София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г - 3

• 83 617
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мда, може и да се подсладим с някое плодово. Simple Smile
Преди пазех (за детската кухня, за лютеница), но съм ги разкарала.

# 106
  • sf
А те непременно бурканче ли искат?
Защото има едни специални чашки , много готини, в средата на капачето има малка дупка за четката и малко капача за дупката  hahaha ама как го обясних  Joy

# 107
  • София
да, бурканче иска г-жата.
обяснява ми една приятелка за такава чаша, но не съм виждала (и не съм и търсила специално).

# 108
Има и лютеница в такива бурканчета.

# 109
Такива чаши за четки бях виждала в Практис - в началото на учебната година ги бяха изнесли някъде на видно място, но сигурно още има...

# 110
  • София
Такива чаши има в Т маркет, днес купих.  Peace

# 111
Защото има едни специални чашки , много готини, в средата на капачето има малка дупка за четката и малко капача за дупката  hahaha ама как го обясних  Joy

Къде се продават такива чашки? Аз издирвам такава с боички - поръчка от госпожата, но не намирам. И в Т-Маркет не видях...

# 112
  • София
Аз я купих от Т-маркета в Слатина.

# 113
  • sf
Аз последно гледах такива в книжарницата на пазар Герена, дето е откъм булеварда, до заложната къща.

# 114
  • София
Специалните чашки за рисуване (т.е. за измиване на четките) купихме от "Джъмбо".
Има ги в книжарницата на "Тодорини кукли" (до цветята) и в магазин "Кауфланд".

# 115
  • София
само, че на мен ми искаха бебешко бурканче за предучилищната, Simple Smile може би и за да са им еднакви.

# 116
  • София
Здравейте и от мен, моята калпазанка е родена на 22.02.2012г  Laughing. Ние също сме от кв. Стефан Караджа точно пред 95 СОУ! Относно чашките за рисуване има ги във всички книжарници в квартала, проверила съм тъй като баткото ни е първолак и ни искаха и на нас!

# 117
  • София
къде учи вашият батко? Simple Smile

# 118
Моля помогнете! На 04.10.2012 Г. В района на кв. Суха река и кв. Хаджи Димитър е изгубено мъжко хъски  кафяво бяло на цвят. Казва се Айрик с кафява каишка с телефонни номера. Кучето е болно и има нужда от жизненоважни лекарства, които приема по схема и без тях ще умре.

Моля, ако някой го е виждал да се обади на телефон 0878427797 или 0878627797. ГОЛЯМО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ!!!

# 119
  • sf
Ирка  Hug
видях обявите из квартала, дано го намерите бързо.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт