София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г - 3

• 83 607
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета, питането за едократната помощ е относно Общината ни, а не тази която ми дава държавата-250 лв.
Аня♥♥, donsita вие нали за сумата отпускана от нашата община споделяте ?
нито един район в София не дава помощи при раждане на дете. Зная такова нещо за община Несебър (ако не се лъжа) с цел стимулиране на раждаемостта, но в София няма такъв филм. Лично съм питала в община Понуяне.

Да ви питам за частни ясли в района?

Аз живея в Левски, близо до 130-то, понякога ходим в градинката до училището. Други, които се разхождат там?

Ние живеем също до 130 СОУ и излизаме предимно в училището, защото едничката градинка, която има в квартала се посещава всеки ден от болни и заразни деца за съжаление, без родителите да се притесняват, че има и други деца.

# 91
  • София
Аз пък издирвам захарни бастунчета, ако сти виждали някъде в квартала...
Провери в "Джъмбо". Там съм виждала.

Утре е 1-вият учебен ден на баткото ни-Алекс. Вълнуваме се много  newsm03. Надявам се да не вали поне до обед.
Пожелавам на всичките ни първолаци много усмивки, да са ученолюбиви и с отлични оценки .

Последна редакция: нд, 16 сеп 2012, 15:46 от Dori

# 92
  • София
Вярно, че там съм виждала. Мерси, Дори, хубав първи учебен ден и успешна учебна година и на вас! Hug

# 93
# 94
  • София
жгмъц, мерси, успешна и на вас! Hug

# 95
Здравейте,мамита, бих искала и мен да добавите!
Моето сладко бебенце е родено на 01,03,2012 и живеем в Стефан Караджа близо до старото Фантастико!
 Hug Hug Hug Hug

# 96
  • София
Моето сладко бебенце е родено на 01,03,2012 и живеем в Стефан Караджа близо до старото Фантастико!
 Hug Hug Hug Hug

Привет  welcome

# 97
  • София
 Hug Hug Hug Hug
и ние сме в Ст. Караджа Simple Smile

# 98
  • София
Здравейте на всички,ние ще се местим идната седмица в Хаджи Димитър, дали може  да ми препоръчате някой АГ доктор в района за женска консултация..?Ще съм ви много благодарна, ако можете да ми дадете някаква информация .. Simple Smile

# 99
момичета, търся детегледачка от района, може ли хелп?

# 100
  • София
Сестра ми работи като детегледачка, в момента е свободна, но очакваше един ангажимент, ако искаш да я попитам? За целодневно или почасово гледане?

# 101
  • София
Момичета, трябва ми спешно бебешко бурканче от пюре (празно). Искат го в у-ще на малкия вместо чаша за водните бои.

# 102
  • София
Имам много, но не сме в сф. Прибираме се в понеделник, ако не е късно ми пиши на лс да се видим понеделник вечер.

# 103
  • София
Ако не открия за утре, ще пиша. Hug

# 104
  • sf
Момичета, трябва ми спешно бебешко бурканче от пюре (празно). Искат го в у-ще на малкия вместо чаша за водните бои.
За съжаление нямам.
В краен случай купи едно от най-евтините и го изяжте  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт