София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г - 3

• 83 604
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Дами, някой да има отзиви за д-р Маркова, УНГ? Кабинета и е в 68ми блок...  Praynig
http://www.bgmedicine.info/lekariv.php?key=561
Аз имам само от този. Много добър. Има и часове в клиниката към Пирогов. Но в момента не мога да ти намеря телефон.

# 76
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Мноого благодаря!

Ние отидохме при Маркова като начало, но си го записвам за по-натам, че малката се оказа с увеличена трета сливица и вероятно ще се ходи пак и занапред. Благодаря ти!  Hug

# 77
  • София
Привет, момичета!
Отдавна не съм писала, но ви чета.

Аз от Маркова съм КРАЙНО НЕДОВОЛНА! Просто никакъв подход нямаше към дъщеря ми, която се страхуваше като всяко дете. Плачеше и се дърпаше, и тя заяви, че не може да работи така, щяла да й спука тъпанчето и не може да я прегледа. Изписа ни АБ наизуст, а това и личния лекар можеше да направи. За проверка на трета сливица и дума не можеше да става.
Заведохме я при д-р Йорданов в ИСУЛ, той нареди на татко й да я стисне здраво, аз да държа ръцете, и за нула време и проми ушичките.

Може ли мнение за дентална клиника Недялков на Дондуков. Имам спомен, че четох отзив за нея. но ако имате по пресни впечатления ще се радвам.

# 78
  • София
Моите впечатления са от миналата година, не съм впечатлена ...  Confused

# 79
Момичета, питането за едократната помощ е относно Общината ни, а не тази която ми дава държавата-250 лв.
Аня♥♥, donsita вие нали за сумата отпускана от нашата община споделяте ?
нито един район в София не дава помощи при раждане на дете. Зная такова нещо за община Несебър (ако не се лъжа) с цел стимулиране на раждаемостта, но в София няма такъв филм. Лично съм питала в община Понуяне.

Да ви питам за частни ясли в района?

Аз живея в Левски, близо до 130-то, понякога ходим в градинката до училището. Други, които се разхождат там?

# 80
  • София
много ме дразнят топлофикация с тези разкопки до пощата на х.димитър. някой знае ли кога свършват, каква им е целта и ще закъснее ли парното?
и още малко да поклюкарстваме. магазин европа май ще го затварят скоро? какво ще има на негово място?

# 81
  • София - град
Аз до колкото разбрах подменят тръбите или слагат такива за топла вода. Май не е свързано пряко с парното... До кога обаче не знам, в нашия район приключиха...

# 82
  • София
ЗА клиника Недялков-недоволна съм.Преди 2 г.си чистих зъбен камък и исках да и стана клиент, ама свършиха едно голямо нищо и венците ми кървяха и ме боляха една седмица след това.Цените им не са никак ниски.
Трябва да избирам педиатър, та ще помоля ако имате мнение за д-р Дръжков и д-р Везенков ?

# 83
За дентална клиника мога да ви препоръчам ЕО Дент.

explanet, нито от единия, нито от др. имам лични впечатления. Моят син все още е в Х.Д., но при др. лекарка.

# 84
  • София
Незнам какво ще има на мястото на Европата, но каквото и да е със сигурност е по-добре от този боклучав магазин!!! Крайно време е да го затворят, даже се чудя как оцеля толкова време.

# 85
  • София
Добре дошли на новите мамчета Hug.
Ние също се разхождаме в парка. Може да си спретнем някоя квартална срещичка  Laughing.

За еднократата помощ, заявление се подава в социали грижи, тук: Социално подпомагане - "Подуене", ул. Васил Петлешков №41, http://www.bgmaps.com/map/search
Документи, които се носят са акт за раждане и 2-лични карти (на майката и таткото). Актът за раждане се оставя там и след месец си го получавате, след като сте получили помощта.

# 86
Моя е юни 2007.
Искам да го запиша в 31во, до Румънското посолство,че кака му учи там, но заради новите точкови критерее много ме съмнява да успеем.
От квартала бих избрала 143то.
тези по вашия район не ги знам много, но чувам,че 24то е кошмарно, оттам бягайте.
Определено ще си помисля за 143 също,защото моята колежка си го записа тази година там и ще имам за цяла година наблюдения

# 87
  • София
За 24то дори чух, че миналата година изобщо нямало първокласници.

Аз съм все повече доволна от избора ни у-ще (42ро), бях на 2ра родителска среща, по паралелки, радвам се, че избрахме тази г-жа, ремонтирали са тоалетните и на първолаците, и стаите им; изобщо и организацията ми харесва, дано и по-натам съм все така доволна. Wink Единствено, че уж гледахме да ни е близко, уж ни е в квартала, но са си цели 2 км. до там. Crazy

# 88
  • София
Къде в квартала да ми изперат килима? Преди време имаше някакви брошури за пране и безпл.транспорт, но така и не запазих една от тях за тел.

# 89
  • София
Аз пък издирвам захарни бастунчета, ако сти виждали някъде в квартала...

Общи условия

Активация на акаунт