ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 3

• 38 936
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас / София
Проспах 20 обиколки, а и след натовареният ми график не си и навивам алармата да ме събужда поне в неделя, така де някои ще каже ли накратко най важните неща до 24 обиколка някъде Simple Smile

# 646
  • КиТ
Бътан отпадна,Коб и той,сега е по интересно Дино гони Алонсо  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 647
Егати инфарктното състезание  Sick
Какво му има на колата на Хам?

Каквото и в Япония  Sunglasses
Ако не е саботаж, то некомпетентност ли е??? Кое е по- лошото???

Айде Маса, задръж си позицията моля те  Mr. Green

# 648
Какво казаха на Маса от бокса, че аз съм на Рай спорт и не разбирам италиански?!?

# 649
  • Бургас / София
Бътан отпадна,Коб и той,сега е по интересно Дино гони Алонсо  Crazy Crazy Crazy Crazy
Видях, че са отпаднали, но как ? Гледам на немската и нищо не разбирам  Joy

# 650
  • КиТ
към Маса: твърде близко си до Фернандо - трябва да се дръпнеш с поне секунда назад  ooooh! ooooh! ooooh!
Как да не се дразниш сега  Crossing Arms
Айде Алонсе се бори за титлата,ма да натиска Tired Кво да направи Дино,че е по-бърз ooooh!
Трябваше да прозвучи обратното съобщение към Алонсо:Маса е по-бърз от теб  Whistling,за го стресна,ма не  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 651
Че много се е доближил до Алонсо и че една разлика около 2 секунди зад него е добра разлика  Mr. Green

Кобаяши торпилира Бътън и Розберг  #Cussing out

# 652
  • КиТ
Тея от Скай им е много смешно обаче  smile3516

# 653
  • София
към Маса: твърде близко си до Фернандо - трябва да се дръпнеш с поне секунда на зад  Whistling
Хам тренира за догодина с Мерцедес  Mr. Green

аз гледам по РАИ1, нищо не вдявам,само картинки гледам, не знам защо няма излъчване по бг сайта днес

# 654
  • КиТ

аз гледам по РАИ1, нищо не вдявам,само картинки гледам, не знам защо няма излъчване по бг сайта днес

Нещо картината има проблем,съобщението е следното:
Сайта не излъчва картина! Моля, не пишете коментари относно картината, качеството или липсата й. Моля не коментирате коментаторите, които слушате!

# 655
  • КиТ
към Маса: Фернандо започна да натиска
Ша са сети  Crossing Arms

# 656
  • КиТ
A Maса цепи НБО на пук на всички  tooth tooth tooth

# 657
  • Бургас / София
Хахах знаех си, че казват нещо на Маса , просто няма как Joy . Понеже гледам по немската и не мога да разбера, но си знаех  Joy Joy

# 658
  • КиТ
към Фетел: вече всичко може да се случи с предна дясна - бързи много внимателен
Хамилтън си понесе с него парче от изкуствената трева Crazy

# 659
  • София
Е, нема такъв смях - Хам е като шофьор на сватбена лимузина с таз изкуствена трева  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт