. При нас класното по БЕЛ мина. Дъщеря ми си намери отнякъде въпросните теми за Илиада, но незнам откъде. Каза, че не ги е сглобявала от Интернет. Може би ги е изтеглила готови, незнам.  Peace  Мисля, че всички родители от класа са доволни от госпожата   bouquet. И на театър ги води децата.  Simple Smile

Лейла, би ли попитала дъщеря си за формата на класното - анализ на тема, тест, или знам ли  newsm78, аз май се притеснявам повече от него  Embarassed.

# 565
  • гр. София
Здравейте.

Благодаря.

Лейла, би ли попитала дъщеря си за формата на класното - анализ на тема, тест, или знам ли  newsm78, аз май се притеснявам повече от него  Embarassed.

А не трябва да се притесняваш...... Peace Формата беше интерпретативно съчинение. Което доколкото разбирам от нея е нещо като нашите теми едно време. Или поне на мен така ми звучи....

# 566
  • на терасата
Някой от вас знае ли дали класното на 8 клас по БЕЛ при г-н Николай Костов ще е следващата седмица или остава за след празниците?

# 567
  • София
зa 8 клас -класното е за след ваканцията -есе според мен изобщо не са подготвени-Костов иска от тях да разсъждават и това е добре, НО може би трябва да има първо обучение как това да стане  newsm78
За децата това е съвсем ново и те са като патета в кълчища омотани ,отделно пак по мое мнение се прекалява с историите от живота. Лично аз се притеснявам за обучението на децата си по тези важни предмети

# 568
зa 8 клас -класното е за след ваканцията -есе според мен изобщо не са подготвени-Костов иска от тях да разсъждават и това е добре, НО може би трябва да има първо обучение как това да стане  newsm78
За децата това е съвсем ново и те са като патета в кълчища омотани ,отделно пак по мое мнение се прекалява с историите от живота. Лично аз се притеснявам за обучението на децата си по тези важни предмети

Абсолютно  Peace и аз съм на това мнение.
Весели празници и много здраве през 2014г.  bouquet
Знаете ли на кое произведение ще е есето ?
Благодаря.

# 569
  • на терасата

Абсолютно  Peace и аз съм на това мнение.
Весели празници и много здраве през 2014г.  bouquet
Знаете ли на кое произведение ще е есето ?
Благодаря.

Дано направят някаква подготовка за класното?! И аз, като вас, съм притеснена .... не зная какво да мисля за начина на преподаване. Освен това, от началото на годината имат само литература, не са отваряли учебника по български език.

Общи условия

Активация на акаунт