НПМГ

• 271 720
  • 1 921
  •   2
Отговори
# 1 860
  • нейде там, където ....
Добре дошли! Нека децата са все така щастливи и през следващите пет години в училището!

...
Моето дете е прието в паралелката с физика като първо желание. Днес се записа и е много щастлива.  Grinning

déjà-vu... от преди две години

# 1 861
  • София, Дървеница
Добре дошли! Нека децата са все така щастливи и през следващите пет години в училището!

...
Моето дете е прието в паралелката с физика като първо желание. Днес се записа и е много щастлива.  Grinning

déjà-vu... от преди две години
Браво Vache, добре дошли в редиците на физиците  Hug

# 1 862
  • София
Моето дете го приеха биология.

# 1 863
  • София
Моят син е приет също с биология. Паралелката се казва Химия и Физика с немски език. Профилиращите са Химия, Физика, Биология и Немски език. Чакаме второто класиране за другите три биологични паралелки на НПМГ.

# 1 864
  • София
Благодаря ви, много сте мили! Hug
И наистина съм много щастлива, че детето успя в това което искаше, а тя наистина много го искаше!

# 1 865
  • нейде там, където ....
Моят син е приет също с биология. Паралелката се казва Химия и Физика с немски език. Профилиращите са Химия, Физика, Биология и Немски език. Чакаме второто класиране за другите три биологични паралелки на НПМГ.

Според сайта, има 3 деца, които са подали заявление за второ класиране и още 6, които все още не са се записали. Има шанс за разместване нагоре. Успех, в която и паралелка да се запишете.

За мен точно паралелката, в която е прието детето Ви, ще представлява интерес след някоя и друга година.

# 1 866
имала съм предвид "олимпиада", пък съм написала "матура" ooooh! Извинявам се.

# 1 867
Знаят ли се учителите, които ще поемат новите 8 класове, синът ми е приет математика и немски, чакаме второ класиране за СМГ, но вероятно няма да го огрее, така че вероятно НПМГ ще бъде новото му училище. В старото му училище 107 школата по математика водеше млада учителка от НПМГ, от която не бяхме особено впечатлени. Дано сега наборът им поемат свестни преподаватели.

# 1 868
И аз това се питам - кои ще са преподавателите на мат. паралелки, тъй като дъщеря ми е паралелка мат. с анг.
Освен това, знае ли някой защо тази година няма да има опознавателен лагер за новозаписаните 8-класници?

Последна редакция: пн, 03 юли 2017, 10:40 от zori80

# 1 869
  • гр. София
krasengn, аз разбирам Leila , че има предвид премахването на вътрешния изпит за прием, с който от години точно се отсяваха децата с интереси към природните науки, сега някакъв компромис е олимпиадата, който и преди съществуваше  като вариант, но паралелно с вътрешния изпит.
Да, за вътрешния изпит говоря. Беше много важен за отсяването на децата с интереси най-вече по биология, география, донякъде химия. Влизане в тези паралелки с НВО не е сериозно. Биолозите и географите не са добри математици. Химиците са добри. Най-добри са, разбира се, математиците, физиците. Вътрешните изпити по предметите бяха трудни и оценката от тях се утрояваше, което е сериозна тежест в общия бал.  Peace
Няма как да се знаят предварително учителите по различните предмети. Колкото до лагера - всяка година има. Препоръчвам го!   Simple Smile

# 1 870
Колкото до лагера - всяка година има.
Моята информация също е, че тази година лагер няма да има.
Скрит текст:
Допускам, че може би е свързано с организирането и провеждането на едно състезание от европейски ранг в началото на септември, но може и да греша.

# 1 871
  • гр. София
Колкото до лагера - всяка година има.
Моята информация също е, че тази година лагер няма да има.
Скрит текст:
Допускам, че може би е свързано с организирането и провеждането на едно състезание от европейски ранг в началото на септември, но може и да греша.
Така ли? Не знаех. Извинявам се за подвеждащата информация. Досега май не са имали пропуск.... newsm78

# 1 872
Кому попречи публикуването на информацията за класирането в НПМГ, защо РУО-София настоя тя да бъде свалена и какво има да крие и защо бе наредено  целият сайт на НПМГ да бъде изключен?

На тези и разни други въпроси ще отговарям на пресконференция от 11:00 часа на 4 юли.
По разбираеми причини пресконференцията няма да бъде в сградата на НПМГ.
Избрах близко и удобно място в непосредствена близост: пицария "Фратели", на ъгъла на ул. "Бигла" и ул. "Якубица".

Всички сте добре дошли!

Като НПМГ Sysadmin: Евгений Василев
Без коментар.

# 1 873
  • гр. София
 Shocked Shocked Shocked

# 1 874
Това се казва изненада!!!!! Нещо хубаво да се направи, а то грешно било!

Общи условия

Активация на акаунт