НПМГ

• 272 019
  • 1 921
  •   1
Отговори
# 1 020
След като синът ми вече се завърна от първата смяна и подробно ми разказа как са прекарали времето там, искам най-искрено да благодаря на всички учители за организацията на това прекрасно мероприятие! Дано така- в разбирателство и успехи да им върви през следващите години!!!!!!

# 1 021
Класните ръководители: http://npmg.org/2014/09/09/

# 1 022
Въпрос към г-н Василев: Да гледаме ли списъка с препоръчани учебници от миналата година или да изчакаме след 15.09 всеки учител да си каже по какъв учебник ще работи?

# 1 023
  • София
Г-н Василев, около колко часа в петък да очакваме пристигането ви от Бързия?

# 1 024
  • София и там където не се пуши
Въпрос към г-н Василев: Да гледаме ли списъка с препоръчани учебници от миналата година или да изчакаме след 15.09 всеки учител да си каже по какъв учебник ще работи?

Не не го гледайте, дори е насочващ, защото се оказа например миналата година за учебниците на 12 клас са питали единия учител, а другия не, а те били по различни.

Предлагам, да си изпринтирате списъка и децата да отмятат съответните учебници.

# 1 025
" Нека всичи бивши, настоящи и бъдещи ученици, родителите им, учителите и служителите, всички приятели на гимназията да се съберем на 15 септември от 10:00 часа в двора на гимназията и заедно да започнем новата учебна година!"
Източник: НПМГ

# 1 026
Езиковите учебници не се ли купуват от самото училище ? Събират се парите и минават на голяма поръчка.

Търсят се втора употреба учебници по немски език - Lagune 1+2+3, издателство „Hueber”Предложения на ЛС. Благодаря.

Здравейте, търся Lagune 1: немски език за 8. клас + тетрадката. Предложения на ЛС, благодаря!

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 11:00 от koragroup

# 1 027
На 1 октомври (сряда) от 19 часа ще се проведе родителска среща с родителите на учениците, учещи ПЪРВА смяна.
На 2 октомври (четвъртък) от 19 часа ще се проведе родителска среща с родителите на учениците, учещи ВТОРА смяна.
Източник:
http://npmg.org/2014/09/20/предстоящи-родителски-срещи/
 Simple Smile

# 1 028
Супер, мерси за инфото! Peace

# 1 029
Привет, мами, знаете ли нещо за извънкласните занимания в НПМГ?
На сайта виждам клубове и ателиета...
ЛИНК:
http://npmg.org/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82-bg-051%D1%8 … D0%BF%D0%B5%D1%85

Щеше ми се да има по едно изречение за всяка от групите с малко по-разширена информация какво се прави. Имате ли впечатления и опит?

# 1 030
  • София
Здравейте,

имам една молба за съдействие към майките на деца, които са влезли с изпит по химия или биология.

Как се подготвяха децата? По кои учебници и сборници?
Необходима ли е и допълнителна подготовка освен училищната.
НПМГ организират ли някакви кратки курсове по химия и биология преди изпитите?

# 1 031
  • София
Здравейте,

имам една молба за съдействие към майките на деца, които са влезли с изпит по химия или биология.

НПМГ организират ли някакви кратки курсове по химия и биология преди изпитите?

Влезте в сайта на гимназията - там има инфо относно курсовете. Доколкото зная обаче, по химия няма.

Ето Ви линк към списъка с курсовете на НПМГ:

http://npmg.org/%d0%ba%d1%83%d1%80%d1%81%d0%be%d0%b2%d0%b5/

# 1 032
  • София
Благодаря Simple Smile Аз разгледах сайта преди да питам. Там ги няма отговорите. Единствено разбрах, че има курсове, но не и нещо по- специално за подготовката, освен конспектите.

# 1 033
  • гр. София
Благодаря Simple Smile Аз разгледах сайта преди да питам. Там ги няма отговорите. Единствено разбрах, че има курсове, но не и нещо по- специално за подготовката, освен конспектите.

По химия не знам да има курс, мисля че никога не е имало. Има по Биология. Подготовката е по конспекта, който обявява НПМГ. Не разбирам за каква по-специална подготовка питате...............  Thinking

# 1 034
  • София

По химия не знам да има курс, мисля че никога не е имало. Има по Биология. Подготовката е по конспекта, който обявява НПМГ. Не разбирам за каква по-специална подготовка питате...............  Thinking
Точно това беше въпросът ми:
...
....

Общи условия

Активация на акаунт