Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е тренировъчната програма на Нандо?
Какви са мненията на феновете за състезанието и участието на различните пилоти, както и за представянето на различни отбори и пилоти в последното състезание?
Как реагират феновете на състезанието и участието на Хамилтън?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е тренировъчната програма на Нандо?
-
Какви са мненията на феновете за състезанието и участието на различните пилоти, както и за представянето на различни отбори и пилоти в последното състезание?
Феновете имат различни мнения относно стратегическите избори на отбора McLaren, представянето на пилотите и изпреварването на Фетел. Някои хвалят силното представяне на Хамилтън, докато други обсъждат представянето му. Представянето на Lotus също се оценява високо, особено от пилотите им. Има въпроси относно бъдещето на Фелипе Маса във Ferrari и се спекулира с потенциални промени в екипите.
-
Как реагират феновете на състезанието и участието на Хамилтън?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са мненията за изявленията на Рон Денис?

.. не бях много очарована като ги видях, т.к. веднага ми светна лампичката, че нещо не е наред, а аз нали не искам нищо да знам докато не изгледам състезанието
. Гумите на Бътън бяха капут и точно след два завоя можеше да си го мине като младо двукратно шампионче, ама то амбициите и прецакването са като ин и ян.
.
. Продължават да се вземат странни стратегически решения, които "убиват" постиженията на пилотите им ... Уитмарш в момента не е този който беше миналата година ...изобщо ситуацията в отбора не ми изглежда много комфортна .. което рабира се влияе на крайните резултати ..
. Още дълги години да се оглежда в радостните очи да мама и татко
, то отговор едва ли и някой може да даде, всъщност... 
Миналата година имаше празник за ГП-200 на Бътън 

Още повече, че всичките тези състезания са изкарани в Макларън
Не съм имала много време да ровя, а за Туитър въобще не съм се сетила
Прегледах, почти навсякъде, огоре-отгоре, снимките от Неделя, но нищо не открих и ми стана изключително странно