НПМГ

• 272 056
  • 1 921
  •   1
Отговори
# 570
Никаква подготовка  не е имало  за класното по литература.
Разчитали са на спомени от миналата  година.
По български не са взели нито един урок. Laughing
Сега чакаме резултатите от класното  Mr. Green
Поне според сина ми са намалели разказите за живота и е почнал малко по същество да им преподава по литература. Да стискаме палци да продължи с преподаването, защото съм на  мнение, че може да ги научи , ако направи усилие учителя.  Peace
Така , че се надявам да продължи по същество и да не се отклонява от предмета.

# 571
  • I want it all and I want it now.
Дано да има промяна в положителна насока. Peace
Да се надяваме , че и някой му е предал какво е писано в темата.
Хубаво е да се обсъждат не само положителните страни , а и проблемите. Peace

# 572
Дано да има промяна в положителна насока. Peace

Ох, то каква промяна да има, чакаме резултатите от класното. До последно не бяхме сигурни върху какво ще бъде  newsm78. сега да видим  newsm78

# 573
  • София
Никаква подготовка  не е имало  за класното по литература.
Разчитали са на спомени от миналата  година.
По български не са взели нито един урок. Laughing
Сега чакаме резултатите от класното  Mr. Green
Поне според сина ми са намалели разказите за живота и е почнал малко по същество да им преподава по литература. Да стискаме палци да продължи с преподаването, защото съм на  мнение, че може да ги научи , ако направи усилие учителя.  Peace
Така , че се надявам да продължи по същество и да не се отклонява от предмета.

Това е и моето мнение - учителят видимо е ерудиран и може да им бъде полезен ,ако иска  Praynig

# 574
  • гр. София
Случайно някой да има резултатите от Общинския кръг на Олимпиадата по химия?

# 575
Здравейте момичета!Включвам се към коментарите за  господина по БЕЛ, притеснена съм относно метода на преподаване, също така отношението му към родителите е леко казано пренебрежително- не го видях на нито една РС, за което съм много недоволна Crossing Arms
По АЕ също имам притеснения......

# 576
  • гр. София
Здравейте момичета!Включвам се към коментарите за  господина по БЕЛ, притеснена съм относно метода на преподаване, също така отношението му към родителите е леко казано пренебрежително- не го видях на нито една РС, за което съм много недоволна Crossing Arms
По АЕ също имам притеснения......

Това може да го споделите с класната и тя да направи нещо по въпроса. Ако не успее, се свържете със зам. - директорката по учебна дейност г-жа Д. Рачева.
Честно казано според мен не може всички учители да са идеални, но поне по т.нар. важни предмети е желателно. А и всичко е въпрос на късмет - кой учител на кой клас се пада. Може и да поискате в 9 клас да не преподава на класа.  Peace

# 577
  • София
Шони не си го изчакала минава си човекът. На последната родителска ние (8 Б) свършихме и аз отидох да взема мъжа ми и г-н Костов по БЕЛ беше при вас - в 8А   bouquet
Според мен трябва да намали разказите от живота и да наблегне на БЕЛ  Thinking

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 17:56 от Boiana

# 578
Шони не си го изчакала минава си човекът. На последната родителска ние (8 Б) свършихме и аз отидох да взема мъжа ми и г-н Костов по БЕЛ беше при вас - в 8А   bouquet
Според мен трябва да намали разказите от живота и да наблегне на БЕЛ  Thinking

РС беше от 19.00ч, по спомен около 20.30ч чаках и си тръгнах.И доста родители също си тръгнаха.......Някой родител спомена , че е минал към 20.45ч. newsm78

# 579
  • София
не съм си гледала часовника, но ние си тръгнахме към 21   bouquet

# 580
Здравейте,
тази година ще кандидатстваме в НПМГ с химия. Оценката от олимпиадата не ни е достатъчна.
Ще трябва да се явим на състезанието "Талантлив химик". Доколкото разбирам оценката може да се ползва за кандидатстване в НПМГ.
Искам да Ви помоля за информация за състезанието, ако някое от децата е ходило на това състезание - кога се провежда и необходима ли е допълнителна подготовка. Също има ли деца, на които са им признати тези оценки.

# 581
  • София и там където не се пуши
bebenka чети правилника за прием, там се упоменава от кои състезания приравнена оценка им върши работа.

# 582
  • гр. София
Някой случайно да има отговорите от Олимпиадата по Биология от 2011г /Областен кръг/?  Thinking
Интересува ме втора възрастова група - 8 клас......

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 18:52 от Leila

# 583
Здравейте!
Интересува ме общежитието за момичетата. Ако има някой да сподели мнение - условия и евентуално проблеми?
Тази година ще кандидатства дъщеря ми и понеже е с точки от олимпиадата по биология има голям шанс да я приемат.

# 584
Здравейте!
Интересува ме общежитието за момичетата. Ако има някой да сподели мнение - условия и евентуално проблеми?

Здравейте!  Wink
Девойките от НПМГ всъщност се помещават в общежитието на спортно училище "Владимир Стойчев". Условията на общежитието са следните: 3 момичета в стая и по 2 стаи на баня и тоалетна. Като база, стаите за много добри (преди 2-3 години е правен ремонт). За жалост "междинното пространство"(баня и тоалетна) не е било включено в ремонта, но условията са приемливи. Отопляването е на централно парно. Стаите не предлагат телевизор и хладилник. Ако сте предвидили такъв, може да бъде внесен при определена малка сума на срок. В женското крило на пансиона има 2 перални, по една на всеки етаж, както и 1 дъска за гладене и ютия. На всеки от двата етажа има кухня, която представлява: печка с котлон, мивка, мини печка и микровълнова.
Наблизо има Кауфланд, а на разстояние от 2-3 спирки има и Фантастико и Била. Превозът до училището е малко проблемен, тъй като няма пряк транспорт(само с едно превозно средство) и отнема около 30 мин.

Общи условия

Активация на акаунт