София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г - 3

• 83 762
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Д-р Филип Димитров, кабинета се намира в новите червени блокчета зад пицария Вики.
Мисля, че се води бл. 2, ул. Могилите, тел. 0886888128

# 526
Как стои въпроса с частните занимални в района? Има ли някакви в близост, мнения, цени?! Благодаря предварително!!!

Здравейте!
И аз с такъв въпрос...

# 527
И aз се интересувaм е никой ли не е зaпознaт... Thinking

# 528
Явно никой не е запознат...а има нужда в училище занималнята е до втори клас...

# 529
Момичета, разровихте ли се из нета? Аз намерих тема във форума: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=530928.0. В този сайт също има някакви занимални: http://www.zonaroditeli.com/klubove/sofia-poduene/

# 530
Аз съм гледала последния сайт и повечето занимални вече не съществуват!!!

# 531

Vanessssa,a ви е в кое училище сте,нaвсякъде не сa ли до 4клaс?

# 532
  • sf
Аз никога не съм се интересувала за занималня, не ни се е налагало, но най-вероятно към всяко училище има и частни. Питайте на място. Моят първокласник ще е в 12то училище на Иван Асен.

# 533

49то Бенито Хуарес, но аз питам заради близки приятели. Самата аз още нямам деца Wink

# 534
Аз никога не съм се интересувала за занималня, не ни се е налагало, но най-вероятно към всяко училище има и частни. Питайте на място. Моят първокласник ще е в 12то училище на Иван Асен.
Може би наистина трябва да се пита по училищата, благодаря Wink

# 535
  • София

49то Бенито Хуарес, но аз питам заради близки приятели. Самата аз още нямам деца Wink
В 49 ОУ занималнята е до 4 клас включително! Моят син миналата година беше 3 клас и ходи на занималня, за догодина пак съм подала молба. От къде е тази информация, че е само до 2 клас?

# 536
Ами от родителите на детето!!! Аз лично го прибирах след училище всеки ден, защото нямало занималня  newsm78 newsm78 newsm78...Да не би да е платена след втори клас??? Или пък ние нещо да не сме разбрали???

# 537
  • София
Ами от родителите на детето!!! Аз лично го прибирах след училище всеки ден, защото нямало занималня  newsm78 newsm78 newsm78...Да не би да е платена след втори клас??? Или пък ние нещо да не сме разбрали???
Съжалявам, че чак сега отговарям  Embarassed
Моето дете ходи на занималня от 1 клас - в края на годината подавам молба за следващата и той си ходи. Не е платена, държавна е. Разбира се в 1 клас имаше много желаещи, в 3 клас вече бяха само 2 паралелки занималня на фона на 6 редовни класа - т.е. децата са събрани от различни трети класове, но това по принцип не е голям проблем.
Имам много забележки към 49 ОУ и съм далеч да го защитавам, но занималня си имаше до 3 клас включително, за 4 клас ми предстои да разбера догодина, но не виждам причина да няма /миналата година имаше една паралелка занималня а 4 клас със сигурност/  Peace

# 538
Ще следим нещата в такъв случай...Възможно е и защото са били смесени да не го е пускала...Благодаря за включването Simple Smile

# 539
Здравейте! Търся в нашите квартали къде мога да намеря учители за частни уроци по БЕЛ и Математика. Извинявам се ако сте писали, да си призная не търсих в темата, но ще съм благодарна ако някой ме насочи! (Става въпрос за дете в 6-ти клас). Благодаря ви предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт