От Франция до България - превоз на покупките ни (15)

• 44 871
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Да попитам сега последно на франсето пращате ли има заявки за доставка за регистриран потребител питам или си ги чакате когато дойдат без да ги уведомявате?

# 61
  • София
За вече регистриран потребител,заявка не се праща.

# 62
Вчера получих мейл от franceto, че са ми пуснали пратката по пощата.
Знаете ли за колко време пристигат?
Благодаря

# 63
Вчера получих мейл от franceto, че са ми пуснали пратката по пощата.
Знаете ли за колко време пристигат?
Благодаря
Моите днес са тук,провери в пощата може да са дошли .За София и по селата понякога се бавят.

# 64
Момичета,ако съм пропуснала да напиша улицата на френския адрес,има ли начин пратката ми да бъде взета от пункт?

# 65
Здравейте, получила съм на 14.07. имейл от СД, че пратката ми е пристигнала с курса от 09-13.07. Статуса от 16.07. е, че са я изпратили на куриер с Еконт, но от тогава нямам никакво известие. Вие получихте ли си пратките от този курс?

# 66
  • София
Здравейте, получила съм на 14.07. имейл от СД, че пратката ми е пристигнала с курса от 09-13.07. Статуса от 16.07. е, че са я изпратили на куриер с Еконт, но от тогава нямам никакво известие. Вие получихте ли си пратките от този курс?

Вчера си взех пратка от франсето през Еконт.....нямах СМС, минах да проверя Peace

# 67
Здравей, аз  в понеделник си взех пратките, изпратени с Еконт от същия курс. Ако услугата е пощенска, може и да не ти изпратят мейл.

# 68
Мерси, ще проверя днес, аз си чакам смс или имейл и затова нищо не проверявам.

# 69
  • Mediterraneo

Да, още в понеделник, като получих и смс от Еконт.

# 70
  • Враца
Имайте предвид, че напоследък в 90% от пощенските пратки не се получават смс-и. Направете си виртуален кабинет през Еконт и ще можете да следите движението на пратките от и за вас. Аз поне така практикувам

# 71
Здравейте момичета, имам нужда от помощ. След доста време, в което не бях поръчвала от Ларедут се излъгах и взех та поръчах пак. Поръчах аз на 28.06 през посредник СД. От тогава чакам все номер на пакет. В suivre mes commandes поръчката ми е разделена на 3 части. На всички пише статус termine. В numero de ma commande имам три номера. Единият ми е с цялата поръчка и сумата. Другите два са ми евентуално с какво са ми анулирали. Сега обаче немога да разбера тръгнал ли е пакета към СД. Като са ми дръпнали цялата сума от пей пал, кога ще ми върнат сумата за анулираните неща? . Благодаря предварително.

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 17:05 от tapishonko

# 72

Махни си личните данни от поста от съображения за сигурност......

Поръчката ти е разделена на 4. Имаш 2 групи отказани неща. При пакетирането.

Другите 2 пакета вчера са пристигнали на адреса на Смарта. Чакаш вече  курс. Състоянието ще си седи  чака номер на пакет, докато не дойде тук и не стане в изпълнение.

За отказаните артикули - пиши на ЛР от контактната форма - на 1 стр. в другата тема ще я намериш - да ти върнат парите по сметка в ПП......Успех!

# 73
Много благодаря.

# 74
Mомичета направих поръчка от ларедут,но ме попита дали с 1 клик да направи всичко и автоматично ми даде 24h relais colis и сега какво да правя,като от смарт деливъри искат да е до техен адрес.Мога ли да пиша на ларедут с молба да ми пратят поръчката на адрес?Ако може някой да ми помогне, че с френския не ме бива хич.

Общи условия

Активация на акаунт