ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 3

• 38 946
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Чудя се само дали взе, че взе пола, защото не гледах третата третина  newsm78

Тоест? Подобри времето на Фетел с второто излизане.

Бонбонче

# 631
Шегичка  Mr. Green
пропуснах втората половина от Q2 и цялата Q3
по този повод се чудя утре дали да гледам  Thinking

One great lap

# 632
  • КиТ
Честито на Марк,Дино на 6то място,утре на първо  Whistling Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Днес станах в 6 часа,но пак не можах да гледам,да му се невиди,утре съм на линия Wink Peace

# 633
Хубав старт, ама лимонадите пак избягаха...

# 634
# 635
  • BG

Някой нещо за някакъв пръст вчера говореше.... Thinking

# 636

Някой нещо за някакъв пръст вчера говореше.... Thinking

Wink /не бях аз/ ама да де, ей го пак се нареди първи. Ако съм аз, ще ми е безинтересно да си въртя разни обиколки - сама там на първа линия  Joy Joy

# 637
На мен не ми е много скучно да го гледам как си врътка обиколки най-отпред Mr. Green

# 638
На мен не ми е много скучно да го гледам как си врътка обиколки най-отпред Mr. Green

О-о-о-о, за част от тук присъстващите със сигурност е така  Hug Ама аз съм от другите!!!  Peace

# 639
  • КиТ
Дино се справя добре,Алонсо 3ти,обаче Себ първи и ще поведе в борбата за СШ  Crossing Arms

# 640
Дино се справя добре,Алонсо 3ти,обаче Себ първи и ще поведе в борбата за СШ  Crossing Arms

Да, Crossing Arms пак сме в ерата на "недостижимия самотен бегач"... и трябва да разчитаме на някакви грешки или инциденти /което никак не ми е по вкуса и по-добре да си кара там сам отпред, отколкото да ги има. Пак ще се науча да не ми пречи/  Crossing Arms Whistling

# 641
  • BG

Твоето момче се ядоса, направо цепи мрака!  Peace

# 642
  • КиТ

Твоето момче се ядоса, направо цепи мрака!  Peace

ООООООООООООоооооооооооооООООООООООООоо нали сега с борбата с Хам ще получа удар с него  Crazy #Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy

# 643
  • София
Егати инфарктното състезание  Sick
Какво му има на колата на Хам?

# 644
  • КиТ
Да бе що влиза в бокса и отново го забавиха  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт