София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г - 3

• 83 658
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Незнам .. минаха вече 10 дни.. просто мисля, че някой си го е прибрал да си го гледа, тъй като е хубашо куче, породисто и му личи. А той има нужда от лекарства... пак и много ни липсва, детето постоянно плаче и пита къде е... ужасно е.. моля оглеждайте се и казвайте на близки и познати, дано някой го види някъде... обявили сме и парична награда, даже в отчаянието си писах, че който го е взел, ако толкова иска хъски, ще му взема малко да си го гледа, само да ми върне моето.  Sad

# 121
Приятели, моля Ви помагайте. Преди 10 дни си изгубихме кучето. Мъжко хъски кафяво и бяло, отговаря на името Айрик. Пуснах обяви навсякъде в нета, облепих с хартиени казах на всички хора, на които можах, но от никъде нищо. Проблемът е, че кучето е на 7 години и има проблеми с бъбреците. Пие лекарства по схема и ако не ги приема ще развие бъбречна недостатъчност и ще умре. Понеже е породист, шампион е на България и му личи, че е хубаво куче, съм почти сигурна, че някой го е прибрал. Обявихме и голяма парична награда, даже искам да предложа на този, който го е взел да му купя малко хъски, ако не може да си го позволи, само и само да ми го върне. Гледаме го отдавна, много го обичаме и сме свикнали с него. Детето постоянно плаче и пита къде е.. полудяла съм от мъка и отчаяние. Моля помагайте...  Praynig

# 122
# 123
  • Sofia
Не се отчайвай! Надявам се да Ви го върнат! Изпращам ти цялата си подкрепа!

# 124
  • София
Дано си го намерите, тъжно ми стана още първия ти пост като прочетох, като знам моите момчета как търсят и си играят с котката ни, представям си какво ви е.

Сега видях и снимката, красавец е, дано ви го върнат.

# 125
Офф.. дано.. Благодаря за подкрепата. Оглеждайте се и Вие все пак.. дано се появи от някъде..

# 126
  • София
Irka, къде ходите на Ветеринар?

# 127
в Бест Вет в кв. Стрелбище. Там са много добри, ако за това ме питаш.

# 128
  • София
Да, щях да ти предложа да обиколиш по кабинетите и клиниките да кажеш и да оставиш обява. Щом казваш, че е болно... 100%  ще посетят някоя.
Ако има и микрочип.... също може да кажеш номера му и може да стане много лесно разпознаването.

# 129
  • Тракийка в Софийското равно поле....
в Бест Вет в кв. Стрелбище. Там са много добри, ако за това ме питаш.
Има ли страничка във ФБ? Да споделяме! Много ми стана мъчно - дано, дано го намерите!!!

# 130
Аз по скоро оставих по зоомагазините. Съмнявам се, ако някой го е взел да го заведе на ветеринар. Кучето има проблем с бъбреците. Не изглежда зле, напротив, жизнен е и е добре. Но тъй като има хронична бъбр. неодстатъчност, просто без лекарствата в един момент ще откажат и изведнъж ще се влоши, както при хората. При кучетата за съжаление трансплантации не се правят и нещата като се влошът стават фатални. А за чипа, той би свършил работа, само ако някой го намери, за да докажа, че е мой. Имам и паспорт и всичко, само че чипа, ако нямаме кучето.. не върши никаква работа. Благодаря за предложенията все пак.. ако Ви хрумне още нещо, пишете, че човек като е в безисходица и умът му много, много не работи ..  Cry

# 131
  • София
Ако някой го е  прибрал и иска да го гледа ... той е задължен да има документи и чип и да ги носи. Поне по закон е така!
Затова ще го заведат да му направят паспорт  ... а може би и за чип. Така някой лекар може да го познае, защото системата за чипове, както всички знаем - не работи още...

# 132
има .. има
http://www.facebook.com/#!/IzgubenoKafavoHski
Споделяйте моля.
Много благодаря на всички за отговорите и за подкрапата от 3 дни пиша в дог.бг и други сайтове за животни и от никъде нищо. Знам аз, че обществото на Мамите е най активно...
Дано го намерим, че цялото семейство сме като пребити от мъка. Който казва, че да гледаш животно е между другото.. се лъже жестоко. Те стават членове на семейството..

# 133
Мила, мислиш ли, че ако някой го е прибрал ще го заведе да го чипират изобщо.. Той е с нашийник с име, адрес и номер на чипа. Ако някой го е взел, той го е направил съвсем съзнателно с идеята да не го върне. Просто да си има хъски. Но си права, все пак. Трябва да се предвидят всичли възмовности. За всеки случай, ще оставя информация и на ветеринарите наоколо.. още  утре... не се знае до къде ще стигнат, нали..

# 134
  • София
Ох, готкия куч. Има шанс да го заврдат на ветеринар - да.
Преди време намерих едно хъски, също кафяво в Левски- Г, заведох го при вет-а на нашата кучка, оказа се че има чип, но не се разбра чие е кучето. Едни хора от квартала го взеха да го гледат...

Всъщност се сещам, че скоро видях едно такова куче на каишка и се зачудих същото ковто намерихме ли е ?!

Ще се оглеждам!
Успех!

П.П. Кучето регистрирано ли е в общината ?

Общи условия

Активация на акаунт