От Франция до България - превоз на покупките ни (15)

• 44 828
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Някой получи ли мейл от Франсето за пристигнали пратки?

Имейл, когато бъдат изпратени......Рано е днес, по всяка вероятност в понеделник, освен ако не си от Русе.....

Бихте ли ми обяснили как работят, защо имейли чак след като бъдат изпратени? Аз искам да получа с български пощи, а да заплатя по банков път. - "с Български пощи  -  Доставката от Франция до България, заедно с пощенските разходи до Вашия град, можете да заплатите с банков, паричен или пощенски превод по сметката ни"
Логично е плащането да стане преди да са ми изпратили пратката, а всичките неща да се предхождат от имейл. Нещо не разбирам как работят  newsm78

# 31
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Да се отчета с 10 пакета от намаленята, получени днес от СД

# 32
  • София
Някой получи ли мейл от Франсето за пристигнали пратки?

Имейл, когато бъдат изпратени......Рано е днес, по всяка вероятност в понеделник, освен ако не си от Русе.....

Бихте ли ми обяснили как работят, защо имейли чак след като бъдат изпратени? Аз искам да получа с български пощи, а да заплатя по банков път. - "с Български пощи  -  Доставката от Франция до България, заедно с пощенските разходи до Вашия град, можете да заплатите с банков, паричен или пощенски превод по сметката ни"
Логично е плащането да стане преди да са ми изпратили пратката, а всичките неща да се предхождат от имейл. Нещо не разбирам как работят  newsm78

Роси, Франсето никога не са изисквали парите предварително.Ще получиш утре мейл и там ще пише ,че имаш 3 работни дни да платиш. Peace

п.п. Имам мейл от Франсето с дължима сума.Поръчката ми е от 20.06. Peace

Ну, благодаря за темата !  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 09:49 от tedichka07

# 33
  • София
И аз с e-mail от Франсето. Много рано сутрин са се разработили,чаках следобяд да получа.  Mr. Green

# 34
  • Sofia
И аз с мейл, но не ми стана ясно:
"
Можете да заплатите доставката с наложен платеж при получаване, заедно с пощенската/ куриерската услуга до Вашия град. Ако получавате пратката си с пощенска услуга на Еконт, в крайната сума е включен и % за наложен платеж и паричен правод ( 2.2%)."

Т.е мога ли да платя като си взема пакета от Еконт (с пощенска услуга съм) и това ще ми струва ли допълнителна сума? newsm78

ПП. Прочетох сайта им :"- с пощенска услуга на Еконт -  до избран от Вас офис на Еконт. Дължимата сума към нас заплащате на място при получаване, заедно с пощенската услуга до Вашия град. Пратките пристигат при Вас обикновено на следващия ден."

т.е нищо не превеждам никъде, като си взема пакета - плащам.

# 35
  • Mediterraneo

Т.е мога ли да платя като си взема пакета от Еконт (с пощенска услуга съм) и това ще ми струва ли допълнителна сума? newsm78

Няма да ти струва нищо допълнително, освен десетина стотинки за наложения платеж  Peace Аз сега получих смс от Еконт, пратката ми е при тях. Още в петък имах мейл от СД с крайната стойност на пратката, която трябва да платя на куриера- за кг и нещо 7 лв! Повече от чудесно  Grinning

# 36
  • София
"
Можете да заплатите доставката с наложен платеж при получаване, заедно с пощенската/ куриерската услуга до Вашия град. Ако получавате пратката си с пощенска услуга на Еконт, в крайната сума е включен и % за наложен платеж и паричен правод ( 2.2%)."

ПП. Прочетох сайта им :"- с пощенска услуга на Еконт -  до избран от Вас офис на Еконт. Дължимата сума към нас заплащате на място при получаване, заедно с пощенската услуга до Вашия град. Пратките пристигат при Вас обикновено на следващия ден."

Предполагам ,че да.Пощенските пратки се изпращат с наложен платеж.Мисля ,че % е 1.2 в/у сумата. Peace

# 37
Да, не си струва да се коментира дори- таксата е нищожна. Върху наложен платеж за 10лв., таксата е 12 стотинки.

# 38
От СД:
Здравейте,
Информацията в секция курсове е обновена:
http://smartdelivery.org/bg/route66.html
Имаме нов курс от събота, който пътува в момента.

Дати за раздаване:

Понеделник 16.07.2012 от 16:00ч до 20:00ч

newsm44 newsm44 newsm44 newsm20 smile3508 smile3508 smile3508

# 39
  • София
"

Плащаш в офиса на Еконт.

# 40
  • Враца
момичета аз малко като 5 годишна ама да попитам какво означават тези курсове

Курс 22- 06.07.2012- 13.07.2012- пристигнал
 Курс 23- 13.07.2012- 20.07.2012- отпътувал
 Курс 24- 20.07.2012- 27.07.2012- плануван
на франсето или пък

Курс 14/07/2012 - пътува
Планувана дата на пристигане 21/07/2012
на СД

Началната дата в съобщението  - датата на поръчката ни ли е или ... newsm78

Имам поръчки от 7.7 и 13.07 и с двете фирми. Как мога да се ориентирам кога ще пристигнат и да ги разпозная, че и моите пратки са в тези курсове, че тези цифри така нищо не ми говорят  Embarassed Embarassed Embarassed
Благодаря предварително

# 41
Коя ви е най ранната дата от,която получавате пратки от франсето?
Моите поръчки са от 02.07. и 03.07.
Мислех,че трябва да имам нещо в този курс,но нямам мейл.

# 42
Курс 23- 13.07.2012- 20.07.2012- отпътувал
 Курс 24- 20.07.2012- 27.07.2012- плануван
на франсето или пък
Курс 14/07/2012 - пътува
Планувана дата на пристигане 21/07/2012
на СД
Началната дата в съобщението  - датата на поръчката ни ли е или ... newsm78
Имам поръчки от 7.7 и 13.07 и с двете фирми. Как мога да се ориентирам кога ще пристигнат и да ги разпозная, че и моите пратки са в тези курсове, че тези цифри така нищо не ми говорят  Embarassed Embarassed Embarassed
Благодаря предварително

Началната дата е тръгването на пратките от ФР. т.е.  поръчките трябва да са в офисите на превозвачите преди тези начални дати.
Поръчка направена на 13.07 няма как да тръгне към БГ на 13.07 или на 14.07., тъй като едва ли е доставена на превозвача.
За ориентир: поръчката ми от 03.07 е доставена на превозвач на 09.07. и веднага я товарят за БГ. Днес е тук-имам мейл от СД

# 43
  • Варна
Момичета, в имейлите от Франсето, като имате повече от един пакет по отделно ли са ви в табличката или общо една сума и килограми?
п.п. когато са от един магазин ...

# 44
  • Пловдив
Коя ви е най ранната дата от,която получавате пратки от франсето?
Моите поръчки са от 02.07. и 03.07.
Мислех,че трябва да имам нещо в този курс,но нямам мейл.

моята е от 1.07 и също нямам мейл, може по-късно да пратят или изобщо да не е в този курс  Laughing
карай, аз това го очаквах, нищо животонуждаещо се не съм поръчала  Blush

Общи условия

Активация на акаунт