От Франция до България - превоз на покупките ни (15)

• 44 862
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Коя ви е най ранната дата от,която получавате пратки от франсето?
Моите поръчки са от 02.07. и 03.07.
Мислех,че трябва да имам нещо в този курс,но нямам мейл.

Ако са без подарък - виж в Колисимо кога изписва да са на адрес......Ако са с подарък - едва ли ще стигнат за курса от 6-ти......

# 46
Момичета, в имейлите от Франсето, като имате повече от един пакет по отделно ли са ви в табличката или общо една сума и килограми?
п.п. когато са от един магазин ...
Флаш, аз чакам две поръчки, едната от които беше разделена на 2, т.е. трябва да дойдат 3 пакета. В мейла е един ред. Сега се чудя дали това е само едната от трите части или и трите, а може би двете... утре ще разбера явно.

# 47
  • Варна
И аз със същата чуденка и затова питам, пусто нетърпение...

# 48
Момичета, в имейлите от Франсето, като имате повече от един пакет по отделно ли са ви в табличката или общо една сума и килограми?
п.п. когато са от един магазин ...
Флаш, аз чакам две поръчки, едната от които беше разделена на 2, т.е. трябва да дойдат 3 пакета. В мейла е един ред. Сега се чудя дали това е само едната от трите части или и трите, а може би двете... утре ще разбера явно.

Аз си мисля, че е само едната част....Защото посредника не може как да знае, че поръчката е разделена. Тя отива там с различни номера на пакетите.......Франсето описват брой получени пакети за даден човек. Дано греша, дано си получите сега всичко, но си мисля, че само 1 част от поръчките ще си получите......

# 49
Да, принципно си права, Мамо Цоцоланка. На мен ми е странно, защото имам проследяване, според което са били на адреса на 5 юли, т.е. преди да тръгне курса. Ще видим.

# 50
Странно ми е, защото имам проследяване, според което са били на адреса на 5 юли, т.е. преди да тръгне курса. Ще видим.

По килограмите не можеш ли да се ориентираш.....На мен поръчка ми бе разделена на 3  - и трите са тук, на различни редове изписани като килограми........

# 51
1 ред= 1 пакет
Всеки пакет се описва отделно в табличката.  Peace

# 52
шА земаа а запишА  Mr. Green
Та нямам нито една поръчак в предния курс на СД (чакам 11 от 29.06 до 09.07)
Дано в тоя дойдат, докато съм си в СФ за 3-4 дни, че после пак ме няма 2 седмици и накрая ще го докарам до 2 месеца от поръчакта  Laughing

# 53
  • Карлово
Бихте ли ми обяснили как работят, защо имейли чак след като бъдат изпратени? Аз искам да получа с български пощи, а да заплатя по банков път. - "с Български пощи  -  Доставката от Франция до България, заедно с пощенските разходи до Вашия град, можете да заплатите с банков, паричен или пощенски превод по сметката ни"
Логично е плащането да стане преди да са ми изпратили пратката, а всичките неща да се предхождат от имейл. Нещо не разбирам как работят  newsm78

Получавала съм от СД по пощата с банков превод. Ето как. Получавам по мейл-а сметката, банката  и името на получателя, както и сумата, която им дължа. Правя превод и те пращат пратката. Hug

# 54
  • Варна
1 ред= 1 пакет
Да, така е. Обаче този път не са натоварили всичко явно, поръчките ми са с проследяване и въпреки всеобщото извинение, че не се отразявали точно, моите наблюдения са обратни. Както и да е... чакам.Wink

# 55
  • Сандански
1 ред= 1 пакет
Да, така е. Обаче този път не са натоварили всичко явно, поръчките ми са с проследяване и въпреки всеобщото извинение, че не се отразявали точно, моите наблюдения са обратни. Както и да е... чакам.Wink

Да и аз мисля, че не всичко е натоварено Sad
Имам две поръчки от 28.06. и на 04.07. са били на адреса на Франсето, но имам имейл само за едната поръчка  newsm78

# 56
Не е зле да отчетете и факта, че отдавна се алармира за разминаване между информацията от Колисимо и момента на реалната доставка.  Rolling Eyes

# 57
Момичета,
знаете ли колко е таксата превод към franceto (в клон ДСК или по пощата)?

Благодаря Ви

# 58
Момичета,
знаете ли колко е таксата превод към franceto (в клон ДСК или по пощата)?

Благодаря Ви

Най-евтино е чрез офис на Еконт, като превод.......

# 59
  • София
Бихте ли ми обяснили как работят, защо имейли чак след като бъдат изпратени? Аз искам да получа с български пощи, а да заплатя по банков път. - "с Български пощи  -  Доставката от Франция до България, заедно с пощенските разходи до Вашия град, можете да заплатите с банков, паричен или пощенски превод по сметката ни"
Логично е плащането да стане преди да са ми изпратили пратката, а всичките неща да се предхождат от имейл. Нещо не разбирам как работят  newsm78

Получавала съм от СД по пощата с банков превод. Ето как. Получавам по мейл-а сметката, банката  и името на получателя, както и сумата, която им дължа. Правя превод и те пращат пратката. Hug

Въпросът бе за Франсето .Те не изискват парите предварително. Peace

Общи условия

Активация на акаунт