ФОРМУЛА 1 - сезон 2012 - ГРОЗНИ, но СМЕЛИ - тема 3

• 38 945
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас / София
Аз подкрепям решението на Хам.. Всеки има право на избор и най вече трябва да търси нова тръпка..Явно той не се е чувствал добре в Макларън, колкото и да са по силни вмомента от Мерцедес...А това, че се мести в по-слаб отбор, му правя евала, защото така ще покаже на какво е способен..Тези който имат най бърза кола, нищо не показват. Себ миналата година беше максимално бърз, нямаше настигане и пак не показа кой знае какви качества откъм изпреварване и така..Вижте Кими какво прави със слабата кола, ей това се казва добър пилот..То и на нас ако ни дадат 1 бърза кола и да ни покажат настройките и ние ще сме номер едно...Ако Кими беше с Ред Бул до сега да е шампион...

# 466
  • BG

Сладоледеният Кими - много радва Wink Може да ги изненада всичките и да им грабне титлата под носа!

Пу-пу, пепел ти на устата!  Crossing Arms

Иначе като цяло стискам палци да имаме 3-кратен... на име Себастиан!

От твоята уста - в Божиите уши!  Peace Laughing

# 467
  • София

Сладоледеният Кими - много радва Wink Може да ги изненада всичките и да им грабне титлата под носа!

Това би бил единственият приемлив вариант, за мен, след Нандо!

# 468

Joy   Joy И за мен  Peace, само че след Лу  Mr. Green Марк също не беше лош вариант за мен  Wink

# 469
  • Пловдив

След последното състезание за сезона ще се радвам класирането да изглежда така:
1. Фернандо Алонсо
2. Кими Райконен
3. който си изберете  Laughing

# 470
  • Варна
女の子こんにちは  Crazy

Готови ли сте за Джапан рейсинг  Mr. Green

Последни новини от тази сутрин:

Мишу се пенЦионира официално : http://www.f1fanatic.co.uk/2012/10/04/michael-schumacher-announces-f1-retirement/

Jake Humphrey ‏@mrjakehumphrey
Just announced, Schumacher will retire at the end of 2012(so he'll probably be back in 2016 if he gets bored!!). 
 Mr. Green

Уилямс ще имат, май, промяна в пилотския състав:
Will Buxton ‏@willbuxton
Well that was interesting. Pastor Maldonado, on the record, just told me he might not be with Williams next year. Keeping options open.
и 
http://www.autosport.com/news/report.php/id/103030  - по-интересното е, че името на Кубица се споменава (ама каква снимка са му барнали в статията  Mr. Green, ужасТ)

Искрено и лично с Хамилтън  Mr. Green:
http://clubs1.bg/news/hamiltan-progovori-tova-be-naj-trudnoto-re … -kradeshkom-24536

п.п.
Мойте трима за спечелване на титлата:
Хамилтън, Алонсо, Кими  Mr. Green

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 11:29 от aneli.

# 471
  • BG
Много са ви нереалистични класациите, май диър френдс !  Crazy

И аз ще се радвам да се радвате, ама пропускате един много важен участник.

Ловя!  Hug

Айде на БГ за Мишу:

Една легенда си отива, Шумахер сложи край на кариерата си коментари/1
4 октомври 2012, 11:29Формула 1Сузука, Япония

Не е в стила ми да участвам в нещо, ако не давам 100% от себе си, заяви седемкратният световен шампион във Формула 1
   Снимка: REUTERS
Седемкратният световен шампион във Формуло 1 Михаел Шумахер обяви на пресконференция на пистата “Сузука”, че ще сложи край на кариерата си след края на сезона. Както е известно, 43-годишният германец ще бъде заменен от Люис Хамилтън в Мерцедес през следващия сезон.

Вместо да се огледа за опции за продължаване на кариерата си, Шумахер реши да прекрати участието си в състезанията, което започна през 1991 г. в Джордан. Интерес към договор с Пилето проявяваше Заубер.

“Въпреки че взе още съм във форма, за да се състезавам с най-добрите пилоти, има момент, в който трябва да се сбогувам с надпреварите. През последния месец имах съмнения дали все още имам мотивацията и енергията, за да продължа. Не е в стила ми да участвам в нещо, ако не давам 100% от себе си”, заяви Шумахер.

Михаел Шумахер има 91 победи във Формула 1 между 1991 и 2006 г. През 1996 г. той премина от Бенетон във Ферари и помогна за съживяването на “черните кончета”. За италианския тим той спечели пет поредни титли между 2000 и 2004 г. През 2006 г. за първи път прекрати кариерата си.

След четиригодишна пауза германецът поднови кариерата си през 2010 г. и подписа договор с Мерцедес. След завръщането си той само веднъж се качи на подиума за три години. Това стана през този сезон на състезанието във Валенсия.

Михаел Шумахер (Германия)
Роден на 3 януари 1969 г.
Ръст: 174 см
Тегло: 75 кг
Предишни отбори: Джордан, Бенетон, Ферари
Сезони на участие: 19
Състезания: 300
Победи: 91
Шампионски титли: 7 (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004) 

# 472
  • София
Пфуууууу, не вярвах някога да го кажа, но Дедо ще ми липсва...поне в началото, после ще свикна.

Бени, ей ти класация по мой вкус
1. Фернандо Алонсо
2. Кими Райконен
3. Луис Хамилтън/Себастиан Фетел с равен брой точки
Договаряме ли се? Склонна съм на преговори за разместване на местата след първо  Wink

# 473
Пфуууууу, не вярвах някога да го кажа, но Дедо ще ми липсва...поне в началото, после ще свикна.

Бени, ей ти класация по мой вкус
1. Фернандо Алонсо
2. Кими Райконен
3. Луис Хамилтън/Себастиан Фетел с равен брой точки
Договаряме ли се? Склонна съм на преговори за разместване на местата след първо  Wink
Хаха, да бе, как не се сетихме с Бени да водим преговори за такова класиране Mr. Green

# 474
  • София
Е именно де - предлагам второто място за сметка на Кими, а той ми е любимец - това, ако не е щедро  Joy

Последна редакция: чт, 04 окт 2012, 14:42 от Lana

# 475
  • BG

Предлагам да си изброим пилците ( респ. точките) къде късна есен,
по-конкретно - около 21ч. на 25.11.12г.   Peace

# 476
  • София

Щом отхвърляте тази щедра оферта - game on!  Crossing Arms Laughing

# 477

Щом отхвърляте тази щедра оферта - game on!  Crossing Arms Laughing
ще се борим до дупка newsm01

# 478
  • КиТ
Молим,молим защо си правите сметките без кръчмаря Дино,като се стегне,че като почне да водим,ще видим тея класации  Twisted Evil Joy Joy Joy Joy

Жалко за Дедо,можеше да направи нещо,но не направи нищо за това време,от както се върна във ф1  Rolling Eyes

# 479
  • Варна
 pletka,
за мен пъъък, е важното победителя да стане ясно в последното състезание, в последната обиколка (може и в предпоследната  Mr. Green) ... и да ходи в новиЯ отбор  Joy

Пресконференцията с пилотите - Маса, Коба, Ди Реста, Хам, Перес, Бътън, от днес:

п.п.
Плами, евала, те тва е оптимизъм  Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт